91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76502 -
sakkay #76501 Most néztem..lett 50 fős szeró a Sztálingrád mappából! Végre nem kell várni helyre az eu expertnél.. -
sakkay #76500 De működnek azok a dolgok, amik a CLOD-ban, csak-remélhetőleg-még nem jól! A Messzernél a BOS-ban sem kell állítani semmit, csak ha kikapcsolod az automatát. Az , hogy az orosz gépeket hogyan lehet széthajtani,nem tudom, mert nem repülöm. De az f-es messzer hamar sikerül. Talán túl hamar is..max gázon olyan 1.5, 2 perc. -
#76499 Mert a BF az E4 től automata!!! Mi a retket csináljunk még vele ?:)E1-E3 PP állítás,ráadásul a hűtő is befojásol,a spitnél keverék,PP, és ott nincs ám padlógáz! Nézni kell a szívótér nyomást rendesen mert széthajtod!! Ellenben ennél a BOS nál nem kell nézni semmit ahogy néztem. A La 5 nél próbáltam ott lehetett a PP-t állítani ,de vagy feltekertem max ra és akkor ment is,vagy nem de akkor meg megállt a levegőben. Szóval érzésre (de ezt még körbejárrom) lehet állítgatni ,csak nem sok értelme van,mert feltekered csutkára oszt ennyi ahogy néztem.
Ja!!! A fókánál nem műkszik a trimm. Csak szólok.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.12. 19:27:58 -
sakkay #76498 Félreértetted. Ezt arra írtam, hogy felszállás után, a CLOD-ban sem kell többet csinálni a vadász gépekkel. -
sakkay #76497 Ja ja bizony...úgyhogy kurva kíváncsi vagyok, mert ez sok mindent eldönthet. Mondjuk ami biztosan javításra kerül az a lábkormány' anomáliák, a többi nincsen nevesítve. -
lala42 #76496 Mi van gyerek!
Szia!!
Élsz még? Jöhetnél este egy kis csatornabulira. :-) -
Sidewinder #76495 Ott a pont! Gyönyörű a grafika,csak kérdés,hogy tud e annyit, mint a DCS AFM? Egyébként ez is orosz, szóval akár össze is foghatnának ED-el. -
Sidewinder #76494 " lehet az összes hűtő, fékszárnyak, lámpák, prop. állásszög, trim és elevátor állító, és ha jól tudom orosz gépeknél a keverék állítást is kezelni(ez ellenőrzöm)" ez mind szép és jó, de emlékeim szerint már a 46-ban is lehetett ezekkel mókolgatni. Szóval nagy előrelépésnek nem nevezném. Persze várjuk meg a végét, remélem jó lesz a repmodell a végleges változatban. Az,hogy nem repültem vele, az leginkább a számítógépen képességeinek "érdeme". Követni fogom, hogy mi lesz vele, ahogy a többit is, de jelenleg a DCS gépei sokkal ígéretesebbnek tűnnek, pedig nincs is köztük a nagy kedvenc, a Jak-3. -
JakuzaMan #76493 most a bf anomáliákra jön csütörtökön a patch? -
Fürtös #76492 Helyes helyes!
Mondjuk nekem a CLOD is nagyon tetszik de nincs benne Fóka :(
-
lala42 #76491 Majd jön a gyerek és részletesen informál. -
sakkay #76490 a BOS-hoz kijött egy kisebb patch, nem az amit várunk.( A mostani új gk, meg grafikai javításokat tartalmaz) Kérdeztem , hogy állnak vele, azt írta Zak, hogy csütörtök vagy péntek. Alapvetően belső teszten van már. -
sakkay #76489 Igen, egyetértek. Iszonyatosan ledöbbentem! Valahogy nehéz elhinni, hogy meghalt. -
Reggel óta nem térek észhez és végtelenül szomorú vagyok :(
Én ilyen vén pöcs fejjel nem igazán szoktam ríni, főleg nem egy színészért, de ma reggel azért könnybe lábadtak a kukkereim.
Nekem az egyik legeslegnagyobb kedvencem volt.
-
sakkay #76487
Miért is? -
artivizsla #76486 A map-okról van infód ? -
lala42 #76485 A gyerek töltött le hozzá mapokat is. Nos a BOS elbújhat a picsába. Grafikailag nagyon odaver. Nos megyek ablakot felsteni. :-( Majd este leszek. -
#76484 -
#76483 Én is megveszem majd a Fókát meg a Pónit. Mondjuk a Póni az a kedvenc gépem (nem kell megkövezni,ami szép az szép azért) ,viszont nem tudom mikorra lesz az olyan állapotban,hogy élvezetesen tudjunk csapatban tevékenykedni benne,és ne csak 2 gép legyen . Dumbó mondta tegnap,hogy nagyon klassz de hiányzik neki belőle a közös repkedések hangulata. -
lala42 #76482
Más.
Nézegetem, próbálgatom ezt a DCS-t. Nos valahol itt kell kezdődni a szim.-nek.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.12. 10:11:34 -
#76481 Tegnap este repültünk egy jót,voltak jó kis események de ez talán a legtanulságosabb. Jól csinálta a ficak meg kell hagyni.
Magasról jött és ügyesen megtartotta az energiáját,asszem ha egyedül van valaki akkor max annyit tehetett volna,hogy lenyomja és elhúz.
-
sakkay #76480 Mármint? Dehogynem. Be lehet állítani, hogy a pályán álljál járó motorral, vagy a parking' részben állóval. -
#76479 Sakkay! Ebbe a retekbe nem lehet gyakorolni a felszállást meg ilyesmiket? -
sulouos #76478 Ez megoldotta, köszi :) -
#76477 Nem. Próbáld meg a dukomentumok 1C soft club ,il2 sturmovik clifs of dover -mod , cache mappa tartalmát töröld ki. -
sulouos #76476 Na tessék, kellett nekem bombázók miatt nyavalyogni.
Tegnap tökéletesen futott a játék, egy röccenés se volt, ma meg bugolnak a menüpontok meg lefagy a játék. Se patch, se semmi nem volt. Volt ilyen valakinek? -
#76475 Igazad vagyon! Én most próbálgattam egy 6 os wellington köteléket lelőni,nem sok sikerrel.Valóban veszettül jól lőnek,mondjuk 1 különállót nem nehéz leszedni ,de az is jól lövöldöz. 2 megoldást találtam. Vezérgépet a legelsőt kell meredek szögből támadni,így a többiek nem nagyon tudnak rád lőni. Vagy a leghátsót oldalról,hogy takarásban legyél a többinek. -
#76474 Akit érdekelnek a régebbi repülős filmek,itt van a Hunters c. 1958-as koreás film,vannak benne F-86-osok is,a Migek meg F-84-esek alakítják ha jól látom. LINK -
JakuzaMan #76473 meg ezt se értem "pozitiv ágba 3x 130 ohmos ellenállásal. "
mond meg a led feszültségét áramát, és megmondom hogy kösd be
usb-ről is akár -
JakuzaMan #76472 NEM !!párhuzamos kapcsolásnál az ágakban ugyan annyi a FESZÜLTSÉG.
És az áram fordítottan arányos az ellenállás mértékével az ágakban.
ellenben ez a mondat hogy "amit találtam a neten adatlapot IR ledekre mind 0,8-1,9 V-ig irta a nyitófeszültséget" eléggé gáz.
Most 0,8 a nyitófesz vagy 1,9? Az dupla annyi, ami nem mindegy!
Még a másik probléma az lehet hogy rosszul forrasztottad.
lehet venni ilyen nyákot http://www.hestore.hu/images/comp/full/H25PR075.jpg ezzel nem tudsz mellé lőni.
A harmadik probléma az lehet hogy gyenge a leded, és nem látja a kamera rendesen.
én wiimoteos freetrackra sok ledet próbáltam, de ez a legjobb,120 fokos látószöggel,baromi nagy teljesítménnyel, 40 ft-ért!! http://www.hestore.hu/prod_10028437.html]led
Ennek 1 hátránya van hogy smd, de annyira nem gáz forrasztani
Van rendes méretű ugyanilyen fényerővel / látószöggel , csak az 800 huf.
Na sok sikert
Utoljára szerkesztette: JakuzaMan, 2014.08.10. 22:37:11 -
#76471 Oldalról?:) Na viccet félre téve, szerintem nincs szabály. Régebben egyszerű volt mostanában nem lőttem bombert ,de Tom aszongya,hogy az angolok panaszkodnak az erős AI német lövészekre. Fel lettek tolva az AI -k mert nagyon gyengék voltak . Na most lehet túllőttek a célon:) Próbáld meredek zuhanásból a motort .De ez csak egy tipp,majd holnap ránézek,most már lepihenek egész nap melóztam :) -
sakkay #76470 Nem zuhansz elég gyorsan. -
#76469 Visszajövök nyaralásból, erre ez a szar fórummotor fogad :( 800 hozzászólást olvasnék el, de lapozni sem enged. Mindig egy helyre ugrik. Ááá szar az egész. Utálom a változást. -
sulouos #76468 Sziasztok!
Tegnap hirtelen felindulásból megvettem a játékot Steamen, felpakoltam hozzá a TF modot az ATAG fórum utasításai szerint, majd quick mission-ökben repkedni kezdtem, és azt tapasztaltam, hogy a bombázók piszok keményen védekeznek, mindig rommá lövik alólam a gépet, akár simán rájuk zuhanok, vagy alájuk zuhanok és felfelé menet sorozom meg őket. Hogy érdemes támadni rájuk, ha nem tudok szemből? -
#76467 DCS: Fw 190 D-9 - pcpilot.hu nyereményjáték -
#76466 Azért a korhű map csak elvárható lenne,rendben van,hogy bárki csinálhat,de ha nem kis pénzt kifizet az ember ,akkor rendes map már járhatna hozzá.Csak hangulatosabb egy 50-es évekbeli géppel a hozzá tartozó hadszíntéren repülni,mint valami semleges modern táj felett.
Egyébként milyen gépek ellen lehet vele harcolni? -
sakkay #76465 Ja ezt el is felejtettem.. -
#76464 Olyan pillanatom nekem sose lesz ,hogy még véletlenül is nyilvánosság előtt dicsérjem. A 3*7 köcsög és kész. Elvek Sakkay elvek!
Ahogy a G 940 is xar:) -
#76463 Kell egy 8 vagy 9 ohm os ellenállás az elejére és sorba köll kötni. vegyél erősebb infraledet.