IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazság szerint csak az ára ami elrettent,minap Soltnál voltam és pont azt beszélgettük,hogy a fene se akar kiadni már fél millákat csak ezekért a szarokért. Mondhatnám sajnálnám rá a pénzt. ha olyan 50 körül lenne még csak csak meggondolnám.
Én a G940 et is ocon vettem ,90 et azért se adtam volna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó lenne ez a cserélhetõ markolat csak kérdés hogy tényleg lesz-e. Thrustmaster is beígérte vagy a Cougarhoz vagy a Warthoghoz már nem emlékszem, de azóta se lett belõlle semmi 😞
Amúgy az X52 nek is hall szenzoros már ,gondolom ennek is😊
Inkább az a feneség ha gyártanak majd hozzá mondjuk messza,vagy spit markolatot.!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van viszont egy hang problémám, valószínûleg nálam lesz a gond, ha elfordítom a fejem alig hallom a motort. Eddig is volt ilyen de most szinte elnémul. Viszont az 5.1 be van állítva. Mi lehet?
És én saitekben még nem csalódtam. Mondjuk nem rezeg mozog de én még egyszer Lóóóóóógi joyt nem veszek az biztos.
A warthog, full fém kivitelû ezt tartósság szempontjából és a stabil állás miatt jó ,
a warthog nem hagyományos X,Y kivitelü mechanikával rendelkezik , hanem 1 chip felett mozgatott mágnes elmozdulása (amolyan 2d-s hall szenzor) alapján müködik.
Kopás és pontosság szempontjából verhetettlen (16 bites),
nincs a mechanika miatti akadás.
Autentikus kinézet
Contra rész: nagyon drága, bonyolultabb programozás (talán)
Ha elromlik nem tudod a potmétert házilag javitani
Rhinoról sok infom nincs,de árban a warthoghoz képest verhetetlen
Alapból van oldalkormány
Modositható rugókeménység
Több funkció a gázkaron
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sírok... XD Telly Savalas zseniális... 😊))
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem, vettem másikat! 😄 A hibás itt van, ha lesz kedved bíbelõdhetsz vele. 😊
www.smart-bus.hu
Ahogy leér a földre a kerék fel is borult a gép, mintha full fékkel fékkel érkeznék, pedig nem.
Mit veszel helyette? Csak nem TI-t? Néztem az árait,hát az bitang 200 körüliek,meg a 290X ek is. Annyit sose adnék VGA ért.
Most a legjobb talán a sima OC-s 780 amim volt,vagy asus,az nettó olyan 100 körüli.
Te minek adod el? nem is értem.
Ja! Monitorod megjavult?
www.smart-bus.hu
Viszont elindítottam a CLOD ot a hiperszuper "felsõkategóriás" csúcs VGA-m al és bakker nem láttam csíkot a tengeren. Meg mólókat sem,de a csíkok hiánya volt a legmeglepõbb.
Mert akkor fillérekbõl lehetne CLOD os gépet építeni,egy 7970 es bõven elég lenne hozzá,oszt azt már gombokért odaadják.
www.smart-bus.hu
Annyira azért nem érdekel már,harcoskodtam én evvel eleget😊
Meg ugye nincs is joy-om és ha veszek csakis ezt a Saitek X-55 Rhino -t venném meg ,az meg még nincs.
Nem ellenük berzenkedem,hanem értük.
Én úgy saccolom ,hogy talán kb egy év múlva lesz az amikor ismét érdemes lesz odaülnöm egy joy elé.Addig csak had barkácsolják ,én ráérek😊
Elõtte jó volt,akkor azt mondták az nem hiteles😊 Lett 4.0 (egyesek körömszakadtukig védték,hogy az qrva jó és hiteles)
Most a legújabb kutatások szerint mégsem ,hanem ez a hiteles. Kíváncsi leszek a legeslegújabb kutatások milyen eredményt hoznak😊
Érted a problematikát?😊
Nekem az egésszel az a bajom,hogy pl a 4.0 át is ugyanezek csinálták és akkor az volt a "hiteles" .
Na befejezem mert mindjárt kapok a fejemre😊)) a negatív hangok miatt😊)))
Na ez az!! Éppen ki a hangosabb! De tudod mi a véleményem errõl😊
Mindamellett mondom kíváncsi vagyok ,hogy az angol fegyverek is "pontosabbak" lettek e,és ha igen az miben nyilvánul meg.
Igazából úgy tûnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lõszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak elõbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettõt húzni rajta, -fõleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas
De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles😊 Majd a köv patch ban más lesz😊
Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lõszer? Ettõl vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyészõ. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
Még a 4.0 elõtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemzõ ,most ismét. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?
Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idõ után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
Volt már rá példa ,én emlékszem olyan idõszakra is😊
De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy õk mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj.