IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #76434 Igazad van, ahogy nézem a videókat és olvasom a tapasztalatokat, tényleg nagy probléma van a hozzáállással. Kibulizták,hogy az ő (egyébként nagyobb sebességű gépek repülésének,viselkedésének normális modellezésére alkalmatlan) motorjuk vigye tovább az IL-2 sorozatot. Sajnos. Plusz előjöttek azzal a baromsággal, hogy nem kell teljesen kiszolgálni a gépet, nehogy már szegény pilóta túlzottan leterhelt legyen, inkább koncentráljunk a lövöldözésre. Könyörgöm, aki lőni akar menni a gépekkel,annak ott a fehérorosz WoW és az orosz War Thunder. Az IL-2 ha folytatva lett volna a megkezdett irány, akkor egy "hardcore" szimulátor lett volna,persze hangolható, hogy ha valaki nem bírja, akkor könnyebben is tudja kezelni. A felrobbantósdiról annyit azért megjegyeznék,hogy mintha a németek lettek volna azok akik felrobbantottak visszavonuláskor pár magyarországi dunai hidat :) Szóval ez jellemezte mindkét oldalt.
Putyini propaganda gépezet keze. Hát ez az,amivel abszolút nem értek egyet. A DCS-ből a Kamov Ka-50 első része van meg eredetiben,mert csak azt viszi úgy ahogy a gépem. Ha azt országimázsnak szánták, akkor nem igazán jött be. A géppel nappal jól el lehet boldogulni, de éjszaka halott. Kipróbáltam, kiváló képességűre rakott AI ellen éjszaka. Az AI AH-64D Longbow Apache- al volt. Úgy szedett le, hogy azt sem láttam,hogy hol van,és ezt eljátszottam 7-szer. Az sem véletlen, hogy a kampány módban, amikor volt egy éjszakai feladat, akkor Szu-34-esek világítóbombák használatával világították meg a célpontokat. Addig volt idő cselekedni a kísérőmmel, amíg a világítóbombák nem aludtak ki, mert utána leoltották a TV-t,és vakon voltunk... A sisakra szerelhető ONV csak arra volt jó, hogy korlátozottan lásd a környezeted. Semmi egyébre. A Ka-50-esből tudtommal 15 darab készült. Nem volt köztük 2 teljesen egyforma képességű,a neten legalább 3 féle különböző műszerezettséggel lehet látni a típust. Amit lemodelleztek a DCS-ben, az egy közepesen fejlett verzió volt. Ez a példány Az utolsó, az N/SH változat már teljesen alkalmas volt éjszakai feladatok végrehajtására is, sokkal fejlettebb volt, a DCS-ben repülhető gépnél.Besugárzásjelzőt azért nem kapott a gép a DCS-ben, mert egyszerűen letiltották a programba integrálását. Mert a Kamov is egy katonák számára készült hivatalos szimulátor, civileknek szánt verziója amiből ki kellett venniük a titkosszolgálat által "kényes"-nek számító dolgokat. A besugárzásjelzőt ezért nem tették bele,hogy miért nem raktak bele,legalább egy olyat mint ami a Mi-24V-ben van, azt nem tudom.Az ED, hiába orosz cég, de megnyerte az usa nemzeti gárda A-10 szimulátorának fejlesztésére kiírt pályázatot. Megcsinálták, majd utána a titkosnak számító berendezések kiszedésével kiadták a civileknek, az lett a DCS:A-10C.Emlékeim szerint ott az amerikaiak, egy rádiórendszert szedettek ki a civileknek szánt verzióból, mivel az titkos besorolásúnak számít.
Ilja Muromec. Korábban láttam az előzetesét, tetszik! Arra elfogadom,hogy "országimázs", de van is mire büszkének lenniük! A világ első 4 motoros nehézbombázója volt, igaz, hogy egy pusztító fegyver, de ettől még kiváló mérnöki munka, azt sem figyelmen kívül hagyva, hogy utasszállító gép is volt. Zárszóként annyit, hogy figyelve a videókat, olvasva a véleményeket, a BoS nekem nem tetszik. Sokkal több lett volna ebben a programban, ha a CoD- os motorral viszik tovább, akár úgy is, hogy besegítenek nekik a RoF fejlesztői is. Szépen egymás után jöttek volna ki az új hadszínterek. Ez meg most így 2 különálló, teljesen más program. Már ezért is kár. A többit pedig leírták helyettem akik tesztelték. Az a véleményem, hogy a látottak alapján,hogy a RoF-os motor még mindig nem képes ezeknek a nagyobb sebességű gépeknek a viselkedését normálisan szimulálni. Ráadásul drága is. Jelezném, semmi bajom a RoF- al, mert ha lenne, akkor nem vettem volna meg eredetiben, és nem játszottam volna vele korábban. A BoS viszont eddig csak drága, de gagyi ezt lehet látni az eddigiek alapján.
A negatív hangok után jöjjön némi pozitív is: a második világháborús vonalon egyértelműen 2 csapat munkáját érdemes figyelni: a TF egyre szebbé és jobbá varázsolja a CoD-ot (ráadásul úgy,hogy nem kapnak érte pénzt...) az ED féle Dora pedig a másik amit kiemelnék. Eredeti üzemeltetési utasítások alapján kell kezelni, stb, stb. Látszik, hogy a maximális realizmusra mentek, ami milliószor szimpatikusabb hozzáállás mint amit a BoS esetében lehet tapasztalni. Ha csinálnak hozzá még pár másik típust, második világháborús hadszíntereket, akkor szerintem piacvezető program lehet belőle. A BoS készítői pedig inkább foglalkozzanak az első VH-s gépekkel, mert az jól megy nekik,csinálják meg jól az Ilja Muromecet. A második VH-t pedig bízzák inkább az ED-re és a TF-re.