IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mielőtt munkába mennék gyorsan leírom ami a tegnapi repüléssel kapcsolatban eszembe ötlött. Sakkay val 1v1 eztünk a BOS ban, én többnyire orosz vasakkal mentem kíváncsi voltam mit tudnak. Verdikt. Energia harcra teljesen alkalmatlanok,már ha ugyanarról a szintről indulnak és a BF pilótája tudja is mit kell csinálni. A Lagg az fosabb a jakab az még elmegy. De nem is ez a lényeg. Ami eszembe jutott és majd meg is mutatom videóban,hogy a gépek olyan hirtelen manőverekre képesek ami egyszerűen lehetetlen. Már tegnap este volt egy fura érzésem ,de ez reggelre kristályosodott ki bennem . Arról nem is beszélve,hogy nagyon imbolyognak . Olyan súlytalannak érzem a gépeket ,legalábbis az ellenfél gépét ,mert amikor támadom akár 6 órából akkor csinál olyan manővereket ,hogy kerekedik a szemem. :)) Olyan mintha első VH-s vasak lennének .