IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    én még ugyan nem próbáltam a BoS-t, de kb. valami hasonlót látok én is.
    A látottak alapján a grafika jó (most őszintén, tényleg olyan fontos a dx 11? élethűbb a füst vagy csillivilli lesz? Optimalizáltabb? Miért, a mostani gépeken akad?) A RoF-nak is szép a grafikája, hiába dx9, nekem tetszik.
    Viszont van egy olyan sejtésem hogy fogták a BoS-t és egy az egyben átrakták a RoF engine alá, némileg módosítva persze a repmodellt, azt csókolom. Ilyen rövid idő alatt ebből ennyit tudtak kihozni, és ezzel a végére is értek mert elérték az engine korlátait.
    Ettől még persze lehet jó lövölde, ke kb. egy feltupírozott il2 szint az amit ezzel el lehet érni.
    Legalábbis nekem ez az érzésem, de nem akarom leszólni a játékot amíg nem próbáltam, csak nekem ez jön le a videókból/fórumokról.