91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #76222 konzol: fps START SHOW
De nála valami külső program van (fraps?) -
#76221 Laca, az FPS-t hogy lehet kiíratni? :) -
croatianus #76220 Na, akkor kipróbálom.
Nekem úgy rémlik, anno a "kiadás" után nem sokkal az volt az arany tanács pont, hogy ezt a pseudo-t nem szabad használni. -
#76219 Nekem ilyen ,nem akad.
-
croatianus #76218 A nagyvárosokhoz nincs valakinek tippje? Hiába veszem le mindkét buildings- es beállítást. -
#76217 De avval is,mert annó asszem próbáltam a 7970 el,de lehet még kellett valamit bűvészkednem annak a beállításaival is. Próbálgasd mert működik ,csak meg nem mondom mit kell még csinálni, de lehet azzal is csak ennyi. -
croatianus #76216 És ez atival nyilván nem működ. -
#76215 -
#76214 Videó beállításoknál. Ugye NV-n originál vagy min van ,fax tudja,de felül balra a másodiknál. Nekem már a 780 nál is működött ,most Dumbó 680 asa van(mert beszélgettünk oszt mondtam,hogy várok pár hetet mert kellett a lé másra oszt Dumbo meg már másnap feladta postára a nem használt 680 asát,hogy repülhessek) no evvel is műkszik. -
#76213 "ÁTTENNI PSEUDORA"
Azt hol? -
#76212 nA KÉREM. aKINEK nv KÁRTYÁJA VAN. a JÁTÉKBAN KIKAPCSOLNI A FUGGŐLEGES SZINKRONIZÁLÁST ,ÁTTENNI PSEUDORA ÉS NEM ESIK SZÉT A KÉP VISZONT RETEK SOK FPS LESZ.
Bakker benyomtam a caps lock ot de nem írom újra.
Felűl látható az fps szám
-
#76211 Főleg ugy hogy ma már nem a 3d-s modell megalkotása jelent akadályt, hogy pontos kinézete legyen.Ha egy fejlesztő csapat venné a fáradtságot akkor kis befektetéssel mindig tudna előre lépni
Mert egy 3D-s modell ha pontosan van megcsinálva akkor egy uj technologiás grafikus motoron csak jobban fog mutatni,mert a modellen már nem kell javitani csak az anyaghasználaton és a texturán.
A BOS-al még ezt a technologiai előnyt is elbukták a CLOD-al szembe, mert a fenti példából kiindulva egy messzert nem kellett volna nekik ujragyártani hanem csak egy DX11+ motort tenni alá ami esetleg jobban kezeli a fényeket anyagokat fizikát és máris előreléptek .
Ehejett uj modellek régebbi grafmotor, ebből sehogy nem lesz időtálló vagy fejleszthető alap. -
#76210 Mégis csak 2 lett belőle:) De gyakorolni köll:)
-
sakkay #76209 -
#76208 Most már 1080:) De csiszolni kell ezen még mert még nem az igazi így sem. Csak nem értek hozzá miket kell állítgatni. -
VO101 tvr #76207 Lehet 720p HD minőségben kérni? Tetszik, fasza stb de alacsony felbontásban a távoli gépek, célzás nem látszik. -
#76206 -
#76205 BUKTA -
sakkay #76204 Ja én is így gondolom, de azt hittem láttál is valamit. Néha felteszem a kérdést a fórumon-hogy lesz ebből 100% szeptemberre- általában ilyenkor szét akarnak szedni.. Itt mindig védem, a hivataloson mindig fikázom a BOS-t. De már marha kíváncsi leszek mi lesz a vége. -
#76203 Kicsit repültem.Nem mondom,hogy a csúcsra törtem:)) Nagyon más lett a Clod mint ahogy abbahagytam,más a gépek viselkedése,a messzernél úgy kell figyelni a sebességre mint a bibliai tanokra.DE! Nagyon tetszik ez a TF patch. Nemsokára egy kis videó,csak olyan kezdeti szerencsétlenkedős. Mondjuk 3 gépből csak összehoztam egy nyomorult 1.60at:))
Jut eszembe. A sérülések remekek.Kigyulladnak ,hullanak szét a vasak,már ha eltalálja az ember (én most alig:XD ) -
VO101 tvr #76202 Nem olvastam. De egyre nyilvánvalóbb. Hiszen egy kabinbelső korrekt megcsinálása feladja nekik a leckét. És hát ezt az egyértelmű bénázást már nem tudják kimosdatni. Aztán még ott van a FM probléma amit orvosolniuk kell. Fogy az idő, nyakunkon a szabadságolásos időszak és a szeptember. -
croatianus #76201 Itt azért a legnagyobb baj a hozzáállással van.
A főproducer elvtárssal készült interjúban, például, kibújik a szög a zsákból. Amikor a norvég, vagy milyen, úriember kérdezi, hogy jó-jó de akkor mi is az, amitől a hárdkór szimeseknek fog könnybelábadni a szemük, arra elmondja az íbertutit, hogy hát kérem itten kétszázezerhatvannégybillióötszáznegyvennyócezer négyzetkilóméter van lemodellezve az utolsó sufniig elmenő pontossággal, merthogy a német légifényképek alapján készült. És akkor hozzáteszi, hogy "ilyenek ezek a németek, szépen, precízen lefotóznak mindent, hogy aztán felrobbantsák". Mintha nem éppen náluk lett volna bevett eljárás a visszavonuláskor mindent felgyújtani, felrobbantani falustól, gyárastól, muzsikostúl.
Szóval, így azért nehéz "historically accurate"-nak lenni. Akárhogy akarják, valahogy mégse lesz olyan pontos az a német műszerfal meg repmodell. Valami "tudatalatt" csak becsúszik.
Egyébiránt, én valahogy nem tudok elhessegetni egy sokkal baljósabb gondolatot. Egyre inkább a putyini propagandagépezet kézjegyeit vélem felfedezni. Az az Ilja Muromeces projekt, például, nyilvánvalóan semmi más, mint "országimázs". Ez sok mindent megmagyarázna, és nem csak itt, de pl. a far thunderban is (gondolom nem meglepő, hogy ott is valahogy az összes probléma a német gépeken csattan), és, sajnos, ha így áll a dolog, akkor a DCS-el kapcsolatban sem kell túlzott reményeket táplálni (bár abban nincs szó orosz vh.-ás gépről egyenlőre). Lehet, hogy főbe lőnék őket, ha nem így csinálnák. -
sakkay #76200 Elcsúszik a kiadás? Hol olvastad? -
sakkay #76199 Na abba biztos vagyok! -
VO101 tvr #76198 B.szki. Nehogy már 2014-ben ez legyen a téma, hogy miért nem lehet egy létező kabinbelsőt digitalizálva korrektül egy programba beemelni. Ez már tényleg szánalmas.
Ami a vidámság, hogy ezen elcsúszik a szeptemberi "hivatalos kiadási" dátumuk is... Ezért csinálták jól, hogy a többségtől beszedték előre a pénzt...
Mellesleg megjegyzem - és nem a 777 védelmében - de az előre fizess és majd kapsz vmit dolog eléggé terjed. Részben az ebay típusú online vásárlások hozományaként is. A héten pl Yamaha gyári alkatrészt szerettem volna hivatalos dealertől és kérték, hogy hatoljak be kifizetni és aztán megrendelik és szólnak ha megjött és mehetek érte ... -
#76197 Na jó egy vízmérték is kéne a centi mellé:) Én evvel a 2 eszközzel megoldanám:) -
sakkay #76196 Nézegessél pl itt.Ez éppen a p. üveg torzításával foglakozik..regelj ha nem jön be. -
sakkay #76195 Ezt a részét nem is akartam firtatni.. -
sakkay #76194 Céloztam itt arra, hogy hiába csinálsz sima fényképet az ülésről, a fénykép soha nem azt adja vissza, de legalábbis nem ugyanazt, mint amit te látsz. Persze jó kiindulási alap. Én nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, csak azt, hogy nem annyi , hogy centi, meg fénykép. Természetesen a készítőknek nem ilyen sendrián kabint kellett volna kiadni-ez egyértelmű-és remélem igazítanak is rajta. -
Solt #76193 Benned kit tisztelhetünk? -
szederle #76192 ezt én se értem
állítólag vissza kell olvasni pár oldalt -
#76191 Elkűldtem. Dumbó epekedve vár:) -
Riff213 #76190 Megadod az ip-címét? -
#76189 igen pl ott is. -
Riff213 #76188 Sziasztok.
Laca, TS-en vagy skype-on lehet titeket elérni? :) -
VO101 tvr #76188 Srácok! Nem igazan értem, hogy egy kabinbelso modellezése miért probléma. Egy konkrét mérhető dolgot kellene digitalizalni... Ez nem olyan mint a repülési paraméterek, fegyverzet okozta sérülések, amik ügye nyilván nem megmerhetők utólagosan napjainkban. És hogy miért mindig a Foka bizonyul nehezsegnek.... Furcsa -
#76187 Nagyon kiáll a revi,a műszerek közt nagyobb hely van,mint a képen,és nem keskenyedik eléggé felefelé a műszerfal. De meg lehetne ezt úgy is oldani,hogy csinál magának egy fülkét az ember házilag :D -
sakkay #76186 Olvass vissza egy pár oldalt aztán erre is meglesz a válasz... -
szederle #76184 "Nem ilyen egyszerű"
csak egy ilyen ördög gépezet kell hozzá[/URL] meg egy belépőjegy egy rep múzeumba ahol van a3-as fóka
a norvégok most építettek újra 1et! nincs is messze a ruszkiktól!! -
Na ez a dobos viszont szigorú.. ha szar kedvem van csak ezt kell megnézem és röhögök! :D