IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze meg lehet magyarázni hogy ez miért jó, de szerintem az autósport csúcsa ne errõl szóljon, vagy akkor legyen egy költségszabály és abból hozzanak ki amit lehet megkötések nélkül
de persze ezen lehet vitatkozni meg kell is, de én nem szeretem ezt a túlszabályozott f1-et
GOOBY, pls
Egyfelõl a kötöttségek nélküli fejlesztés anyagi vonzatai annyira "elszállnak" hogy elfogynak idõvel a gyártók és a nevezõk. Részben ezt láthattuk a gyorsasági motoros vb kétütemûinél.
Másfelõl lásd rallye vb B-csoport 1985-86... Nem kell magyarázni a kötetlen technikai szabályokat, hová vezettek. Egy bizonyos halálozási rátán belül kell maradni a "modern" világunk sportjaiban a fenntarthatóság érdekében.
technikai szabályok közé van szorítva minden egy olyan versenyben ahol pont az lenne a lényeg hogy a maximumot kihozzák a gépbõl.
Értem én hogy keretek közé kell szorítani, de lassan az is le lesz szabályozva hogy a pilóta hányszor vehet levegõt percenként.
A f1 legyen a csúcs, ne a hybrid hajtás meg a gumik határozzák már meg a versenyt...legyen egy olyan ága is akkor amikbe ez van, de a csúcson meg legyen egy igazi , tiszta f1 fíling, ami nincs ennyire leszabályozva!
persze ez csak az én véleményem..
GOOBY, pls
Ott még nem "laboratóriumi" körülmények között ment a móka!
Mára csak egy hasonló verseny maradt, a Man-szigeti TT , na az a MOTOROZÁS!!! <#eljen>#eljen>
D9
DBW modra a "High Textura" kiegészítés fent van?
HSFX 7.01 nem érdekel ?
Ha nem, akkor hajrá, mert nagyot dobnak az összhatáson.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.f1vilag.hu/hirek/hivatalos-tavozik-ferrari-csapatfonoke-stefano-domenicali
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ennél jóval elõrébb kell járniuk már csak ha azt nézem mikorra lett beigérve. Van még három gép amit nem adták még ki? Az lehet a maradék 55? meg az apró😊
És ez itt a lényeg. Ha majd 100% lesz lehet igazán nekiesni.
Te megvetted a BoS-t ugyanolyan állapotban, ahogy a többség a Clod-ot megvette. Nem lényegi kérdés, hogy marketing okokból, most azt mondják rá, hogy 45 vagy bármennyi. Egyfelõl a bevétel jelentõs részét már így behúzták nagyjából kötelezettségek nélkül (lásd topic lezárás) Másfelõl nem köti õket a "100%" határideje. És nem utolsósorban bármikor, bármire jó kifogás lesz, hogy 45%.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez minden kompetitív dologgal így megy, bármi ami fanatizálni tudja a célközönséget, nem kizárólag a szimulátor játékok sajátossága.

Mert ,hogy sikeres legyél ,bezony kellenek a hardverek is ,amik ha összeszámolom csak a kellékeket is vagy 150-200 ezer forint,és akkor a gépet még nem tettem oda. Lazán egy fél millát rá költ az emberfia egy cuccra,hogy meglegyen mindene ,már ha nem akar hányatott sorsú célzsák lenni. De ha nem annyi akkor minimum 300 ezer ,és biza ezt sokan nem engedhetik meg ,vagy egyszerûen sajnálják rá . Na csak érzékeltetni akartam,hogy nem könnyû egy szimes élete😊
Azok akiket komolyabban érdekel a szimezés ,már használják a CLOD ot.
Ergo itt nem lesz nagy átjárás.
Azt kell látni,hogy akit kicsit is komolyan érdekel a repülés és nem a cél szerepét akarja betölteni egy szimben annak nagyon sok idõt kell áldoznia erre a fajta szórakozásra. Hidd el tudom mit beszélek. Na most sokaknak vagy idejük,vagy kedvük,türelmük nincs ehhez.
Ergo,marad nekik a könnyed szórakozás a WT ami ráadásul ingyé van.
Az ide írók közül sokakat ismerek akiket érdekel a szimulátorozás és az átlagnál több idõt is belefeccölnek ,de egy kezemen meg tudom számolni közülük is akik kihívást jelentenek egy megszállott egyénnek.
És ezt szerintem bárki megerõsíti itt.
Tehát fenntartom,hogy a BOS-t csakis úgy lehet eladni,ha valódi szim lesz a könnyített verziót keresõk nem fognak 6 -8 gépért 22 ropit kiperkálni,én se tenném jelezném,viszont az igazi szimes társaság meg olyan keskeny réteg,hogy kérdéses el tudnak e tartani egy játékot készítõ céget. Na itt a bibi,és itt van az a nagy kérdés ,hogy hol húzzák meg a határt,mert az õs IL2 az ugyan tömegeket vonzott ,de aztán jött a CLOD ami egy merõben új perspektívát mutatott ,és csak akkor lesz szerintem sikeres a BOS ha erre rálicitál minden tekintetben.