IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jak 1 és Lagg 3 ?Vagy csak a Lagg?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De Úgyse ez a lényeges,hanem,hogy majd milyenek lesznek a gépek.
Ki az a hülye aki nulla méteren vitézkedik messerrel meg fókával.5-6 ezren meg tökmindegy.A reptéri kóbor ebet sem érdeklik ezek a dolgok,ha minden más jó lesz.
No hagylak örömködni ,nem baxtatlak tovább. Én a látványtól biza nem estem hasra ,és ez teljesen szubjektív részemrõl,én egy új szimnél kicsit mást várnék már ebben az idõben. Már ha szim lesz egyáltalán ,teszem hozzá.
Még mindig nem értem mire mondtad azt amit😊 Szerintem nem szép,egyhangú ,sivár bár egy havas táj milyen legyen teszem hozzá,de ,hogy ebbõl miként jött le az ,hogy a talaj szebb mint a másikban 😊
És a hó megfogja a gépet,azaz fejt ki ellenállást ,vagy csak meglátszik a nyom?
www.smart-bus.hu

De, ha már DX9, halott ötlet szerintem idõt ölni bele manapság... nem is értem miért arra fejlesztenek. Pontosabban értem, csak egyet nem értek vele. 😊
www.smart-bus.hu
Emlékszem Il2 ben hej de retek egy szerkezet volt az,kerülte mindenki mint a pestises beteget.
Szvsz a Clod sokkal szebb.
Mondhatnám úgyis, hogy a RoF a DX9 miatt korlátoltabb, viszont jóval igényesebb az összkép. Kevesebb, de szerintem mégis több.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Pusztán a gépkiosztás tekintetében utaltam rá vissza, hiszen a Csatorna hadszínterét dolgozták fel benne 1940-bõl. Szerencsésen nyúltak a témához.
A 109 és a Spit egyaránt korának élenjáró technikája volt igényes kivitelezésben. Ez viszont nem mondható el a Jak-1-rõl. Teljesen hibás gondolat egy annyira asszimetrikus hadszínteret feldolgozni, mint a keleti front 1942.
És ebbõl a szempontból mindegy, hogy 45% vagy bármennyi.
Mit akarsz ettõl? Ahogy mondtad a tények makacs dolgok😊
A grafika már nem fog sokat fejlõdni,az szerintem ilyen marad és kész.
De még mindig nem látom azt amit mondtál,hogy a talaj a táj az szebb mint a Clod é😊 Kérek képet,mert lehet ahogy nálad van az valóban szebb.😊
Gyõzz meg és istenuccse nem fogok tamáskodni.
Direkt csak olyankor mentettem képet amikor nem a repülõbõl néz ki az arc,hanem külsõ nézetbõl ahol áll a táj és nincs zavaró körülmény.
És nem célom lehúzni elõre leszögezném,csak kíváncsii vagyok ti mit láttok ebbe bele.!!!!!
Vannak akik offline is szeretnek játszani ,hadjáratokat meg ilyeneket végig vinni,na azok teljesen más szemszögbõl értékelnek egy ilyen progit,és vannak akik csak és kizárólag az online harcászkodást nézik,és biza nekik a történelmi hûség igenis fontos,hogy a lehetõ legprecízebben legyen megcsinálva minden.
A Clodot is azért hegesztgetik több kevesebb sikerrel ,hogy ez az érték minél jobb legyen. Micsoda vérre menõ viták vannak apró eltéréseken is😊
Õ SZIMULÁTORT akar,nem hasonlót,nem majdnem azt 😊
Õ is úgy van vele,hogy majd kiderül,de szvsz már õ is túl van a hurrá optimizmuson😊
Amúgy te mit nézel? Mit jelent nálad a talaj jobb? Mert én vesszek meg de nem látom azt a húbassza meg grafikai csodát akárhogy is nézek ki a fejembõl😊
Csinálj már egy két képet ha kérhetnélek mert tényleg kíváncsi vagyok😊
Ráadásul annak a karnak asszem nem is az volt a szerepe😊
Addig is vannak lelkes tagok akik tesztelgetik legalább és így vannak hírmorzsák.
Erre a ott van a DCS sorozat. Ott rendelkezésre áll a szimmetrikus harcászat.
Gondolom a Lavor majd megtáltosodik😊 oszt utoléri😊
Az egész egy nagy marketingfogás, hogy elõre kifizettessék a türelmetlen vásárlóval a vételárat.
Másfelõl viszont a pirosak is ülhetnek kék gépbe, nem tiltja senki. A balansz pedig a szerver létszámmal kisakkozható lenne.
Még most is megy sokszor a vita 109 vs Spit ügyben a CloD esetében, pedig ezek azért eléggé kiegyensúlyozott gépek voltak egymáshoz képest.
Ha azt nézem,hogy a szemben álló légi egységek száma akkortájt mekkora eltérést mutat,és a közel 3000 orosz gépveszteséget (a németekét most meg nem mondom,de töredéke),szóval balansz nélkül nem fogják megcsinálni.
Meg ugye játéknak szánják ahogy annó régebben olvastam ,ha pedig játék akkor nem lehet az egyik oldalnak "kedvezni" . Ha meg mégis megcsinálják korrektül ,akkor hamar alább hagyna a lelkesedés a tavarisok oldaláról.
Veres AI-k ellen harcászkodna a nép?