91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Off Európa valóban az amerikai érdekek szerint viselkedik a majdani felforgatás óta. Ez az egész nem jó Európának,az oroszokat partnerként kellene kezelni,nem izmozni megint velük. A krímhez több joguk van mint a nyugatnak,talán a donyecki medencéhez is,már csak a történelmi,etnikai tényezők miatt is. Az úniónak tiszteletben kéne tartania bizonyos hagyományos orosz érdekszférákat,kompromisszumok keretében kéne gondolkodni a nyersanyaglelőhelyek esetén is.
  • Her Laca
    Köszönöm:) Már Tom is mondta oszt megoldottam valahogy ezzel a calibre val. Ne kérdezd hogyan de működik:)
  • Sanyo
    Telepítsd fel a Calibre nevű programot, vagy az Amazonon regisztrált Kindle email címére küld el. Az amazon átkonvertálja és már olvasható is. :)
  • artivizsla #76379
    Megleptem magam a DCS FW 190 D Dora kiegészítővel. Fel is raktam, billentyűzettel lett egyenlőre kipróbálva, fura, szokni kell még, reméljük azért az új grafikus motor sokat fog még dobni a kinézeten.

• Her Laca
    Srácok. Asszony vett egy Kindle E könyv olvasót ( volt egy másfajta neki de bexart oszt erre cseréltette be) ,no ezzel a vacakkal hogy lehet letöltött E könyveket olvasni mert baxogat emiatt (pedig repülnék és nem érdekel igazán) és sehogy se jövök rá. SEGÍTSETEK már ha tudtok:)
  • LeonSilver
    Öööö... muhaha
  • sakkay
    Mellesleg jók azok, ha gyakorlott pilóta vezeti, és szintben találkoznak. Mondjuk kell azért gépészkedni velük ember ellen rendesen..szerintem. Az ai segg hülye-ahogy mondod-szóval ott nem nagyon jön elő ez. Az a gond egyenlőre, hogy amióta hiper gyúlékonyak a gépek-egy hete-azóta néha elég egy kósza sorozat is amikor utánad emel az orosz, és lead egy minden mindegy sorozatot. Habár holnap péntek, délután vagy este jön a javítás..remélem rendezik ezt is.
  • sakkay
    Persze mehetünk úgy is ha akarod...
  • asw27
    Teljesen hihető, hogy nagy magasságú szupergyors elfogóvadászként vetik be a SZU-25-öst. Az meg főleg reális, hogy egy hivatásos pilóta ezt el is mondja egy újságírónak.
  • artivizsla #76373
    Lehet, hogy fordulat áll be az maláj gép lelövése ügyében ?
  • Her Laca
    Az a baj az AI val,hogy segg hülye. Próbáltam laggal és jakkal is 1vs4 et és a messzerek visszahullottak alólam. Na most ugye ez képtelenség amikor egy szintről indulunk Szóval ezek a videók csak amolyan ismerkedésnek jók,magukról a gépekről ez így nem ad korrekt információt.
  • 77pxdumbo
    Hát orosz gépeknél azért csak óvatosan a zuhanással való tűzoltást. Lehet a szárnyát hamarabb elhagyja mint a tüzet, már ha valósághű a gépmodellezés.
    Persze, ha éppen csak a szárny ég, lehet jó megoldás
  • Her Laca
    Részemről:) Lehet 1v1 ezni? Jó lenne orosz vasakkal repülnöm ,és látni humán ellen mire elegek.
  • sakkay
    Multi holnap este?
  • sakkay
    Nézd Laca-amúgy örömmel tölt el amit írtál-pont ez az. Azért hiszek benne(inkább remélem fogcsikorgatva) , hogy igazi szim lesz, mert ez az első a témában, ami megfogott érzelmileg is, az il-2 óta. A hideg tény pedig az, hogy ha így maradna az meg már kevés.
  • Her Laca
    Amúgy kicsit megértem ám Sakkay lelkesedését. Mert lássuk be hangulatilag nem rossz ez a BOS,a gépek szépek jók a kabinbelsők ,pontosabban anyag hatásuk van,a felhőzet parádés ezt el kell ismerni. Szóval magával tudja ragadni az embert a cucc.Ezért mondottam,hogy ha ez jött volna az IL2 után akkor isteníteném.
  • Gab920926
    köszi :)
  • lala42
    Szóval van itt egy SAVAS nicknevü fórumtárs. Ő még a múltkor is Il-2-zött. Ő magyarázta,hogy mit milyen sorrendbe kell felpakolni, azután mit-melyik portot kell kinyitni a tűzfalon, és mehet a HL. ( hip.lobby) De már nem emlékszem, hogy mit-hogyan kell. Na Ővele kell felvenni a kapcsolatot. Nála van az okosság.
  • Gab920926
    ??
  • lala42
    Nyertél. Neked van igazad, így visszanézve.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 17:57:25
  • lala42
    Savas mester Úr a megmondhatója ennek a problémának.
  • Gab920926
    Sziasztok nagyon régen nagy Il-2 fanatikus voltam aztán abba hagytam most ismét szeretnék elkezdeni multizni de valamiért Idő túl lépéssel nem enged be szerverre Ötlet?
  • lala42
    OFF:

Tetszik.
  • sakkay
    Ez azért van mert folyamatosan megy a javítgatás állítgatás. Minden héten pénteken, de néha hét közben is jön a javítás. Eddig pl. hihetetlenül könnyen szakadt le a szárny. Ez került javításra egy hete...na azóta hihetetlenül gyúlékonyak a gépek. Amúgy az orosz gépeknél ha nagy magasságban vagy, el lehet oltani-néha-a tüzet,nagy sebességű zuhanással. Én mivel mindig messzerrel repülök nem próbáltam még, gondolom ha van magasság, idő, meg szerencse, annál is el lehet. Persze gondolom nem mindegy milyen az a tűz.
  • szederle
    8:38-nál úgy néz ki az a benyafolyás mint valami tűzoltófecskedő 6 barnal
    meg az a kockás tűz 2014-ben
    1 mp-es sorozat és lángol 4-ből 4 gép??????
    ilyen még az ultarapack3-ban se volt, pedig az is elég tulzó
    ez nem más mint az il2 név használata csomó user csőbehúzására.
    pedig sokat vártam ettől a játéktól, na mindegy
    Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.07. 11:02:00
  • Her Laca
    Én ezt az inbolygást nem tudom mire vélni,az ok hogy kis sebességnél csinálja no de ez mindig.
  • repvez
    Ahogy én látom, az nem Lacáé , csak az elötte meglött gép füstje, csak pont ugy látszik mintha mögötte lenne. A későbbiekben már nincs füst mögötte.
  • Her Laca
    Igazad van, nekem is feltünt, kicsit erőtlen lett,pedig vigyáztam,hogy ne hajtsam szét. Nem tudom mi lehetett,jakabnál nem vettem ilyet észre.
  • lala42
    Laca!
    A vidiben 5,30 körül húzod a füstöt. Miért? Nem lőttek meg. A videóban látszik, hogy nincs túlhajtva a motor. Akkor miért? Majd később eláll a füst. Mitől is?
    A hangja a gépnek húzáskor, vagy fordulóban kissé dobozszerü, vagy "enyhén" ROF-os.
    Baszd le a szerelődet, mert túl karcos az dekli.
    (Én is kipróbáltam, teszteltem-tesztelem, majd írok 1 hosszabb összefoglalót.)
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.07. 08:20:58
  • Rue East
    Ezt a játék készítőitől kérdezd, én a valóságról beszéltem. :)
  • Her Laca
    Lófaxt! megvan a megoldás. Menekülésre használatos újfajta raketa hajtómű .
  • repvez
    Vagy határeset elfogadjuk ? :)
  • repvez
    DE a videoban a csürök környékétől jött a füst ,nem a szárnytőből.
  • Her Laca
    No akkor megoldódott:) Azért is tettem fel ide ,hátha más nem annyira lusta mint én:))

Nananananana!! Az a szárnytőnél van!! Onnan hogy a retekbe kerül a szárny közepére az üzi?? Vigyáztunk mert még kisiklunk itten:)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 23:12:21
  • Rue East
    Akkor vesd tekinteted a 101. sorszámú részegységre. ;)
    A Jakoknak szintén van szárnytartályuk. Mint ahogy még jó pár gépnek, mint Typhoon, Tempest, késői Spit, Hayate.
  • Her Laca
    Én itt nem látok semmi olyat amibe folyadék lenne de nézzétek át ti is.

• sakkay
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mindjárt kapok röntgenrajzokat minden II.VH-s gépről. Majd kikutakodjuk mi a fax van ott .
  • LeonSilver
    Áhhhhh... tudatlanok! Ott folyik belőle a csemtrél :D