91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Én is 2007-óta használom ezt, viszont sajnos hiába fújtam be kontakt sprével, csak a 4 égtáj irányát veszi be,a többit csak nagy néha.
  • L Viper #76541
    2006 tavasza óta használom és a következő Joy-om is ilyen lesz.
    Nálam is volt egyszer némi kihagyás a POV-nál, de jó minőségű kontakt spray megszüntette. Robosztus, masszív, elnyűhetetlen.
  • Vogel
    Ezt vitatnám. Sebesség növekedésével vándorol hátrafelé az aerodinamikai centrum. De ha tudsz forrást adni, szívesen elolvasnám.
  • Willenbrock
    Nekem Black Widov van évek óta.Majdnem teljesen elégedett vagyok vele,a legnagyobb baj az vele,hogy a POV kapcsolóban elég hamar tönkremennek a mikrokapcsolók,nem veszi be a 8 irányból kb 3-at,4-et.
  • sulouos
    Ha már így beleestünk a témába, a Speedlink Black Widow-ról mi a vélemény?

(a Genius Metalstrike 3d-t meg se merem kérdezni :D)
  • sakkay
    Na jó de nekem KELL ffb. Az evo-m meg marha jó, csak nagyon öreg már szegíny.
  • Lacusch69
    Elég barmok, mert az egereikkel és a billentyűzeteikkel elégedett vagyok.
  • Lacusch69
    Nekem az FFB-s van ebből, csak az a baj, hogy a Vistán a gameportot még meg tudtam oldani, de az FFB-t nem.
    Viszont egyáltalán nem rossz úgy sem... (plusz Saitek pedál, és X52 gázkar)
  • Her Laca
    Looooogi NEM ismétlem NEM tud joyt gyártani. Ezt most komolyan mondom. Saitek az kell neked. Pont.
  • JakuzaMan
    amúgy olyan joyyal nem találkoztam aminek ne lett volna vmi hátránya
    mindegyiknek van vmi nyűgje,mostanában ezt használom, a revivel körbe lehet rajzolni az ellen sziluettjét olyan pontos, csak kezd lógni,kotyog egy kicsit
  • sakkay
    Napi program . Biciklivel ki hegyre. Futás fel egy kilátóig, majd vissza haza(két óra). Délután ki biciklivel faterhoz a kertbe, valami nehezet kell pakolni-csak erre vagyok hajlandó ha kertről van szó(meg ha valamit le kell rombolni). Este vissza a hegyre-bár csak a neve az, mert dombság-egy jó barátom táboroztat ott gyerekeket, aztán este ivászat lesz. Ahogyan számolom 2000 kalória fölé megyek, így!!!!!!vehetek magamnak végre gumicukrot mert az a kedvencem-csak nem nagyon ehetek ilyesmit.
  • sakkay
    Hát az újabb szimeknél az utóbbi gagyizni fog. Éppen nemrég olvastam itt, hogy valaki panaszkodott.(t16000m). Amúgy ja..,.a logitechet a fórumon is állandóan küldik.
  • JakuzaMan
    ffb-be felejtsd el a logitech márkát a g940-en kívűl
    én ezekről jót nem olvastam sehol!
    egyébként a legjobb ffb joytick amit próbáltam a ms sidewinderek (van is 2 darab)
    nem kell megijedni hogy gameportos,mennyi 1 hangkártya, max 5 ezer?
    én inkább ebbe a vonalba kutakodnék
  • JakuzaMan
    joystickból van itthon 3 darab
    kipróbáltam minden fajtát!....
    nekem nem kell más mint a thrustmaster t16000m.
  • sakkay
  • sakkay
    Köszi. Na és ez?
    Logitech Force 3D Pro Joystick
    Gondolom ez a későbbi kiadás.
  • artivizsla #76526
    Nekem az volt, hamar kikopik és akkor használhatatlan. A használt példányok ma már vszeg nem használhatók. Az FFB része egyébként tényleg jó volt.
  • sakkay
    Logitech WingMan Force 3D Pro
    Ezt használta már valaki? Vélemény esetleg?
  • sakkay
    Mondjuk most nézegetem nincsen új ffb joy még mindig! A fax ki van! Tud esetleg valaki ilyen irányú fejlesztésről?
  • sakkay
    Ja úgy lehet. Mondjuk joy is elég egy-ráadásul ffb-saitek evo force. Használtan 5-6 körül már lehet szerezni. Én ezt csak akkor cserélem le, ha netán marha olcsón szerzek egy g940-et(habár nem nagyon tetszik , hogy annyi pénzért még huzalozzak), de leginkább ha kijön egy új típusú ffb saitek joy.
  • artivizsla #76522
    Messzer lelet.
  • JakuzaMan
    hát azért nem
    560-al meg x2 965-el többen írták hogy játszható és a látvány se sz*r
    nem full grafikáról beszéltem hanem normális fps-ről / látványról

Utoljára szerkesztette: JakuzaMan, 2014.08.13. 02:05:36
  • sakkay
    Az elejében nem vagyok biztos...azért az i5 proci nem árt+egy jobb videókari, de mondjuk egy 580-as. Ez a kettő már 70. Na jó, használtan 70. De maga a keret?
  • sakkay
    Isten nem ver bottal...majd beszartam a röhögéstől! Nézem az egészet, a srác-gondoltam én-kötelékezik Lacával, erre elkezdi szórni..de mint az állat! Tényleg nem láttam még ilyet. Ja és szinte felszállás után..
  • Her Laca
    BOS első online repülés. Felszállok és !!!! Egy messza meg fűstől :)))
  • Fürtös
    Élek ja ,csak elég sűrű mostanság az élet :D
    Most egy darabig Pesten vagyok aztán irány a nagyvilág megint, kellene már egy hely ahol rendesen lehet dolgozni meg ki is fizetnek :D
    Még DCS re sincs időm,nemhogy CLOD ot repkedjek... pedig jó lenne.
  • asw27
    Emlékeim szerint a Fókánál nem kell használni a trimmet, mert nem volt nyomásközéppont vándorlás a profilon. Maximum, akkor, ha a tömegközéppont elvándorolt repülés közben. Ezek szerint, az legalább pontos.
  • LeonSilver
    DCS: Fw 190 D-9 Dora - pilótafülke magyar feliratokkal

THX Tom!!!
  • JakuzaMan
    70ért lehet olyan gépet venni amin megy a clod szépen
    a bosnak dcs-nek kisebb a gépigénye
    kell mégy egy joystick,thrustmaster t16000m 14 ezer
    saitek throttle quadrant 14 ezer
    ennyi, freetrack van
  • Her Laca
    TS?
  • sakkay
    Laca úr! Egy kis BOS reppenés?
  • sakkay
    Mondjuk az nem kevés pénz!
  • JakuzaMan
    hát ha rendbehozzák akkor biztos hogy megveszek mindent ami ezekhez az új szimekhez kell
  • sakkay
    Segíttek...megőrülök ettől a zenétől!
  • sakkay
  • LeonSilver
    Én már sajnálom... Az OPNI-ban lenne a helye.
  • Her Laca
    Mit találtam!!!
    Mondjuk én szeressem a krapekot ,bár mióta Ufók látogatják kicsit féltem.
  • Her Laca

Már szóltam a gyereknek,hogy hozzon valami bitang zeneműveket,oszt átirányítom én is a hangfalakat:)
  • LeonSilver
    Drága szenvedő testvérem! Ha segítség kell, csak szólj! Addig is viszonozd a kedvességét az általam igen csak rühellett, Marilyn Manson művésznevű fosbojlerrel...
  • Her Laca
    A jó isten és ti is bocsássatok meg nekem drága barátaim,de hallgassátok csak ti is:) A szomszédba költözött egy hölgy és Jimmy-t hallgat egész nap. Lehet elásom .