IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na most vagy én vagyok egy isteni tehetség (ezt kétlem) vagy eccerű ez mint a faék. Bármibe ülök lehet az jakab ,lagg,fóka bf ,max két rövid sorozat és lángol az ellen ,de minimum 3 féle füstöt húz. Az orosz gépek kb mint az Il2 ben,talán a lavor a legszarabb ezt komolyan mondom:)
    A fóka elég jó ledogoltam az AI-t persze ez nem jelent semmit ,de kezes.Nem imbolyog egyik sem ahogy néztem.
    Másrészt ha mozgóképen azaz menet közben látod a lángokat már nem olyan szép,majdnem ,hogy kockás.
    Még majd értékelem ,de ennyi nekem elég is mára belőle. A kinézete tényleg rendben van (bár földhöz vertem a vasat és nem mondanám valami eget rengetőnek amit láttam ,én nem látom ezt szebbnek (na jó a gépek azok igen nagy duzzogva elismerem ) mint a CLOD . De ennyi,ezért én nem adnék pénzt. Ez olyan kb mint az Il2 ,semmivel nem nehezebb.A táj nem tetszik:) Dogfight lövölde és ennyi így hamarjában. Csak ránézek az ellenre és már lángol:) de komolyan. Ebben semmi kihívás nincs.
    Megvan! Wartündérre emlékeztetett ahogy egy pötty és már sanyi is a másiknak.