91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Sakkay!
    Neked felment az új update?
    Nekem nem nem frissít!
  • sakkay
    Mivel én gyerekkoromban mindig idejártam, akkor volt az igazi. Éppen a tulajjal azt fejtegettük múltkor mi az oka annak, hogy most csak a péntek szombat megy-az is néha gyalázat, régen meg szó szerint nem fértek el bent az emberek és így a kinti kerthelyiség is feltöltődött..aztán már ott is megtelt 10-re. Szóval nem a pénztelenség mint amit ő gondol, hanem az, hogy a kezdő fiatalok(szórakozás tekintetében) max bebaszni mennek el és ugrabugrálni. De amúgy mindent a facebookon intéznek. A személyes találkozók, az iszunk beszélgetünk(és itt pont ez lenne a lényeg) és ezzel együtt a spontán bulik, szinte meg is szűntek..marad az-atomúlbebaszunkpéntekenge*i--!hozzáállás.
  • Fürtös
    Hol is van ez a hely egész pontosan?
    Sosem árt új vadászterületeket felderíteni
  • sakkay
    Amúgy repülés közben meg még szebb, és aki kipróbálta, ez az amit elismernek egyből. Összességében szerintem is ez a legszebb. Mármint a környezetet is beleértve, mert a DCS gépek is gyönyörűek, de a környezet fos. Pedig a BOS egyenlőre csak tél. Jut eszembe az új javítással jött új térkép. Nem vagyok benne biztos,de én úgy vettem ki, hogy külsősök csinálták.
  • PhantomAss
    nem rossz ez a grafika!
    nekem talán a BOS tetszik a legjobban grafikai szempontból az összes mai szim közül a legjobban
    ennyit a dx9-ről
  • sakkay
  • sakkay
    Ja, én kb 2 havonta de dettó!
    Gyerekek egy kocsma belső életéről könyvet lehetne írni...na jó ez nem igazán kocsma ahol lakok, inkább fiatalok járnak, meg nagyon igényes de minek nevezzem...isznak meg van zene A törzs gárda 30+ lányok meg 25+meg aki éppen betér.Baszki egy kis mai Magyar eset tanulmány az egész.
  • bucsher
    Na végre zene :)
  • Willenbrock
    Ez egy jó pedál,nekem is ez van.Strapabíró,nem érzékeny a szennyeződésekre.Hetente egyszer letörlöm nedves ronggyal aztán annyi.Kb 7 éve minden gond nélkül működik.
  • Papa01 #76813
  • Her Laca
    Sokan azt hiszik magyar cucc. Jó az átkosban a caola vagy ki gyártotta itthon ( majd utána nézek) de ez echte német dolog ám.
    Na egy kis tudás.
    itten lehet okosodni
  • whiteskull
    Én csak a derby-t kóstoltam, de annak nagyon szar íze volt. :)))
  • 77pxdumbo
    A seregben olyan népszerű hiánypótló volt, hogy majdnem a kantinban árulták felesnek.
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.22. 21:05:36
  • sulouos
    Jóféle
  • Her Laca

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.22. 20:41:02
  • Her Laca
    Mond ez nektek valamit?:)) Ma fiam hozott nekem mert minap erről beszélgettünk.
    Ugyan ez német ,és az igazi receptúrát Svájcban gyártják de ez is majdnem ugyan az,csak kicsit felfrissítve.
    Öregjeim jutnak eszembe róla,használni is fogom asszony "nagy bánatára" . Bár szerintem abszolúte nem rossz.
  • sakkay
  • bucsher
    C64-en láttam először (+8 részes CoV leírás) aztán XT + CGA toltam.
  • sakkay
    Na olyanom nem volt..
  • artivizsla #76803
    OK, csak nem nagyon akar ideérni.
  • artivizsla #76802
    Enterprise 128-ason is volt "Elite" progi, amit a ZX Spektrum-ról vettek át.
  • sakkay
    Viszonylag nyugodt vagyok és nagyon erős, ráadásul ezt 2 éve használom és nem kell lehúznom a redőnyt nappal! Mivel nem világít semmi a hátam mögül, nekem ez tökéletes. Mármint fényérzékenység szempontjából.
  • GaBika6
    Ez igaz a napfényre meg aminek van infra jele ha egy kicsi is. Mert pl "petróleum lámpa, milyen szép a lángja" na erre nem érzékeny...
  • Leon77
    Légy nyugodt és erős, a wiimote is érzékeny a fényre, pláne, ha a hátad mögött van...
  • sakkay
    Köszi. Már amúgy néztem, de nem támogatja a kamerának használt wii bizbaszt. Az meg ugye sem a fényre nem érzékeny, és tudja a 100 fps. Régebben web kamerát használtam át is alakítottam, de ez sokkal jobb.
  • Gabor930
    Csak azért kérdem, mert én is próbálkoztam régebben a freetrack-el de a ps3-mas kamera miatt mindig kifagyott, úgyhogy hagytam is az egészet.Aztán olvastam ,hogy van ez a facetracknoir és hogy a 3 ledes megoldást is támogatja.Azóta csak ezt használom és nekem nagyon bevált.Szerintem egy próbát megér .Ja és dcs-nél se szarakodik
  • sakkay
    Nézd alapvetően nagyon jól működik a rendszerem, csak azért ahogyan a vidiken néztem ott némileg még jobb az eredeti.
    Az egy dolog, hogy szinte mindig van egy kis inogás,(amit hangolással részben megszüntettem de ezáltal feladtam a szerkezet' apró mozdulat érzékenységéből sokat) de ami a legfőbb ,a szög amit belát a kamera. Sem a wii, sem a webkamerák nem erre lettek kitalálva. A DCS buziságáról nem is beszélve. Bár pl. Gabinál nincs.
  • Gabor930
    Miért nem használsz helyette inkább facetracknoir-t ?
  • sakkay
    ja közben utána néztem.
  • sakkay
    Mit jelent a hall effekt a thrustmaster joyoknál? Mármint ok, hogy mágneses érzékelő meg hall effekt faxom, de ez most csak a pontosságot és/vagy a középtől való eltérés nehezítését jelenti, vagy valami erő visszacsatolás szimulálás, új értelmezésben?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.22. 15:36:37
  • sakkay
    Ez az.
  • sakkay
    Saitek pro flight
  • Seaweed
    Abbol melyiket?! Vagy mind1? (Ha jól tudom most 3 fele van)
  • sakkay
    Nemtom' ezek milyenek, de a saitek pedál eszméletlen jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Seaweed
    Ha mar pedal nekem ez a kiszemelt:

http://flightsimcontrols.com/store/pedals/t-rudder-pedals-usb-eu/
    http://youtu.be/wwigDKDUjPI

meg majd orosz gepekhez egyszer egy VKB Fat Black Mamba + X55 gazkar: Tökély!
  • Seaweed
    Amigan is volt Elite. En is azon toltam anno. :) Van most is Elite Dangerousban kek duna keringo ha veszel hajora auto docking systemet..de igazabol nem kell sokkal nagyobb fun a sok benazo kozt kezzel bemanoverezni
  • Seaweed
    Jah ezt beneztem! (Abban a topicban is ffb-s joy a tema)
  • sakkay
    Ja! Akkor fasza. Hát ez esetben a logi pedált adnám el.
    Lehet, hogy c64 nyomtam sokat a fene tudja. Valószínűleg...most, hogy gondolkodom, mert arra emlékszem mekkora szám volt, hogy megvettem valamit, aztán szólt a Kék Duna keringő...ja automatikus dokkolót.
  • sakkay
    Amúgy ennek a loooginak pont az a baja, hogy olyan penge, hozzáérek aztán meg már érzi is. Akkora halál zónát kell beállítani mint az állat. Öreg evom rá sem bagózott ha megfogtam, ez meg érintésre beőrül.CLOD-ban még ok, de BOS-ban...pfüüüü amúgy is inog a messzer de így!
  • LeonSilver
    Az ELITE c64-en volt az igazi.