IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Nos tegnap megvolt az 1.harci bevetésünk a DCS-ben. Valami zsidó szerveren voltunk Dumbo, Tobzos és én. Az utóbbi 2, 1 géppel.
    Megállapítás.
    1./ az FM pompás.
    2./ a sérülésmodell, 90- 95 %-os ( nem tetszik a tűz a földön. Átlátszó, olyan gagyi.) Tudom nem kell összetörni a gépet. ( nem röhög!) Az egyik P-51 kapott 1 nagykalit a jobb szárnyba, ami átszakitotta a szárnyt. Alul jött ki a futó mellett és látszott, hogy a futóról levált a gumi :-) Hihetetlen részletesség.
    3./ meg kell dolgozni a P-51 ellen, de nem legyőzhetettlen.
    4./ Újra tanulni kell a repülést.
    Összegzés: Ha lesznek II vh.-s mapok ( de még így is) nagy bulikat lehet reppenni.
    Hogy megérte-e a pénzt? Meg. De van bennem egy kis félsz a jövőt illetően. Itt értem a játékélményt, valami köldi sorozatot, ha nem is a régi IL-2 WAR.-ját, de valami ahhoz hasonlót. Lesz-e elég fanatikus, aki megveszi és így leszünk-e elegen. Szóval ezek.
    Azonban valamilyen szinten olyan élmény volt, mint amikor (hibái ellenére is)kijött a Dover és elkeztünk repülgetni vele.
    Már várom a messzert. Arra még beruházok.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.24. 10:09:46