91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Gondolkodtam!
    A követeléseim a következők.
    Névre szóló díszpéldány!
    Külön egyéni skin . Természetesen elküldöm a Tazmán ördögömet ami a gépeim oldalát ékíti . Ja és a farokra a 100 as koszorú,az orra a ricsi jel.
    Más hitelen nem jut eszembe:) Onnantól csak dicséret fogja elhagyni a számat illetve a klaviatúrámat:)))
  • PhantomAss
    ez igaz hogy csak tr3 , de nekem is ilyenem van és elvagyok vele...
    tr3 ebay
  • sakkay
    Ja csak 50+a szállítási költség..
  • Solt
    Az még belefér szerintem a vámmentes keretbe, csak áfát kell fizetni...
  • Her Laca
    Kis retró életérzés:)
    Ajánlom ezt az ARKO török rúdszappant:) Van vagy max 300 forint és olyan habot csinál ,hogy nem győzöd hova kenni. Török boltokban lehet kapni,meg néha kínaiaknál. És az illata is tipikus szappan illat.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.26. 15:29:15
  • sakkay
    Ha valaki lát jó áron tackir 4 pro, vagy 5 használtan, szóljon. Bezzeg amcsiknál 100 dollár a 4 pro, a gyártótól.. De legalább 4x annyit keresnek is szegíny amik. Faxom.
  • Her Laca
    Hál istennek járművet nem adtak a jogsihoz:)) így biztonságban közlekedhetünk még egy darabig
  • Solt
    Gratulálok én is, és egyben csatlakozom sakkay-hoz... Ésszel, mert hamar megvan a baj! ;)
  • sakkay
    Csak legyél észnél. De most komolyan. Amúgy gratula.
    Érdemes előtte pár youtube-os videót megnézni azért. Én magam is fogtam már olyan lány fejét,akinek szét roncsolódott az arca, és az agyvíz csorgott az orrán keresztül, miközben a dogi próbálta rárakni a nyakmerevítőt. Meghalt amúgy.(autópálya éjfél eső kamion összeállítás)
    Szóval marha jó dolog vezetni, de marha hamar megvan a baj.
  • Papa01 #77061
    Gratulálok! :)
  • Her Laca
    Vegyél.
  • mijki
    OFF:

Ma megjött a jogsim. :) Már csak valami jármű kell amit vezethetek :D

ON:
  • Her Laca
    De nem egy nagy dolog ám. Azt a vicek vacak kést 1000 es vizespapírral üveglapon ,majd 1200 es áthúztam,az élszalagot kiegyenesítettem,majd fatertól kapott megnemmondom milyen kővel (amin még ő is fente a beretvát) szépen átdolgoztam,utána krómoxidos bőr,majd sima. Volt vagy 1-1,5 óra ,de pattintja a hajszálat. Majd ma kipróbálom milyen vele a beretválozás.
    Kicsit túllihegik ám ezt a dolgot,mondjuk ha aranyozott a bismarckod arra azért nem árt odafiogyelni.
  • Her Laca
    Ja . Mondtam ,hogy 6000 körüli az élezés. Én majd valamikor veszek egy követ ,a fene cipelgeti a késeket.
  • bucsher
    5900ért lesz meg péntekre a Bismarckom.
  • Sidewinder
    Érdekes dokumentumfilm az orosz rendőrség terrorelhárító alakulatáról, a Vityazról.
  • lala42
    Nekem a lánya
  • Her Laca
    olvastátok?
    A kommentek között van egy két jó is.
  • Seaweed
  • Her Laca
    Nem nem:) Miért is lennél? Én sakkay-t se bántom amiért neki tetszik. Csak megvitatjuk az aktuális dolgokat. És mint alant is linkeltem ,álltalában mint Besenyőnek nekem is .....:)
    Van akinek a pap ,aztán van akinek a neje:)
  • Seaweed
    Szerintem is jo lesz. De akkor most Laca celpontja leszek?
  • Fürtös
    Öjj ha a CLOD ban lenne Fóka...
    A Beretvák meg tetszetősek, majd ha olyan dologról megy a téma ami nem tetszik, szólok
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.25. 22:19:04
  • sakkay
    Imádom.
  • Her Laca
    Ja ez jó volt:) De szép rácsapás azt meg kell hagyni:))
  • sulouos
    Laca csatornáján keresgéltem, amikor... :D

• Her Laca
  • sakkay
    Na erről beszéltem
  • Her Laca
    Azt jegyezzük meg ,hogy nagyjából ki is merül benned a tetszők :)) gyülekezete. na jó van még pár csendes érdeklődő:)
  • sakkay
    Ja, hát nagyon leegyszerűsítve igen. Nekem meg tetszik. És aztán megy a hirig.
  • sakkay
    Tökéletes az ffb, win 7-en is hála az égnek. Remegés is van, minden.
  • superdrinker
    win7 és afelett nem lesz ffb-d, csak a középrehúzását érzed a motoroknak, ami nem ffb.
  • Her Laca
    Igazság szerint régen azért elég sok műköszörűs volt ,hisz kellett éleztetni a dolgokat,az emberek odahordták a késeiket ,borotvát ollót,nem volt egy nagy összeg megcsináltatni. Ma egy borotvát ha jól tudom 6000 ért éleznek! Mondjuk ha meg van rendesen csinálva onnan max évente egyszer kell elvinni ,de szerintem azt se ,szíjon én megfenem úgy ,ahogy kell.Egy borotva nem egy embert hanem akár 3 nemzedéket kiszolgált,nekem ezért is tetszik. Ahogy mondani szokták abba még vót anyag:))
  • Seaweed
    Hellyel-kozzel. azt eszrevettem hogy nem tetszik neki
  • Seaweed
    "...volt egy fenőkő,meg a gatya szíj oszt mégis megberetválkoztak."

Nah ezert mondom, mert emlekszem meg nagyapaimra, volt 1 ko, meg szijj oszt csokolom.

De ertem, ez is olyan mint mas gyujtemenyeknel, fontos a kiegeszito, ha a legjobb az meg jobb :)
  • sakkay
    Olvasod te rendesen a fórumot?!
  • Seaweed
    Jaah hogy siman szar az egesz?! Ertem! Akkor csak ajandek a fejlesztotol a megoldas
  • superdrinker
    a legsz@rabb joyt sikerült megvenned .Gratulálok
    Utoljára szerkesztette: superdrinker, 2014.08.25. 21:24:44
  • Her Laca
    Nem nehéz,csak eszközök kellenek hozzá,az meg nem olcsó. Egy említett norton kő kombó sikolóval kb 20 ropi,és még vannak olyan kövek amik kellenének a tökéleteshez,azok is olyan 10-20 között mozognak ,mondjuk .Ez kb 30-40 pénz + ha jó bőröket veszel az is annyi.
    Meg más az acél ez szénacél és lévén ezek élesebbre vannak fenve mint a gyalu.Úgy nézzük,hogy egy hajszálat megfog az ember és kb egy centire onnan ahol fogjuk rátesszük a beretva élét és annak egy finom kis nyomásra el kell vágnia.Ezt gyalukéssel nem nagyon tudod megcsinálni. De mondom lehet ezt egyszerűbben is ,hisz régen nem volt a parasztembernem 100 féle köve ,bőre ,volt egy fenőkő,meg a gatya szíj oszt mégis megberetválkoztak.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.25. 21:24:27
  • sakkay
    Nem az a baj. Van neki elég.
  • Seaweed
    Dobjuk ossze Lacanak a BoS-ra zset :D