IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

33-ra növelték a multi létszámot.

Kitalálom... izé Alkarszõrtelenítõ <#taps>

repvez
Hát az emlitett joy már az árából kitünik, hogy nem fémépitésû, mivel még a nálánál drágább joyok is müanyagok.Lást még a X-55-ös is az.
Már egy német srác a sajátját át is alakitotta fémre , hogy tovább birja.Erõsebb mágnest és kotyogásmentes mechanikát készitett és rugócserét.
gyári mechanika
fém mod
a gyári center rugó cseréje
Eddig ez a modositás 200euroba van neki, de irta ha lesz rá igény akkor megnézi a lehetõségét a további gyártásra normális áron.
Ha(!) tetszeni fog, de csak akkor, benne lesz a sok munka. Nem vagyok váltogatós típus, ami beszippant amellett akár évekig kitartok.
macleody
Nem igaz, te robot vagy.
GaBika6
No problem. 😊 Emberek vagyunk...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Elárulom, hogy sajna a bosban sem fogod megtalálni a sikerélményt.
Mert neked az a bajod, ez tisztán kiolvasható a mondandódból.
Mert tök mindegy hogy clod vagy bos csak sok munka árán lesz sikerélmény vagy ha qrva nagy tehetség vagy. Ez egy ilyen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rendben. Nem igazan szamitottam tobbre toled.

Hívõkkel nem vitatkozom skippelem minden beírásod sakkay és gabika véleménye érdekelt, nem a clod-os f*szverés.
bocs, ez nem neked ment. 😊

nem akarok trollkodni, de tenyleg nem ertelek.
de ezt hogy szurted le a hozzaszolasombol:
"Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD"
Szamomra rejtely. Csak egy furcsa kijelentesedre reagaltam.

Her Laca
A kanálist kb 3 perc átrepülni na jó legyen 5-7 mire felmész 4-5 k ra. A bos ban ez ugyan annyi lessz. Az se lesz neked akkor érdekesebb😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBika6
Én örülnék ha a bos belsõ kinézete lenne olyan mint a clodé. Viszont arra is kiváncsi vagyok mit bír 3-400 földi egységnél multiban a beigért repülõ mennyiséggel. Jó irány, hogy a fákon nem lehet átrepülni. Meglátjuk mi lesz belõle.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem mondtam hogy jó vagyok, de nem misztifikálom túl a játékot. Nincs lelõhetetlen ember noob-ok is játszanak ám ott.

Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD.
szo sincs eretnek egetesrol, egyszeruen csak nem tudom hova tenni a kijelenteseidet, gondoltam hatha jobban megertem, ha latom gyakorlatban ahogy a tok egyszeru limitek es avionika tudasaval kiirtod a azt par ellenfeledet es tok unalmassa valik a videod, ahogy szegeny megalazott emberek egymas utan lepnek ki, hogy egyszeruen nem birnak veled, annyira jo vagy.

"Te hogy nem találtál senkit?"

Nem a senkin van a hangsúly, hanem a mennyi idõ alatt egy átlag 20 pop-os (Nagy ritkán azért volt ott több is.) szerón. Amíg eléred a 4 km-t és átérsz a csatorna túl felére az nem 2 perc.
Azt te nem fogod látni mert már nincs a HDD-n.

Miez az eretnek égetés ha valakinek nem tetszik a CloD?
<#alien>

Bocs,nem akarok ertetlenkedni, biztos hulye vagyok ,de en pl. meg mindig nem ertem mit akarsz mondani:
"csak az avionikát és a limiteket kellett betanulni. Ami pofon egyszerû a modern gépekhez képest"
ez mit akar jelenteni? szerinted ha pl. tudod hogy mikor szakad le a szarny zuhanorepules kozben, meg mikor esik at fordulo kozben az mar eleg is, mas mar nem is kell?
Ha lesz egy kis idod, vedd mar fel legyszi(pl. Fraps), mikor a clodban legyurod az ellenfeleket, mutasd mar be gyakorlatban is kerlek ezt a nagy elmeleti tudast, mindig szivesen tanulok, koszi szepen elore is.

a CLOD egyáltalán nem unalmas, csak benne kell lenni a csata sûrûjében

Her Laca
Azért érthetetlen amit írsz mert én és a többiek akik törekedtünk vele mindig találtunk ellenfelet és átlag azért 3 gépet mindig abszolváltunk. Te hogy nem találtál senkit?

Hát nem okozott gondolt a CloD utána csak az avionikát és a limiteket kellett betanulni. Ami pofon egyszerû a modern gépekhez képest. De mit ér az egész nulla pop-os szerveren.
Her Laca
Lofaxt😊

Her Laca
Mibõl gondolod hogy majd evvel nem kell félórákat terjedni hogy találj valakit? Már ha nem dogszerveren vitézkedsz😊

Egyébként a WT SB fizikája nagyon árkádos, de rendkívül jó alapokat ad amire már lehet építkezni.
Nem én a kettõ köztit keresem. Legyen kellõen bonyolult és meló után hazatérve élvezhessem is, mielõtt félrehajítom a fenébe mert nem történik semmi.
LeonSilver
Akkor a WoW és a WT pont neked van kitalálva.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Engem nem lõttek le egy szem pillanat alatt, az elején elõfordult. Egy játékkal játszani akarok nem "hányingert kapni" az unalomtól idézõjelben. Szuper realizmus nem kárpótolja a belefeccölt idõt az én értékrendemben. 😊
Hopp bocsi az elsõ kép az lemaradt. Na mindegy, a szárnyon az a húszas.

Her Laca
Az biztos hogyha fingod sincs hová kepl menni egy nagy térképen és nem találsz ellenfelet vagy ha mégis az lelõ egy pipillanat alatt akkor valóban idegesítõ tud lenni, de ez nem biztos hogy a szín hibája😊

"Márpedig dx9 marad. Ez biztos, az elején megmondták."

Nem vagyok olyan biztos benne hosszútávon, ha jók lesznek az eladások. Ezt már pár játéknál megcsinálták ami hosszabb távra rendezkedett be.
Thy
27.30 érdemes a gépelhagyás animációkat is megnézni...igen állat.

az új PE-2..érdemes 20-nál megnézni a gép belsõ terét.

Az összhatásról értelemszerûen még nem nagyon tudok nyilatkozni, hisz' még a legtöbb rész egyszerûen nincs kész. Viszont a "kabinban ülök" érzés messze itt a legnagyobb. A felhõbe ki be játék amit oly sokat olvastam visszaemlékezésekben, megint csak itt éreztem elõször. A fel leszállás-egy minimális turbulenciában hatalmas pl. A törésmodell pedig eddig a legjobb, bár az általam berakott képen tényleg éppen nagyon csúnya.

Márpedig dx9 marad. Ez biztos, az elején megmondták.
Volt egy graf. motorjuk ROF-ból, azt csiszolgatták tovább.
Ha elkezdtek volna egy teljesen új dx10-es graf. motort írni, még 45%-on sem lennének, sõt, sehol...

Az összhatás milyen lesz, maga a játékélmény? Nem különösebben izgat ha az erõforrások nem a gépek damage modeljének túlerõltetett részletein emésztõdnek fel. A videókon ahhoz képest, hogy dx9 igen jól néz ki. (Kizárt, hogy az marad.) A Clod nagyon steril, vontatott, unalmas vele menni. Semmi jót nem látok abban azon túl hogy van egy jól textúrázott klikklehetõ, mûszerfala. Sõt mi több az idegesítõ.
Szia!
Szerintem felteszed a játékot, a Steam felpecseli az utolsó hivatalosig, és utánna rakhatod a TFpecseket a 3.0 , 3.1 , 4.0, 4.3 ig azt hiszem ennyi van.

Papa01
Miért, a Te pénzedet dobta ki? (Mindamellett, hogy szerintem is elég borsos az ára.)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok! Az il-2 Cod -t meddig kell patchelni hogy rámehessen a Team Fusion mod ? Vagy elég az 1.01 verzió is ?
Ez a játék jelen pillanatban tényleg egy kalap szar<#hehe>,szóval itt nem az a helikopter,aki ezt szóvá meri tenni,hanem aki kidobott huszonxezer jmf-t egy pre-alfa cuccosra,a lényeg,hogy süt a nap benne.

Ez a múlt heti kávé mellé.

1.
Her Laca
Tényleg hagyd a fenébe. Legalábbis miattam ne fáradj, nekem bõven elég volt amit eddig láttam.
Majd visszatértünk rá ha kész lesz, mert valóban értelmetlen 45% ról csevegni😊
Apropó most néztem milyen képeket tett Tom a pumafórumra.
Na ha majd ez olyan lesz akkor szólj 😊)

Ja nem ma..ahogy nézem az idõt.

Na ma este igencsak más kötött le, de érdeklõdve olvastam a vircsaftot.
Holnap Laca berakok neked<#alien>,egy pár képet pl egy szétlõtt il-2-rõl..szigorúan 45%..ugye emlékszel még<#eplus2>. Amúgy egyre jobban az a megérzésem, hogy igen atom lesz a BOS!

GaBika6
Az volt az 1 pozitív hozzászólásod a 10-bõl + a "gúny". Legalábbis nekem ez jött le, de javíts ki ha tévedek. Amúgy nem akartam a lelki világodba taposni csak biztos elfáradtam a sok negatív hozzászólásaidtól, mivel olvasom a fórumot. Bár szerinted nekem nem kéne, de akkor honnan tudjam mit írsz? 😊
Nekem az jött le, hogy neked rohadtul nem tetszik a játék és ezt jeleztem feléd, hogy oké megértettem (és talán más is), de a játékban van pár jó dolog is, pl. süt a nap az is biztos szép egy 45%-os készültségû játéktól(itt én voltam picit gonosz), nem kell "kivégezni", fikázni mindent egybõl! Nekem sok dolog tetszik benne és remélem, hogy a CLOD-ból átvesznek jó dolgokat, mivel erõsen ROF jellegû a játék. Persze ez sem hátrány! És most nem gonoszkodom, de hagyjuk meg annak aki megvette, hogy elmesélje milyen a játék, mert neki jobban elhiszem ha szar.
Csumidázlak és ne bántsuk egymást! Még álmomban sem gondolnám, hogy nem tudod mit írsz vagy beszélsz és biztos nem írsz orbitális marhaságokat...

Her Laca
Mirõl beszélsz?
Van egy készülõ játék és beszélünk róla.
Nekem van róla véleményem,az olyan amilyen.
Neked is van az is olyan amilyen.
Te jössz itt nekem ,hogy szarozok,holott én csak leírom a véleményem róla.
Nem szabad? Tilos vagy mi? Én nem akarlak meggyõzni az igazamról,sem téged sem mást,nem tetszik amit leírok nem olvasod .Mit címezgetsz nekem jóindulatú ajánlásokat. Van annyi rálátásom amúgy,hogy kb tudom mit beszélek,és orbitális marhaságot nem írok le,ha valami vacak (szerintem)arról nem fogom azt írni (még a kedvedért sem),hogy jó.
Ráadásul amire reagáltál,csupa pozitív jelzõvel illette ezt a remek játékot.Nem tûnt fel?

GaBika6
Tényleg nem értjük egymást!
10 hozzászólásodból 9x szar minden és most csak a játékról beszélek...