IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Számomra most az etalon a CLOD ,de pl most a következő patch ban azon is finomítanak,mert arra jutottak,hogy a spitek többször gyulladtak ki mint ahogy most van.
    Viszont! A BOS nem ettől "szar" a szememben,nagyon sok dolog és összetevő mondatja velem amit hangoztatni szoktam.
    De amúgy nincs is vele különösebb baj ,mert ha valakinek tetszik és szeretne egy könnyed fight ot arra tök jó,de azon kívül egyszerű mint a faék.
    A repmodell olyan amilyen ,pilóták (akik repültek,repülnek és én hiszek nekik) mondják ,hogy gép így nem viselkedik a levegőben ,lásd kóvályog, valszeg elég limitált lesz a földi egységek száma ,plusz multiban nem biztos ,hogy elég lesz egy 60 fős szeró,és akkor még a sérülések.
    Hova tovább a német gépekben nincs nagy durr azok automatizáltak voltak,no de mi van az orosz vasakkal? Arról nem beszélve,hogy az a fehérség engem egy idő után rohadtul idegesít. Persze vannak pozitívumok is kár lenne tagadni,de alapvetően nem ez lesz az évtized szime ,mint ahogy promózzák.