IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát.... ugyan nem vagyok jós és egy percet sem röppentem ezzel a csodával (legalább lenne valami szaros demo vagy valami mint annak idején a FoF-ból..... lehet ha kipróbálhatnám még pénzt is adnék érte, majd..) de van énnekem egy olyasmi érzésem, hogy ebből bizony sok minden lesz, faszányos szimullllátor az viszont nem.
Őszintén Sakkay! Szerinted az egy komoly cég, ahol egyik fejlesztő ezt mondja a másik meg azt? Szerinted lehet úgy normális munkát végezni? Már ha feltételezzük egyáltalán, hogy a 3*7 képes a normális munkára... Ez, amit csinálnak nem új keletű, sajnos. A RoF-ban is eljátszották már.
Ezen meg amit bírok parázni a DCS-n, már elnézést kérek (tényleg!) csak nevetni tudok :)
Nincs korhű táj? Hát, hogy őszinte legyek nagy ívben leszarom :)
A feladat adott, BÁRKI fejleszthet nem csak gépet, mapot is. És itt a válasz a koncepció nélküli gép-megjelentetésekre is. Régen ez valóban EDe sara volt. Most viszont a külsősök olyan gépet fejlesztenek amilyent akarnak. EDe beleszól de csak "minőségbiztosítási" célból.
Ha valakinek úgy tartaná úri kedve, akár egy 747-est is fejleszthetne, kiadhatna ha egyébként EDe szűrőjén átmenne.
És akkor most nézd meg a Belsimteket. Apám!!!! Rájuk már azt lehet mondani, hogy hozzák a szokásos minőséget és ott tartunk, hogy a belsimtek név egyenlő a fasza cuccal!! Kiadták ugye az UH1-et, a minyót és most a Sabre-t és mind a három mestermunka!
És ha minden igaz, akkor jön majd az AH-1 valamelyik változata. Én meg most, látatlanba azt mondom, hogy tuti megveszem.
Egy szó mint száz, leszarom a koncepciónélküliséget :)
Két dolgot nehezményezek én igazán.
Az egyik az áthatolható érdő :)
A másik pedig az alkatrészek okozta sérülések hiánya.
RoF-ban qqqqqqqrva jól meg van csinálva, ez vitathatatlan.
Ja. És aki teheti próbálja ki az új vasakat a DCS-ben!
A Dora is és a Sabre is elképesztően fasza!