IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Mi a lófaxért vágta oda amikor már siklópályán volt?
De harc közben egy csomószor ott volt a 6 -jában 2 gép is, nem is lõttek rá ,(lehet AI-k voltak lõszer nélkül?) ez 2vs1 ben megengedhetetlen ,ha normális krapekok vezetik az orosz masinákat rég lelõtték volna.
Annyi a javára legyen írva ,hogy ügyesebb volt mint az ellenfelek,de semmi többet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennél biztos többet😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha kissé ügyesebbek az ellenfelek már vagy 10 x lelõhették volna😊
Tudom gonosz vagyok de ez van😊
Meg mindig kigyullad az enemi?😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha mondjuk ez a BOS nagyon jó lesz ,és kérjenek érte egy pofátlanul magas összeget,majd mondják azt,hogy ez azért annyi mert meg kell élnünk a következõ kiadásáig ,még én is szó nélkül fizetek.
DE! Elõbb lássam a produktumot! Ígérgetésért nincs korpa.
Ott a Clod ami olyan amilyen ,de ott minden a rendelkezésedre áll,és vannak is warok szervezve amik telt házzal üzemelnek.
www.smart-bus.hu
De ez a egy kis pénz egy + gépért,na meg hogy legyen plusz valami ketyere az is pénz,nekem nem jön be.
Egyébként nem kell félni ettõl, rengeteg akció van, ahol féláron lehet vásárolni... sõt a múltkor volt valami bundle, ahol konkrétan 1000.-Forintért vettem meg a csatorna térképet + 3 DLC-t...
A szimulátor fejlesztés egyébként sem a világ legjobb üzlete, érthetõ ha a maximális bevételre törekednek. Olyan pedig a büdös életben nem lesz már, hogy kapunk egy játékot X összegért, aztán 5-10 évig még pecselgetik nekünk. Sehol nincs már ilyen...
DCS sem olcsóbb, FSX-rõl meg nem is beszélve...
www.smart-bus.hu
De rühelem ezért a Rof -os bagázst ,amikor megjelent egy raklap pénzt kiadtam a szarjukért ,ráadásul kellett vagy fél év mire rendbe szedték, ezek után meg ingyé odaadják boldog boldogtalannak azt amiért annó elkértek súlyos pénzeket.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kérdésem az, hogy a premium elvileg mindent takar a játék teljes kiegészítését és ami még meg fog jelenni? Vagy olyan lesz mint a ROF, hogy megvan a játék és mindig vehetek hozzá plusz dolgokat? Ha megjelenéskor venném meg mit fognak akkor adni szerintetek?
Ezekben a játékokban talán lesz egy új szimes nemzedék. Akinek nem lesz elég a nagyobb motor,nagyobb sebesség, hanem a gépre vágynak.
Azt gondolom hogy ha a oculous féle dolgok bejönnek, akkor léphetünk egy nagyot elõre ezen a téren is. Mondjuk már sokszor temettük a szimeket, aztán még mindig itt vidulunk 😊 Jó, nem mindig új cuccokkal (Il2 Falcon) de azért reppenkedünk 😊
A fene se tudja milyen összefonódások voltak ott ,ki milyen érdekek miatt döntött úgy az 1C nél ,hogy kukázzák,és helyébe átadják a három 7 nek az Il2 címet.De valami turpisság volt ott.
Gondolom a 777 már kezdte érezni a Rof végét ,így kellett valami új amit csinálhatnak és valahogy meggyõzték a döntéshozókat,de mind1 is ez már történelem,majd kiderül mit is hegesztenek össze.
Én ahogy a morzsákból kibogarásztam ,kb Il2 es szintet akarnak ,ami alapvetõen nem lenne rossz,de már a világ túlhaladta azt szerintem.
persze lehet ezzel lesznek üzletileg sikeresebbek ,hisz inkább erre van igény. Végül is õk sem hülyék ,és nem jótékonysági egylet.
Én azt látom ,hogy ez az egész szimulátorosdi,fõleg a repülõs rész valóban annyira keveseket érdekel,hogy egyszerûen nincs olyan komoly cég aki tényleg nekiállna egy korrekt szimet összehozni.
Így maradnak ezek a mindenféle hiányosságokkal küszködõ dolgok,ami persze több mint a semmi,még örülhet is az ember,hogy pl az oroszok ilyen elhivatottak ebben a témában.
De az Il2 õ sikerét asszem nem most fogják felülmúlni ,abban biztos vagyok.
Nagyon ,de nagyon megengedõen számolva,sem a Rof-ban sem a Clod ban nincs 1000 ember a világon akik stabilan online jelen lennének ,ehhez még adjunk hozzá mondjuk 10.000 embert akik ofline játszanak.
Ez annyira baromira kevés üzleti szempontból, pláne ha megnézem mennyibe is fáj egy játék fejlesztése.
Épp ezért én nem is vagyok bizakodó . Max azt tudnám elképzelni,hogy csinálnak egy olyan valamit mint pl a WT,és annak a hasznából párhuzamosan fejlesztenek egy jó szimet ,de ehhez elhivatottság is kell nem is kevés.
Itt van a Clod ,azt azért leszögezhetjük,hogy minden hiányossága ellenére jelenleg nincs jobb II.VH -s szim,és nincs 100 ember aki így vagy úgy rendszeresen használná. Persze beszél róla mindenki,meg várja a javításokat,de aztán ahogy elmúlik az újdonság varázsa félre is teszik.
Régen az Il2 -t azért jóval többen használták akár napi rendszerességgel,na most az ifjabb korosztályt nem érdekli már annyira ez a fajta szórakozás és nincs utánpótlása a játékosoknak ,az idõsebbek meg már tojnak nagy vonalakban az egészre,így szépen lassan elkopik a potenciális vásárlók köre sajnos.
:-)
Viszont idõm sincs mindig játszani velük, sõt egyre kevesebb lesz.
A Rof valóban hanyagolva van a Bos miatt sajnálom mert én nagyon kedvelem. Ez van.
Késõbb amikor ,házakért ,szobákért ment a küzdelem, akkor a légierõ szerepe a folyón átkelõ utánpótlás ritkítása volt ,de az oroszok ezt egyszerûen megoldották,éjszaka hajókáztak.
Na most persze voltak vadászok a térségben ,de nagy akciózások nem voltak ,késõbb pedig mint írva volt ,a szállító gépeké volt a fõszerep,ráadásul qrva hideg is volt ,így a német vadászok nem is mindig voltak bevethetõek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezen mit akarnak történelemhûen szimulálni a BOS-ban? Anyám borogass....
Legalább választották volna a 43-as kubáni vagy kurszki térképet, ahol rendes vadászerõk is összecsaptak.
A szovjet vadászok bevetési profilja 1-2,max.3k magasságon kísérték a néhány száz méteren repülõ csapásmérõket,nem is nagyon volt szükség a nagysebességû zuhanásra,inkább vízszintes fordulóharcot erõltették.
F szériának is 750 körül volt a max. sebesség zuhahásban gépkönyv szerint,G-K széria 850 körül,szóval 700-at elhiszek egy Jakabra,de a 800 feletti egy vicc.
Szerintem annál azért csak többet kellett bírnia.
Mi volt egy jak1 max sebessége? Wiki szerint 600. Akkor az a 750 -800 aminél kb szét kéne hullnia.
Szóval legyenek az orosz gépek a lehetõ legjobbak amik kijöhettek a gyárból-tehát nem megy szarabbul mint a hivatalos, nem festett a revi, nem szarik be a motor stb..de ez a max! Még jó , hogy itt minden mérhetõ és megvan az összes adat.