IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Két gondom van a leírtakkal. Az egyik, hogy egyszer nem repültél a BOS-al, és akármennyi videót nézel, nagyon sok minden nem jön át. (kérdezd Lacát egy jobb pillanatában). A másik, hogy csak amióta én benne vagyok, rengeteget javítottak, és egyértelműen nem tudják-még mindig-hova is pozicionálják be magukat. A motor képességeiről meg annyit, van ez a városi legenda, hogy nem tudja kezelni a 2 vh. gépek fizikáját... Ez nettó baromság, mert ugyan van még egy két (nagy) probléma, de leginkább a németeknél van az fm anomália, ami folyamatos javítás alatt van. A földön való mozgás jobb mint a CLOD-ban, mint ahogyan a sérülés, és az anyagok mozgása szétesésük után, és még sok más. Pl egyszerű példa, ha lelövöd egy darabját valaminek és nekimész, sérülést okoz. Múltkor egy gép lezuhant, és szinte snowboardozott a szárny a hóban-mert a robbanás után is létezett! Nem tisztem védeni, ezt sokszor leírom és a hivatalos honlapon szinte mindig csak a hibákról írok. Természetesen meg van az esély, hogy nem lesz hardcore, de ezt most a jelen pillanatban még egyáltalán nem lehet kijelenteni.
    És a végére:nem lehet ugyan a motor indítással összefüggő "apróságokat" kezelni(legalábbis nem sokat) de lehet az összes hűtő, fékszárnyak, lámpák, prop. állásszög, trim és elevátor állító, és ha jól tudom orosz gépeknél a keverék állítást is kezelni(ez ellenőrzöm). A kérdésem:felszállás után,mit is használsz többet, a CLOD-ban?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.10. 09:00:30