IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Üdv! (lehet pár régi motoros felismer még! )
Ha szabad tanácsot adnom akkor azt kell mondjam hogy tir4-5 tényleg problémamentes (kivéve mikor prog nem ismeri fel és újra kell indítani kezelőjét, de ez nem nagy dolog, és ritka). Volt valaha (vagy 5-6 éve adtam el) tir4-em, az élet úgy hozta hogy szimezést félretettem holmi punciláz miatt, el is adtam egy fanatikus fsx-es arcnak vakérán. De most megint vettem tir5-ost, (igen most nuku punciláz ...ez nem tudom szomorú e vagy vidám :D). Teljesen jó. Viszont a trac clip pro az szerintem semmivel se hoz többet mint sima clip. Tényleg csak azt láttam hogy headset alá hülyeség sapeszt venni :D .. T Clip Prot még aznap este átalakítottam tépőzáras félfogatásúra a headsetre mert a gyári az egy vicc...
Nem olcsó, viszont relatíve problémamentes (viszonylag, pl. szöszölni beállításokkal ezzel is kell, napfényre allergiás). Egy darabig gondolkoztam hogy barkácsolok magamnak freetrackel valamit, de úgy döntöttem inkább megdolgozok a pénzért amibe kerül mert se időm, se energiám, se idegzetem nincs perpill ehhez, de a head tracking úgy hiányzott mint egy falat kenyér ;)
Meg végre meg kéne írnom a cikket róla barátom blogjára/G+ mert X55 is itt van március 12 óta és arról is ígértem.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.21. 16:28:37