IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sírok... XD Telly Savalas zseniális... 😊))
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem, vettem másikat! 😄 A hibás itt van, ha lesz kedved bíbelõdhetsz vele. 😊
www.smart-bus.hu
Ahogy leér a földre a kerék fel is borult a gép, mintha full fékkel fékkel érkeznék, pedig nem.
Mit veszel helyette? Csak nem TI-t? Néztem az árait,hát az bitang 200 körüliek,meg a 290X ek is. Annyit sose adnék VGA ért.
Most a legjobb talán a sima OC-s 780 amim volt,vagy asus,az nettó olyan 100 körüli.
Te minek adod el? nem is értem.
Ja! Monitorod megjavult?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Viszont elindítottam a CLOD ot a hiperszuper "felsõkategóriás" csúcs VGA-m al és bakker nem láttam csíkot a tengeren. Meg mólókat sem,de a csíkok hiánya volt a legmeglepõbb.
Mert akkor fillérekbõl lehetne CLOD os gépet építeni,egy 7970 es bõven elég lenne hozzá,oszt azt már gombokért odaadják.
www.smart-bus.hu
Annyira azért nem érdekel már,harcoskodtam én evvel eleget😊
Meg ugye nincs is joy-om és ha veszek csakis ezt a Saitek X-55 Rhino -t venném meg ,az meg még nincs.
Nem ellenük berzenkedem,hanem értük.
Én úgy saccolom ,hogy talán kb egy év múlva lesz az amikor ismét érdemes lesz odaülnöm egy joy elé.Addig csak had barkácsolják ,én ráérek😊
Elõtte jó volt,akkor azt mondták az nem hiteles😊 Lett 4.0 (egyesek körömszakadtukig védték,hogy az qrva jó és hiteles)
Most a legújabb kutatások szerint mégsem ,hanem ez a hiteles. Kíváncsi leszek a legeslegújabb kutatások milyen eredményt hoznak😊
Érted a problematikát?😊
Nekem az egésszel az a bajom,hogy pl a 4.0 át is ugyanezek csinálták és akkor az volt a "hiteles" .
Na befejezem mert mindjárt kapok a fejemre😊)) a negatív hangok miatt😊)))
Na ez az!! Éppen ki a hangosabb! De tudod mi a véleményem errõl😊
Mindamellett mondom kíváncsi vagyok ,hogy az angol fegyverek is "pontosabbak" lettek e,és ha igen az miben nyilvánul meg.
Igazából úgy tûnik kiegyenlítettebb lett a küzdelem. Nem kell ahhoz 3-4 messer teljes lõszerkészlete, hogy leessen aminek le kellett volna eddig is esnie. Ha magasan behatolva rá tudunk csapni a spitre, pottyan persze ha eltaláljuk. Ha eladjuk a magasságot, jobban fordulnak elõbb utóbb ledarálnak. De legalább a 109-sel is lehet egyet kettõt húzni rajta, -fõleg, ha figyelsz a sebességre- de többet nem nagyon. Egy kis ollózás belefér, ami eddig egymás utáni több átesést jelentett, egészen a földig.
Nekem tetszett, a kudarcok ellenére is. Meg kell tanulni jól használni a masinát.
Tegnap szerintem fenn voltak egy csomóan, akik már régen nem repkednek, aztán persze, hogy potyogtak az olyan pilóták keze által, akik mindennap szenvedtek vele eddig is. Pl Savas
De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles😊 Majd a köv patch ban más lesz😊
Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lõszer? Ettõl vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyészõ. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
Még a 4.0 elõtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemzõ ,most ismét. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?
Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idõ után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
Volt már rá példa ,én emlékszem olyan idõszakra is😊
De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy õk mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj.
Apropó.
Ezt másoktól.
Radeonnal eltûntek a csíkok? Meg a kiálló móló szerû képzõdmények?
Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lõttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lõszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem😊
Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesõs lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erõltettem.
Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,fõzés,nyaralás.
Ezek szerint visszaállították. Kérdés a veres kollegák mennyire fogják ezt a fölényt tolerálni😊)
Ha egyszer újra kedvet éreznék ,csakis piros oldalon vitézkednék .
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem akar minden áron átesni a gép.
A taxizás közben viszont ha nem figyelsz, könnyen rádlizol. Jobbak lettek a hangok. Szóval összességében -itt a húsvét, itt a nyúl, a sok vörös mind lehull.- :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."