IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor hát Rhino vagy Whartog? Ez a nagy kérdés. Melyik miben jobb vajon?

Anno még nem volt videónk, ezért elmentem az egyik rokonhoz, és az egészet felvettem magnóra, majd otthon vagy 100x meghallgattam... kép nélkül is zseniális élmény volt! Nekem is nagy kedvencem! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A világ egyik legjobb filmje! A legfaszább szereplõk, qrva jó szinkron!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sírok... XD Telly Savalas zseniális... 😊))

www.smart-bus.hu

<#gonosz1><#taps>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ejjjj de fasza cucc!! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

Her Laca
OK. Majd megyek hozzád úgy is és akkor elviszem,megsasolom.Szerintem meg tudom csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak vicceltem, el nem adom... a 780Ti, meg a 290X aránytalul drága... a 780-t kb 100 körül tudnám eladni, egy normális Ti pedig 200000.-Ft, egy 290X meg 180000.-Ft körül van. Ennyit nekem nemér... ekkora marha még én sem vagyok! 😄

Nem, vettem másikat! 😄 A hibás itt van, ha lesz kedved bíbelõdhetsz vele. 😊

www.smart-bus.hu

Hecker007
A leszállással mi történt?
Ahogy leér a földre a kerék fel is borult a gép, mintha full fékkel fékkel érkeznék, pedig nem.

Her Laca
Kell a bánatnak😊
Mit veszel helyette? Csak nem TI-t? Néztem az árait,hát az bitang 200 körüliek,meg a 290X ek is. Annyit sose adnék VGA ért.
Most a legjobb talán a sima OC-s 780 amim volt,vagy asus,az nettó olyan 100 körüli.
Te minek adod el? nem is értem.
Ja! Monitorod megjavult?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GTX780 eladó... XDDD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ó nekem nincs problémám😊 Csak a tényeket mondtam el. Mióta nem játszom vele ,problémám sincs ez ügyben😊)

Her Laca
Eszemben sincs😊 Majd kölcsönkérem inkább tõled,ha nagyon nem bírnék magammal :XD De ez most egyelõre nem fenyeget.
Viszont elindítottam a CLOD ot a hiperszuper "felsõkategóriás" csúcs VGA-m al és bakker nem láttam csíkot a tengeren. Meg mólókat sem,de a csíkok hiánya volt a legmeglepõbb.
Mert akkor fillérekbõl lehetne CLOD os gépet építeni,egy 7970 es bõven elég lenne hozzá,oszt azt már gombokért odaadják.

Lacám, na hallgass a sötét oldal lovagjaira!! Csak azt akarják, hogy súlyos összegeket áldozz megint a hardverkereskedõk oltárán! Ne hagyd magad!!

www.smart-bus.hu

Értem a problémát, de te is értsd meg, mit próbálok mondani: Most megcsinálták. Ergo, ki kell használni! :-)
Her Laca
Leon!

Her Laca
Eszemben sincs😊
Annyira azért nem érdekel már,harcoskodtam én evvel eleget😊
Meg ugye nincs is joy-om és ha veszek csakis ezt a Saitek X-55 Rhino -t venném meg ,az meg még nincs.

No megyek , dolgom is van.

Sztem, érdemes lenne nekifognod. Most lehet harcolni, ahogy szeretsz.

Her Laca
Minden tiszteletem azoké akik csinálgatják!
Nem ellenük berzenkedem,hanem értük.
Én úgy saccolom ,hogy talán kb egy év múlva lesz az amikor ismét érdemes lesz odaülnöm egy joy elé.Addig csak had barkácsolják ,én ráérek😊

Her Laca
Nem értesz😊
Elõtte jó volt,akkor azt mondták az nem hiteles😊 Lett 4.0 (egyesek körömszakadtukig védték,hogy az qrva jó és hiteles)
Most a legújabb kutatások szerint mégsem ,hanem ez a hiteles. Kíváncsi leszek a legeslegújabb kutatások milyen eredményt hoznak😊
Érted a problematikát?😊

Azért Fokozatosan fejlesztik a cuccost, mert van egy pár dolog, amibe még a múltkor nem tudtak belepiszkálni, meg azért az adatgyûjtés sem kis munka. Ne legyél igazságtalan Velük szembe. Van igazságod, de hol tartanánk nélkülük. Lehet már senki nem repülne.Így legalább a várakozás a gép elé ülteti a maradék pilótákat.

Rendben Laca, de ha nem a hitelességre törekedtek volna, akkor soha nem javítják ki a 4.0-ából adódó problémákat.
Szerintem most van legközelebb a régi IL2 filinghez, persze jobb. <#taps>

Her Laca
Látod Dumbó jól rávilágított.
Nekem az egésszel az a bajom,hogy pl a 4.0 át is ugyanezek csinálták és akkor az volt a "hiteles" .
Na befejezem mert mindjárt kapok a fejemre😊)) a negatív hangok miatt😊)))

Hát abban Lacám, ha rád tud csapni egy spit vagy hurri, akkor szarrá lõ egy pillanat alatt. Én többször is kaptam pk-t az este, úgy tûnik ez mindkét irányban változott.

Her Laca
<#eljen>

Her Laca
"Ami így is elõfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák."

Na ez az!! Éppen ki a hangosabb! De tudod mi a véleményem errõl😊

Mindamellett mondom kíváncsi vagyok ,hogy az angol fegyverek is "pontosabbak" lettek e,és ha igen az miben nyilvánul meg.

Hát engem sokszor szétlõttek a csíter szpifájerök. Mondtam is Tomnak, hogy szar lett a pöccs.
Igazából úgy tûnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lõszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak elõbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettõt húzni rajta, -fõleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas

Lehet, hogy a következõ patchben más lesz, de akkor is ez a mérce. Nem lehet más a mérce, mert akkor óhatatlanul megborul valamelyik irányba. Ami így is elõfordul, lásd 4.0, de legalább visszahozzák.
Her Laca
Ok😊 Nekem mind1😊 Legyen hiteles. Mintha emlékeim szerint pl a szárnyfegyvereket a németek sem szerették túlzottan a pontatlanságuk miatt,ha jól rémlik .Tán Rall ez említette is egy portré filmben.
De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles😊 Majd a köv patch ban más lesz😊

Her Laca
Még egy gondolat.Csak úgy a partvonal mellõl.
Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lõszer? Ettõl vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyészõ. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
Még a 4.0 elõtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemzõ ,most ismét. <#fejvakaras>
Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?

Laca, ez nem kívánságmûsor. Mármint nem neked írom, hanem az angoloknak. Csak õk most nincsenek itt. :-))) Itt egyetlen egy mérce van, a történelmi hitelesség. Nem pedig mindenféle álságos kiegyensúlyozás.
Her Laca
Én nem tudom😊 Csak azt írtam amit olvastam.
Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idõ után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
Volt már rá példa ,én emlékszem olyan idõszakra is😊
De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy õk mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj.

Szerintem meg ez így reális.
Meg arra lennék kíváncsi, hogy olyan mint az Oculus Rift jelenleg, hogy nem lát ki alóla az ember, vagy ki lehet kukkantani a billentyûzetre...
Ebbe nincs hangszóró?
Her Laca
No meg a másik oldal,egy srác akit ismerek és német géppel repül is szóvá tette,hogy könnyû a légi gyõzelem,túl könnyû.

LeonSilver
http://ipon.hu/hir/bemutatkozott_a_sony_vr_szemuvege/29050

Her Laca
No már olvasom,hogy a pirosak felvonják a szemöldököt,hogy kicsit sok a PK😊 Mondjuk úgy nagyon sok😊 Na ez az a ló bizonyos túloldala.

Tegnap nem láttam, de megmondom õszintén nem arra figyeltem...
Her Laca
Nemsokára lehet azt kapni.
Apropó.
Ezt másoktól.
Radeonnal eltûntek a csíkok? Meg a kiálló móló szerû képzõdmények?

LeonSilver
Azt a rinocéroszt és is várom 😊 Elég erõs a gyanúm, hogy jelentõs hiánycikk lesz jó darabig 😞

Her Laca
Ez egy körforgás😊 Hol egyiknek ,hol másiknak kedvez a dolog,olyan nem lesz ,hogy minden oldal elégedett legyen.
Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lõttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lõszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem😊

Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesõs lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erõltettem.
Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,fõzés,nyaralás.

LeonSilver
Nekem is azonnal ez jutott eszembe reggel... Majd megint megy a sírás & rívás, és a következõ peccsben megint el lesz qrva az egész.

Her Laca
Ilyen régebben is volt,mármint,hogy oda ment a lövedék ahova akartam.
Ezek szerint visszaállították. Kérdés a veres kollegák mennyire fogják ezt a fölényt tolerálni😊)
Ha egyszer újra kedvet éreznék ,csakis piros oldalon vitézkednék .

Na pá, megyek rabszolgálni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Javult a láthatóság.(Igaz eddig is láttam) Jobban viselkedik a 109-es. Grafikailag is szebb lett. Már elértük azt, hogy ahova lövök, oda megy a skuló. Tegnap Savas 13-16 közötti gyõzelem, Én 11-13 között. ( nem vártam meg a végét. Pontosan nem néztem. Mindez E3-al. ( nem volt 4-es.)
Nem akar minden áron átesni a gép.
A taxizás közben viszont ha nem figyelsz, könnyen rádlizol. Jobbak lettek a hangok. Szóval összességében -itt a húsvét, itt a nyúl, a sok vörös mind lehull.- :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Ohohoooo, lehet elõszedem megint. SOKKAL jobb lett, mint vót 😊
Igaz még csak kipróbáltam két bomberen, de égnek mint a kalapgyár 56-ban 😊