91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bucsher
    Felesleges is lenne, ótvar szar mind a kettő :D
    De a BoS attló még legyen jobb!
  • sakkay
    Na most inkább nem lopok el az életemből fél órát azzal, hogy egy gyalázatos válogatást hozzak össze a clod, dcs, akármi!! szimulátorok legrosszabb pillanataiból.
    Imádom a korrektséget....
  • Her Laca
    Nem szeretném:)
    Majd privátban megírom ha érdekel a történet:)
  • artivizsla #77147
    AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI - NAGYON IGAZ !!!"

Akik 1990 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, akik 1990 előtt születtek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, a gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval. És mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi. Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz.

MI NEM NAGYON UNATKOZTUNK, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki! Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk, gyerekeknek! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak. Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem.

ÉTKEZÉSI SZOKÁSAINK Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy MC-Donalds-on edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk csak az iskolai menzára.. És mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A, B, C, D és E vitamin, viszont Bedeko-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük, és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt.

VOLTAK BARÁTAINK! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pingpong asztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek minket. Nem kellet megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülők autóval... Mégis itt vagyunk. Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld, amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más játszótársakat kereshetett magának.

A SZERELMET nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sohasem akarnánk megállni.

HA EGY TANÁR nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel, nem pereltük be és nem sírtunk otthon a szülőknek. Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a KÖTELESSÉG, a BŰNTUDAT, a JÓÉRZÉS, a FELELŐSSÉG. Ismertük ezeknek a szavaknak a MÉLYSÉGÉT.

EZEK VOLTUNK MI! Hősei egy eltűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.
  • bucsher
    Ezt a "Tom jóvoltából már lassan boldog és boldogtalan is kipróbálhatja" dolgot kifejtenéd egy kicsit bővebben? :) Szertnék én is boldog vagy legalább boldogtalan lenni!
  • superdrinker
    a páncéllemez meg az 1800 kg bomba ill. a 37 milis nem jelent előnyt
  • Her Laca
    Nekem kedvencem a szakaszosan füstölő repgép:))
  • superdrinker
    nagyon élethű ez a füst
  • sakkay
    Amúgy ez a lock meg unlock dolog még nem tiszta, egyrészt köthetik a játék single részében lévő teljesítményedhez-egyre kevesebbet beszélnek erről, szerintem felejtős-másrész, majd mint a ROF-ban az esetleg megjelenő +fegyverzetet, esetleg pl.Galland lemezt vehetsz. Ezeket pl. tartalmazza a nagy csomag is. Csak olyan dolgot raknak ide be, ami létezett. Én privát azt gondolom, hogy a légiharcokba ez nem nagyon szól majd bele, mint ahogyan a rof-ban sem. Ezt a dolgot lehet utálni, de nem kötelező vásárolni. Én a rofban 1! ilyet vettem, mégsem voltam soha hátrányban.
  • Her Laca
    Mert xar. De Sakkay mesternek teccik:))
  • Her Laca
    Azért hőbörgöm (meg még mások is) mert egy retek xar bizonyos részekben. Plusz az ára az rablás kategória,és ezért lófaxt kapsz,8 gépet.
    Na ezért van a flame,meg amúgy is szeretünk hőbörögni,és plusz az oroszoknak nem hiszünk.
  • LeonSilver
    Erre rájöttem magamtól is teeeee.... de nem tudhatom milyen egy frissen vásárolt BoS-nál. Érted? Lévén előttem néhányan már tolták ezen az accon.
  • LeonSilver
    Ez a füst meg NEKEM kifejezetten nemtecccccik...

• sakkay
    Csak pipáld ki Leon!
  • LeonSilver
    Erre ni. Bár lehet rosszul értelmezem, de nekem ebből az jön le, hogy ezek lokkkolva vannak (nem használhatóak), aztán ha röpködsz és lépegetsz előre (vagy valami) akkor lesznek unlockoltak azaz használhatóak. Nem így van?

• Seaweed
    BoS draga mivoltanal el kell fogadni hogy az early alpa stadiumban torteno fizetes, az tamogatas a fejlesztoknek. Aztan hogy ha a vegles olyan lesz mint a RoF hogy alap aron max 1-2 gep, aztan vedd meg mind ami kell.... Vegulis mukodik a modell, mert ha nem menne, nem csinalnak.
    En anno nem elsore perkaltam ki a 95 dollart erte, hanem elobb ugy sakkoztam hogy megkerestem ra a zsetont. De nem sajnaltam.
    Sokan fikazzak az oroszokat. Csak epp nem kene, mutasson valaki nekem egy nemetek altal keszitett szimet! vagy egy jenkik altal keszitett szimet! Oruljunk annak ami van, mert mar tizeneve is arrol ment a flame itt es mas forumokon is hogy a szimkeszites nem tul jo uzlet.
  • sakkay
    Majd meglátjuk mi lesz a vége. Én annyit mondok-immár nagyon sokadszor-hogy akkor teszek le róla, ha kész lesz, és a komoly hibák még mindig benne lesznek. Sokkal több potenciál van ebben, mint a CLOD-motorjában. Csak ki kell használni.Mondom, meglátjuk.
  • Her Laca
    Az van drága testvírem:)) ,hogy első kőrben még tetszetős is a dolog,aztán az ember nekiáll még ,még ,még és szemet szúrnak a dolgok.
    Értem én,hogy szereted,de nem tűnt fel még,hogy bár itt sokan megvehetnék,és Tom jóvoltából már lassan boldog és boldogtalan is kipróbálhatja,,akkor játszhatna vele amikor csak akar ,oszt mégse tolongunk a szervereken:)
  • sakkay
    Ok.
  • LeonSilver
    Majd otthonról, most még tolom a szekeret.
  • sakkay
    Mire gondolsz a stukánál?
  • LeonSilver
    Hát... izé :)
    Kurva jó szimulátor szerintem nem.
    Leszögezem én az fm-hez nem értek (meg még egy csomó máshoz sem). De számomra egy kurva jó szimulátor ott kezdődik, hogy a rühes kabinban ÉN kapcsolhatok minden, én állítgathatok mindent. A kurva jó szimulátorba nekem nem tartozik bele az unlockolható ketyerék sora.
    Mi a faszom az, hogy van egy Ju-87 és unlockolni kell hozzá ezt-azt? ...basszanak már fel idegileg :D
    Már csak egy lépés, és úgy kell megvenni a cuccokat, mint a RoF-ban.

A graf annyira már nem rossz, bár ettől a tök fehér tájtól agyhúgykövet kap az ember... A füst meg :) Nekem nem is azzal van bajom, hogy túl fekete és vastag (egyébként az) hanem azzal, hogy olyan izé.... mintha egy tömör cső lenne.
  • sakkay
    BOS fórumról.
    Fw190 téma.
  • sakkay
    Na....szóval az a helyzet ez nem is arra való, hogy 5 órát üljél benne. Aki erre számított.....az nem tudom mire számított. Én úgy tudom elképzelni max 1-2 óra, egy szimben, esetleg horror játék, ilyesmi. Egy csomó játékhoz még kellene + eszköz az irányításhoz stb. Nem egy 5 órás maraton, őőő űr szimulátor?-ban!Szóval az egyetlen szegmens ahol khm..talán nem sok értelme van használni, na az pont az ilyen game. De tényleg a pofám leszakad...még jó hogy nem a worms 2d a példa.
  • sakkay
    Ez így van. Annyit helyesbítek-de mondjad meg ha szerinted nem így van-lehet ebből még kúrva jó szimulátor.
    Bár ugye itt ebbe a topikban ez nem menő, de azért téged talán nem vetnek máglyára! Nekem meg már úgyis mindegy, nekem már gatya..
  • LeonSilver
    Hát... majd még tologatom, szóval meglátjuk.
    Vannak benne fasza dolgok, ez tény. És vannak szarok is. Ez is tény.
  • Her Laca
    Másodikra?:)
  • Solt
    Ismert jelenségek... ezért nincs még piacképes verzió belőle! :)

Még legalább 2-3 év kell neki, de jelentősen akkor fog meglódulni, ha elterjedt a DX12 / Mantle, mert ezek nélkül a jelenlegi fejlődési ütemben nincs az a VGA ami 4K-n fix 60 fps-t kiprésel magából... :)
  • Lysandus
    Egy vélemény az Oculus Riftről az ELITE topikból:

Riftről...
  • Seaweed
    Mozgo izenelkul gondoltam :) Eleg ritka hogy valaki a nappaliban epit egy ilyen ketyeret. De OR es tarsai mindenkinek elerhetoek lesznek belathato idon belul.
  • Solt
    Nem hiszem... főleg, ha úgy mozog alattad a az egész ketyere, mintha valóban repülnél. Azzal szokott gond lenni, hogy fizikailag nem érzed azt, amit a szemeddel látsz. Mondjuk egyénfüggő is... akinek mondjuk buszban, hullámvasúton, stb hányingere van, az OR-l is bajban lesz.
  • lala42
    De nem lett
  • Seaweed
    OR-t eleg kerdesesnek tartom szimulatoroknal. Mar 3D-ben. Ha tud 2D-t akkor nem. Szep kis tengeri betegseget meg hanyingert lehet vele szerintem ossszeszedni legiharc kozben.
  • Solt
    Akkor térjünk erre vissza, ha lesz olyan, ami 360 fokban körbefordul minden irányba... fejre egy OR, és fél orgazmus.... :)
  • DonZorro
  • LeonSilver
    Auccss.... belehallgattam. Nem kellett volna :p
    A jó zene itt kezdődik!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.08.27. 08:07:54
  • LeonSilver
    Első benyomás: ebből lehetett volna egy kurva jó szim
  • lala42
    És vélemény?
  • lala42
    Pénz Jóska

Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.27. 08:00:45