IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
Asw27-nek ment...
www.smart-bus.hu
Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintetek jo valasztas?
Most X-52 pro van,oke tudom, hogy sokan nem szeretik a Pro-t, de nekem semmi bajom nem volt vele, 2008-tol hasznalom naponta, soha semmi problemaja nem akadt ,tobbek kozott emiatt es a jo profil szerkeszthetoseg miatt maradnek a Saitek vonalon (madcatz),az x52pro megy is a regi joystick gyujtemenyembe.
Egyebkent itt Miskolcon atlag 7000 fo a a nezoszam a meccseken (DVTK), legalabb ebben az elso a Diosgyor 😊. csak hogy ne offoljam szet a focista hozzaszolasokat.
Ha kapok választ, akkor lehet beszélgetni tovább.
Hidd el nekem is van véleményem rólad, de nem nem írom itt le.
Fogalmam sincs arról, hogy ki vagy és milyen ember, ezért tartózkodom attól, hogy negatív jelzõkkel illesselek, õszinte legyek mindenben.
Bízom benne, hogy objektíven értékelem a hallottakat, lévén nem vagyok focirajongó.Nincs lila köd elõttem.
A nyilvános fórumra pedig általánosságban írtam, nem konkrét személynek.
Az, hogy ezt magadra vetted, nem az én bûnöm.
www.smart-bus.hu
Foci vége! Egy darabig legalábbis.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sohasem ereszkedtem le addig, hogy téged minõsítselek.
A személyeskedést meghagyom neked.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudtommal szó sem volt arról, hogy a világon csak õk, egyedül.
""Gyönyörû pályák, létesítmények épültek, és nagyszerû munka zajlik a Puskás Akadémián, lám, a felnõttcsapat az NB I-be is feljutott, ami engem is büszkévé tesz. Sokan dolgoznak az akadémia sikeréért, rengeteget áldoznak a gyerekekre, sõt a férjem emlékének ápolására is, természetes, hogy hozzájárultam a Puskás név használatához" – tette hozzá.
Más a helyzet az egyéb kereskedelmi és névhasználati jogokkal, melyek a család licenckezelõ cége, a Puskas.com Kft. tulajdonában vannak, az örökösök engedélye nélkül még a lakótelepi góllövõverseny gyõztese sem kaphat Puskásról elnevezett díjat."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Puskás név a felcsúti szarok tulajdona??
Én egyet sem ismerek.
www.smart-bus.hu
Talán ismersz ilyen magyart?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Reklámértéke az szinte semmi, mert az a néhány nézõ nem iszik annyi sört, hogy megérje. Azok a cégek, akik tolják bele a pénzt gyakorlatilag állami cégek zömmel. Akik meg nem, azok leírják és ennyivel kevesebb adót fizetnek.
www.smart-bus.hu
A bunda világ jelenség... Amíg lehet fogadni, addig bunda is lesz... Sajnos...
www.smart-bus.hu
Lehet, hogy a legkisebb felelõssége a játékosnak van... igen, mert mi a fasznak nyújtso 110%-ot, amikor 20%-ért is megkapja ami kell neki. Fizetés, sok klubnál szponzorautó, kutyafasza... Néha egy kis bunda.
www.smart-bus.hu
Egyébként elbeszélünk egymás mellett... Az aranycsapatra én azért hivatkoztam, mert az megalapozta a sportág szeretetét, és mint ilyen, elfelejtve soha nem lesz. 😊
Amirõl te beszélsz, az megint más. A játékosok azt adják vissza amit megtanítanak nekik, a fizetésük meg piaci alapon mûködik. Amíg az emberek erre a szarra is kíváncsiak, addig az ilyen gyenge játékosok is sokat fognak keresni. Egyébként ez még mindig töredéke annak, amit kint keresnek. Egy átlag NB1-s játékos 500000.- Ft körüli összeget keres havonta, ami ha azt nézed nem egy egetverõ összeg, fõleg annak fényében, hogy jó esetben 15 évig tart a pályafutása.
Arról lehet vitázni, hogy miért jutottunk idáig, de az biztos, hogy a legkisebb felelõséggel ebben a játékosoknak van.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az Aranycsapatot meg ideje lenne már "elfelejteni" baszki. 1000 éve egy névre hivatkozik mindenki. Szép volt, jó volt. VOLT.
1986 óta csak a magyarázkodás megy baszki. Azért kaptunk ki, mert tészta volt vacsorára.... az eszem megáll baszki!
Az összeset kibasznám a picsába. Lehet menni közmunkásnak. Lófaszt nem csinálnak és élnek mint Marci hevesen.
www.smart-bus.hu
Nyilván ezt olyan valaki, aki nem szereti a focit, nem fogja megérteni, és csak azt fogja látni, hogy szar az egész. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Meg ha jól emlékszem, olyan hirek is voltak, hogy a CLOD motorra épül majd valami koreai hadszintér is sugaras képekkel is .
Ezek mind mentek a kukába a fejlesztökkel együtt vagy lehet reménykedni, hogy az uj BOS motorral megvalósulhatnak ezek a tervek?