IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
BoS draga mivoltanal el kell fogadni hogy az early alpa stadiumban torteno fizetes, az tamogatas a fejlesztoknek. Aztan hogy ha a vegles olyan lesz mint a RoF hogy alap aron max 1-2 gep, aztan vedd meg mind ami kell.... Vegulis mukodik a modell, mert ha nem menne, nem csinalnak.
En anno nem elsore perkaltam ki a 95 dollart erte, hanem elobb ugy sakkoztam hogy megkerestem ra a zsetont. De nem sajnaltam.
Sokan fikazzak az oroszokat. Csak epp nem kene, mutasson valaki nekem egy nemetek altal keszitett szimet! vagy egy jenkik altal keszitett szimet! Oruljunk annak ami van, mert mar tizeneve is arrol ment a flame itt es mas forumokon is hogy a szimkeszites nem tul jo uzlet.