IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    :)))
    Tegnap még fel és leszálltam párszor,most már könnyedén megy,de amíg rá nem éreztem addig csináltam pár krátert a reptéren:)
    Érdekes mert elsőre a mezőn próbáltam na az nem jött össze aztán Tom mondta a tutit (Jani elnevezte Tom felszállásnak),megállsz féket tövig nyomod,gázkart orrkúpig és amikor két kerékre áll akkor leugrassz a fékről,oszt pikk pakk felszállsz,na ez sikerült is. Viszont harmadszorra,negyedszerre ,ötödszörre nem:))) de a végén ráéreztem és most már megyen. 300 alatt nem kell elemelni,azaz nem szabad hagyni,mert megtekeri a gépet az agregát. A leszállás dettó. 250 alatt ne akarjon az ember a futó felett vitézkedni,inkább 300 és onnan kilibegtetni. Na mostmár mindent tudtok:)