IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Itt is szét lehet. Csak a vidikben is inkább a bumszétszakadhogyszétszakadégfelrobaaaaaaant rakják be, nem amikor lőnek egy csomót, azt repül. Mondjuk ebben nekem komoly gondom van. Értem , hogy pl a clodban szárnyon van a 20'-as és sokkal nehezebb vele célozni. De sokszor amikor látványosan talál, többször egymás után, az ellen vidáman, és különösebb sérülés nélkül repül tovább. Ha csak áthúzom rajta, szinte tuti nem találja el..sokszor még a kis kala sem. Arról nem beszélve,. hogy a sérült szárny soha nem szakad le jobban mint a nem sérült, pusztán a terheléstől. A BOS-ban meg a fent leírtakkal ellentétben-és úgyis hogy tengelyen van a 20'-as(így jóval pusztítóbb), túl erősnek érzem.Nem is a direkt találatot, mert aki látott már ilyet élőben az tudja hogy ha az talál, szakíttani fog. Hanem inkább az zavar, ha áthúzom a célon(vagy átrepül a tüzemen), kb. 3*nagyobb a találati esély, mint a cLOD-ban..vajon melyik a reálisabb. Néztem vidiket ugyan, de sokkal okosabb nem lettem.