IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Én úgy gondolnám, hogy láttad a sérüléseket a BOsnál is, szerintem így olyan nagy különbségek nincsennek, lyukak, rések keletkeznek mind a kettőn, elhadja valamely részét, például a csűrőt min a kettő. Ami viszont szerintem nagy különbség a két sérülés között, ,és a CLOd javára billenti most nálam a mérleget azok a különböző effektek! Itt olyanokra gondolok, hogy a CLODban kurva jól néz ki az a vékony kis olajfolyás, és a különböző jellegű és vastagságú füstcsíkok, ellenben a BOSban szinte tök egyformák csak a szinűk változik, habár már nagy javaláson esett át, és finomítottak sokat rajta, tehát akár egészen jó is lehet. Itt is kb. átvették teljesen a ROFbol, ott szerintem nem nézett ki rosszul, de egy 3*gyorsabban mozgó repcsiből egy ujjnyi vastag lyukból biztos nem úgy folyik el a folyadék ahogy most mutatják, szerintem a CLODnál jobban néz ki! Viszont ahogy az előbb írtam a BOS-é sem rossz, sőt valószinű még kalapálni fogják! habár lehet, hogy valakinek meg pont a BOS -é tetszik jobban!