91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75816 -
#75815 Naaaaa:) Megmondtuk hogy szar:) Csak nem megtetszett?
Elvek Leon elvek:)) -
#75814 :)) Kéne, bizony! :) -
#75813 Nagyon jól néz ki a gép,ha 50-es évekbeli map és Mig-15 is lesz hozzá meg fogom szerezni. -
#75812 Papa! Vegyél egy ilyen lógiteket! -
#75811 Van egy csavar ami rögzíti a kábel köteget ,azt vedd ki és nem lesz problémád vele. Csak lekapod az alját a gázkarnak és meg is látod. -
#75810 Pumákoknál Tom linkelte van szöveg is de aki akarja megnézi ott.
-
Solt #75809 -
Solt #75808 No az nekem nincs meg... kamov alatt kurva jó... ahova trimmeled, ott marad! :) -
#75807 Van ahol van FFB. Például a SZU-25T-nél. De a minyónál én semmit nem tapasztaltam -
#75806 Amúgy a srác igazat mondott teljes mértékben. Egynél többször nem használta a joyt. Ez tuti :) -
Solt #75805 Ott is jónak kell lennie, csak ott bonyolultabb a beállítás... főleg helikhez. Nézz körül az ED fórumon, emlékeim szerint van külön G940 topik. -
#75804 Igen, kipróbáltam! Ott is fasza! DCS-ben meg egy rakás bálnafos -
#75803 -
#75802 Na ugye:)) A rof ban is jó különben . -
#75801 Huhuuuu vazze! A CloD-ban qrva jó az FFB! -
#75800 Innen a fórumból mért nem lehet bejelentkezni? -
#75799 -
#75798 A mobil rész is fejlesztés alá kerül! :) -
#75797 Na most látom.:)) -
#75796 Mobilon nem látom Leon és Sakkay hozzászólásait csak ha válaszoltak rá és megnézem mire. Ritka fos ez az új sg. -
#75795 Jaja.. az EDGE is mióta készül? :) -
Solt #75794 Na igen... eleve nincs elég idő - ember a normális optimalizációra, plusz magának a keretrendszernek is csúnya hiányosságai vannak! :) Ezért reménykeltő a DX12 és a Mantle, csak mire ezek a szimes világba "leszivárognak"... Abban bízom, hogy az OR mánia, és az abban rejlő kincsesbánya felgyorsítja az eseményeket! :) -
#75793 Mondjuk, ebben is sok igazság van, ha csak az optimalizációra gondolunk.. :) -
Solt #75792 A hardverek ma is bőven elég erősek lennének az ilyen szintű grafikához, csak a szoftveres keretrendszer csúnyán lemaradt. :) -
#75791 A fejlődés azért akadt meg kissé, mert elértük a kvantumok szintjét. Nincs rendesen működő kvantum procink. Lesz majd :) Ilyet éltünk meg anno amikor jött pl a 486 DX2 66, ami nem volt más mint két DX33-as. Aztán jöttek szépen a pentiumok.
Egy biztos aki sikeres kvantum procit épít az betegesen gazdag lesz :) -
sakkay #75790 Majdnem biztos vagyok benne, hogy pár éven belül megjelennek az új generációs procik..amik meg két-háromszorozzák a lehetőségeket. Ha belegondolsz az i5/7 hány éve is a csúcs? Az okolusz tömeges elterjedése is tápot ad a komoly fejlesztéseknek(hardveres) Ha őszinték vagyunk, igazi oka nem volt az igazán komoly fejlődésnek jó pár éve. Most majd lesz. -
#75789 Szerintem több az! :) -
sakkay #75788 Már most is úgy össze lehet vágni vidiket szimből, hogy az ember csak les..de az ugye erősen válogatva van.. -
sakkay #75787 Szerintem..3-4 év. A következő generáció ilyen lesz. -
#75786 In-game mikor lesz ilyen grafika? :) (Bármilyen szimulátorban is... :) ) -
sakkay #75785
Persze ez nem csak in game viszont. -
#75784 Oké, semmi gond! :-) -
#75783 :)) Ha egyszer kimondtuk akkor az ki van mondva:) Szar és kész
Elvek!! :) -
#75782 Na igen ...
Egyébként egész hamar megszokható, de azért a Saitek pedál szerintem faszább. -
#75781 Az orosz terroristák megint lelőttek két repülőt,ez borzasztó... -
#75780 Jól szétbarmolta :D
Egyébként elég használható ez a G940.... és milyen fasza lenne ha a lógi úgy tudna joyt csinálni, mint ahogyan nem tud... ;) -
#75779 Bocs Papa úr, de én tegnap este "elájultam" :) -
#75777 Ha ma már nem szeretnél topicot hegeszteni, holnap is megnézhetjük, ha gondolod! :) -
#75776 Fülest én is vettem! :) Vagyis adták a vga-hoz, egy Ozone fülest, sztem nem rossz! :)