91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #75816
  • Her Laca
    Naaaaa:) Megmondtuk hogy szar:) Csak nem megtetszett?
    Elvek Leon elvek:))
  • Papa01 #75814
    :)) Kéne, bizony! :)
  • Willenbrock
    Nagyon jól néz ki a gép,ha 50-es évekbeli map és Mig-15 is lesz hozzá meg fogom szerezni.
  • LeonSilver
    Papa! Vegyél egy ilyen lógiteket!
  • Her Laca
    Van egy csavar ami rögzíti a kábel köteget ,azt vedd ki és nem lesz problémád vele. Csak lekapod az alját a gázkarnak és meg is látod.
  • Her Laca
    Pumákoknál Tom linkelte van szöveg is de aki akarja megnézi ott.
  • Solt
  • Solt
    No az nekem nincs meg... kamov alatt kurva jó... ahova trimmeled, ott marad! :)
  • LeonSilver
    Van ahol van FFB. Például a SZU-25T-nél. De a minyónál én semmit nem tapasztaltam
  • LeonSilver
    Amúgy a srác igazat mondott teljes mértékben. Egynél többször nem használta a joyt. Ez tuti :)
  • Solt
    Ott is jónak kell lennie, csak ott bonyolultabb a beállítás... főleg helikhez. Nézz körül az ED fórumon, emlékeim szerint van külön G940 topik.
  • LeonSilver
    Igen, kipróbáltam! Ott is fasza! DCS-ben meg egy rakás bálnafos
  • Papa01 #75803
  • Her Laca
    Na ugye:)) A rof ban is jó különben .
  • LeonSilver
    Huhuuuu vazze! A CloD-ban qrva jó az FFB!
  • Her Laca
    Innen a fórumból mért nem lehet bejelentkezni?
  • GaBika6
  • Papa01 #75798
    A mobil rész is fejlesztés alá kerül! :)
  • Her Laca
    Na most látom.:))
  • Her Laca
    Mobilon nem látom Leon és Sakkay hozzászólásait csak ha válaszoltak rá és megnézem mire. Ritka fos ez az új sg.
  • Papa01 #75795
    Jaja.. az EDGE is mióta készül? :)
  • Solt
    Na igen... eleve nincs elég idő - ember a normális optimalizációra, plusz magának a keretrendszernek is csúnya hiányosságai vannak! :) Ezért reménykeltő a DX12 és a Mantle, csak mire ezek a szimes világba "leszivárognak"... Abban bízom, hogy az OR mánia, és az abban rejlő kincsesbánya felgyorsítja az eseményeket! :)
  • Papa01 #75793
    Mondjuk, ebben is sok igazság van, ha csak az optimalizációra gondolunk.. :)
  • Solt
    A hardverek ma is bőven elég erősek lennének az ilyen szintű grafikához, csak a szoftveres keretrendszer csúnyán lemaradt. :)
  • Gundark 1 1
    A fejlődés azért akadt meg kissé, mert elértük a kvantumok szintjét. Nincs rendesen működő kvantum procink. Lesz majd :) Ilyet éltünk meg anno amikor jött pl a 486 DX2 66, ami nem volt más mint két DX33-as. Aztán jöttek szépen a pentiumok.
    Egy biztos aki sikeres kvantum procit épít az betegesen gazdag lesz :)
  • sakkay
    Majdnem biztos vagyok benne, hogy pár éven belül megjelennek az új generációs procik..amik meg két-háromszorozzák a lehetőségeket. Ha belegondolsz az i5/7 hány éve is a csúcs? Az okolusz tömeges elterjedése is tápot ad a komoly fejlesztéseknek(hardveres) Ha őszinték vagyunk, igazi oka nem volt az igazán komoly fejlődésnek jó pár éve. Most majd lesz.
  • Papa01 #75789
    Szerintem több az! :)
  • sakkay
    Már most is úgy össze lehet vágni vidiket szimből, hogy az ember csak les..de az ugye erősen válogatva van..
  • sakkay
    Szerintem..3-4 év. A következő generáció ilyen lesz.
  • Papa01 #75786
    In-game mikor lesz ilyen grafika? :) (Bármilyen szimulátorban is... :) )
  • sakkay

Persze ez nem csak in game viszont.
  • Papa01 #75784
    Oké, semmi gond! :-)
  • Her Laca
    :)) Ha egyszer kimondtuk akkor az ki van mondva:) Szar és kész
    Elvek!! :)
  • LeonSilver
    Na igen ...

Egyébként egész hamar megszokható, de azért a Saitek pedál szerintem faszább.
  • Willenbrock
    Az orosz terroristák megint lelőttek két repülőt,ez borzasztó...
  • LeonSilver
    Jól szétbarmolta :D

Egyébként elég használható ez a G940.... és milyen fasza lenne ha a lógi úgy tudna joyt csinálni, mint ahogyan nem tud... ;)
  • LeonSilver
    Bocs Papa úr, de én tegnap este "elájultam" :)
  • Papa01 #75777
    Ha ma már nem szeretnél topicot hegeszteni, holnap is megnézhetjük, ha gondolod! :)
  • Papa01 #75776
    Fülest én is vettem! :) Vagyis adták a vga-hoz, egy Ozone fülest, sztem nem rossz! :)