IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nos itten több kérdés is felmerült. Először is a joy . A force az izlés kérdése szerintem,bár egy hosszú bevetés ami akár 1-1/5 órás is lehet bizony igénybe veszi a csuklót. Nem véletlen ,hogy nagyon sokan használják az X52 -őt mivel az nagyon ,nagyon könnyű olyan mintha nem is lenne ellenállása. A többi saitekhez viszonyítva is. Nem beszélve arról ,hogy ugye minden kéznél van trimm ,fleps ,stb.Bár én aszondom még mindig a Saitek Ciborg3D a király. Nekem van egy közel 8 éves éppen kölcsön van adva egyik századtársnak és még mindig hibátlan.:)A k4 és a K4C3 közt valami különbség van szerintem talán a C3 kicsit jobban manőverezik és talán erősebb a motorja de lehet ezt csak én érzem így.
    Mind a kettő egy nehéz monstrum a spitekkel vagy lavocskinokkal szemben nem sok esélye van. Magasban jók de pl agy p47 est 8000 ren nem fogsz vele utolérni.Még egy dórával sem megjegyzem.Mondjuk jól emelkednek.