IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egy német srác a sajátját át is alakitotta fémre , hogy tovább birja.Erõsebb mágnest és kotyogásmentes mechanikát készitett és rugócserét.
gyári mechanika
fém mod
a gyári center rugó cseréje
Eddig ez a modositás 200euroba van neki, de irta ha lesz rá igény akkor megnézi a lehetõségét a további gyártásra normális áron.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mert neked az a bajod, ez tisztán kiolvasható a mondandódból.
Mert tök mindegy hogy clod vagy bos csak sok munka árán lesz sikerélmény vagy ha qrva nagy tehetség vagy. Ez egy ilyen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de ezt hogy szurted le a hozzaszolasombol:
"Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD"
Szamomra rejtely. Csak egy furcsa kijelentesedre reagaltam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD.
Nem a senkin van a hangsúly, hanem a mennyi idõ alatt egy átlag 20 pop-os (Nagy ritkán azért volt ott több is.) szerón. Amíg eléred a 4 km-t és átérsz a csatorna túl felére az nem 2 perc.
Miez az eretnek égetés ha valakinek nem tetszik a CloD?
"csak az avionikát és a limiteket kellett betanulni. Ami pofon egyszerû a modern gépekhez képest"
ez mit akar jelenteni? szerinted ha pl. tudod hogy mikor szakad le a szarny zuhanorepules kozben, meg mikor esik at fordulo kozben az mar eleg is, mas mar nem is kell?
Ha lesz egy kis idod, vedd mar fel legyszi(pl. Fraps), mikor a clodban legyurod az ellenfeleket, mutasd mar be gyakorlatban is kerlek ezt a nagy elmeleti tudast, mindig szivesen tanulok, koszi szepen elore is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem vagyok olyan biztos benne hosszútávon, ha jók lesznek az eladások. Ezt már pár játéknál megcsinálták ami hosszabb távra rendezkedett be.
az új PE-2..érdemes 20-nál megnézni a gép belsõ terét.
Volt egy graf. motorjuk ROF-ból, azt csiszolgatták tovább.
Ha elkezdtek volna egy teljesen új dx10-es graf. motort írni, még 45%-on sem lennének, sõt, sehol...
Szerintem felteszed a játékot, a Steam felpecseli az utolsó hivatalosig, és utánna rakhatod a TFpecseket a 3.0 , 3.1 , 4.0, 4.3 ig azt hiszem ennyi van.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Majd visszatértünk rá ha kész lesz, mert valóban értelmetlen 45% ról csevegni😊
Apropó most néztem milyen képeket tett Tom a pumafórumra.
Na ha majd ez olyan lesz akkor szólj 😊)
Holnap Laca berakok neked<#alien>#alien>,egy pár képet pl egy szétlõtt il-2-rõl..szigorúan 45%..ugye emlékszel még<#eplus2>#eplus2>. Amúgy egyre jobban az a megérzésem, hogy igen atom lesz a BOS!
Nekem az jött le, hogy neked rohadtul nem tetszik a játék és ezt jeleztem feléd, hogy oké megértettem (és talán más is), de a játékban van pár jó dolog is, pl. süt a nap az is biztos szép egy 45%-os készültségû játéktól(itt én voltam picit gonosz), nem kell "kivégezni", fikázni mindent egybõl! Nekem sok dolog tetszik benne és remélem, hogy a CLOD-ból átvesznek jó dolgokat, mivel erõsen ROF jellegû a játék. Persze ez sem hátrány! És most nem gonoszkodom, de hagyjuk meg annak aki megvette, hogy elmesélje milyen a játék, mert neki jobban elhiszem ha szar.
Csumidázlak és ne bántsuk egymást! Még álmomban sem gondolnám, hogy nem tudod mit írsz vagy beszélsz és biztos nem írsz orbitális marhaságokat...
Van egy készülõ játék és beszélünk róla.
Nekem van róla véleményem,az olyan amilyen.
Neked is van az is olyan amilyen.
Te jössz itt nekem ,hogy szarozok,holott én csak leírom a véleményem róla.
Nem szabad? Tilos vagy mi? Én nem akarlak meggyõzni az igazamról,sem téged sem mást,nem tetszik amit leírok nem olvasod .Mit címezgetsz nekem jóindulatú ajánlásokat. Van annyi rálátásom amúgy,hogy kb tudom mit beszélek,és orbitális marhaságot nem írok le,ha valami vacak (szerintem)arról nem fogom azt írni (még a kedvedért sem),hogy jó.
Ráadásul amire reagáltál,csupa pozitív jelzõvel illette ezt a remek játékot.Nem tûnt fel?