IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Eléggé késznek tűnik. Én magam, nem nagyon rajongok érte,nem is nagyon repültem. Ami viszont feltűnt , hogy valahogy későbbinek' tűnik a kabin mint a messzeré..mint ahogyan valóban az is, de arra gondolok, hogy valahogy modernebbnek hat. A műszerek visszajelzése nagyon tetszett pl. a fékszárnyak helyzetének v.jelzése. Be volt nyomva a farok kerék', így nem értettem mi a fax van. Aztán amikor rájöttem már jó volt a felszállás. A leszállásnál sokkal bátrabban lehet oda tenni, érzi is ezt az ember meg azt is , hogy a gép nagyobb(mint a messza). Viszont az utolsó métereken nagyon hajlamos berádlizni,(gyakorlatilag ha nem teszel ellene mindig) így azt vettem észre, hogy a pedál mellé még a fékeket is kell használni, úgy a legegyszerűbb. Persze sokat még nem teszteltem kb 6 le fel szállás. Az fm-et most nézem.