IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tetszett ,vagy tetszik valami ,én hál istennek bárkinek megmondom ,soha nem hajbókolok ,nem nyalok segget,nem osztok vissza pénzt,ha ezért 2-3 hónapig nem melózom akkor ez van:) De mint már mondottam itt ,tõlem egyik rabló társaság se fog soha egy fillért se elvenni! Mondtam ,osszák be amit 30 év alatt adtam nekik. Rohadjon meg az összes:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elõször is azért vérlázító, hogy csak a slepp!!! Egyszerûen hányinger,ahogy csinálta a fütyesz.
Máodszor Épp tegnap néztem a gyerekeket (mert egy 15-16-17-18 éves GYEREK, ha tetszik ha nem) ahogy mentek iskolába.
Minden második,harmadik cigarettázott! HOGYAN? amikor 18 év alatti be sem léphet a trafikba.És nekem ne mondja senki,hogy MINDEGYIK idõsebbel veteti meg a cigit,mert ezt nem hiszem el!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Engem egészen konkrétan nem érdekelne, hogy tömik a zsebüket ha eközben azért gondolnának az "aljanépre" is!
Mert azért könyörgöm! Foglalkoztatás ide, foglalkoztatás oda, ne engedjük már meg, hogy emberek folyamatos mûszakban nettó 70e forintokat keressenek! Ha ennyiért akar dolgoztatni (például a Flextronics Sárváron), akkor menjen innen a retkes kurva anyjába! Nem ám adókedvezmény meg a kutyafasza..
Vagy tegnap elõtt beszélgettem egy intenzíves ápolóval. Hát a lófaszt! Stadion, ugye az kell. A városi kórházban az intenzíven NINCS életmentõ gyógyszer????? Atropin (vagy mi a rák, nem biztos hogy ez a neve :) ) például. És nincs használható lélegeztetõ baszki! A hó második felétõl szedett-vedett kötszert használnak!
Egyébként meg végre valaki,aki úgy látja mint én. Egyik kutya, másik eb! A fityesz ugyan úgy akasztófáravaló,mint a maszop. Fletó mellett ott van a helye Winnetounak is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
mivel szabadon lehet véleményt nyilvánítani, ezért leírtam az én véleményemet
ha te nem így gondolod, szíved joga, de egy kicsit erõs hülyének nevezni valakit akivel nem egyezik az "ízlésed"
GOOBY, pls
Próbáljuk már egy kicsit kívülrõl nézni ezt az egész problémát ami ebben az országban jelen van ,volt és asszem lesz is .
Nekem szent meggyõzõdésem,hogy teljesen mindegy ki kerül hatalomra ,a sógor ,koma mentalitás nem fog változni. Elképzelem,ahogy a Vonáék megnyernék ezt a választást,szerintem úgy kéne fellocsolni õket a meglepetésükbõl,aztán belépnek a kincseskamrába ,és minden morális tartásuk egycsapásra el is illanna. Ha nem a nagyfõnöknek ,akkor a sleppnek akik körülveszik.És kezdõdik minden elölrõl.No meg szvsz azt a nemzetközi kirekesztést amit kapnának ,velük együtt mi is ,nem tennénk zsebre. Izrael azonnal embargót hirdetne, Usa persze mellé áll,meg az apró még,lenne ajvékolás reggeltõl estig tele lenne a média vele. Emlékeztek mi volt a sógoroknál amikor egy hasonló párt nyert ott?Ne legyenek kétségeink nekünk sem.
Mindamellett ha már személyekrõl esik szó ,én sem bírom Viktort ,tapasztalatom szerint az olyan ember aki mindenhez ért ,mindenhol ott van azzal vigyázni kell. Márpedig õ ott van a gátakon,a határon,kicsit kohászkodik,vesszõt fon,disznót vág,pálinkát fõz,tüntet,kordont bont, szakért sorolhatnám még,szóval ezek nekem nem tetszõ dolgok,de biztos van akik erre tapsolnak.
Viszont azokkal sem értek egyet akik mindenért õt ,vagy õket hibáztatják,akár a személyes boldogulásuk elmaradása miatt is.
Persze van egy piramis ,és mi ott vagyunk a legalján ,mondhatnám a táplálkozási lánc végén ,látom én ,hogy mi van az országban,soha annyi család nem ment szét az ismeretségi körömben (ezek a középosztályt reprezentálnák elvileg) mint mostanában,mert igenis rengeteg a problémájuk ,nehéz az életük. Csak egy példa. Hûtõszerelõ barátom mondja,hogy soha ennyi üresen tátongó hûtõszekrénnyel nem találkozott mint mostanság!
De ! Felteszem a kérdést. Amikor a fél világ tele van bajjal ,és sehol sem (na jó pár hely kivételével) örömünnep a mindennapi lét,mire várunk?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Én ezt látom és nem azt, amit a "független média" próbál az agyamba sujkolni.

Laca: Sok különbség van a gépek között, amcsi géppel ne is próbálj pl fordulni mert T3-ig képtelenek fordulóharcra, utána nem tudom, német ág az más tészta, azt most rendbeszedték, de volt hogy az is el volt cseszve, orosz gépek se legyõzhetetlenek mostmár, mert nem fordulnak helyben és az ágyúk sebzését is visszavették plusz kaptak egy kis szórást, régen minden lövéssel betaláltak a kicsit tapasztaltabbak.
szal maradjunk annyiban hogy ez nem az én játékom
de az idõt el lehet tölteni ezzel is biztosan...
GOOBY, pls
Ja nem is nekem írtad,de akkor is:))
Egyébként sokat fejlõdött DM és FM téren is a ShitThunder és mostmár az orosz diszkógépek se olyan veszélyesek :D régen ha meghallottad, hogy nyomatja mögötted a tücc-tüccöt a Yak9T akkor 99% volt a valószínûsége, hogy meghalsz, a La5 szintén. Az USA gépek se fordulnak meg mostmár helyben sõt, a P40 pl olyan mintha az anyahajóval próbálnék repülni, egy kicsit szerintem eltúlozták. Viszont a német ág nagyon jó lett, a 109-es istencsászár, az FW is jó, de azzal sunnyogni kell mert papír szegény.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Egyébként a srácok iszonyat vakmerõnek tûnnek, tényleg majdnem szárnyvégtõl szányvégig repülnek két ilyen ritka géppel...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
múltkor felraktam a war thundert mert kiváncsi voltam mi ez a nagy érdeklõdés körülötte.
2 perc játék után mondom ez nagyon ismerõs, mintha a wings of preyyel játszanék, és tényleg, ugyanaz a cég követte el mindkét bûntényt.
A War Thunder gyakorlatilag a Wing of prey, fizika nélkül, helyette fejlõdési rendszerrel.
Fél óra szenvedés után letöröltem.
GOOBY, pls
Jelzem miért nem írtok valami jót ,mondjuk az IL2 rõl ,a Clod -ról,vagy netán a készülõ valamelyik magasan kvalifikált szimrõl?
Én szívesen néznék videókat (amióta én nem csinálok ,ide egyet nem rakott fel senki sem) ,élménybeszámolókat ,jó kis légi csetepatékról.
A fax kivan,hogy ennyire trehányok és lusták vagytok,és mindenféle marhasággal kell múlatni az embernek az idejét:)))
A mostani bagázs is lop, ebben nincs köztünk vita, viszont én úgy látom, hogy mindezt úgy teszik, hogy közben nekünk is jut valami. A trafik kérdés erre kiváló példa... Rengeteg fityesz közeli emberke jutott garantált profithoz? Igen, így van, de emellett sokkal több olyan ember is, aki nem fityesz közeli... Kivették a multik zsebébõl ezt az extra profitot, és leosztották a határokon belül, jórészt az átlagemberek közt. Ismerek olyat, aki véresszájú vörösként kapott trafikot... Világgá kürtölte mindenhol, hogy õ biztos nem fog kapni, mert a haveroknak adják... Azóta csendben van. Persze olyat is ismerek, ahol haver kapott nem is egyet... Ezt nagyon elcseszték... Oké, hogy haver is kap, de, hogy többet is, ez tényleg gáz. De még mindig jobb, mintha ez a pénz meg sem jelenne itthon, hanem egyenesen kivándorlna, mint számos más területen.
8 évnyi szabadrablás után az az állapot amiben most vagyunk, gyakorlatilag csoda kategória... Úgy kerültünk egy stabil állapotba, hogy nem minden az árak emelésérõl, megszorításokról szól. Ha ehhez még kitalálják, hogy lehet a devizahiteleseken segíteni valamennyire, akkor a véleményem szerint az eddigiekhez képest mindenképpen sikeres kormányzásról beszélhetünk.
Plusz ott van még a sport támogatása, úszó vb és a kapcsolódó fejlesztések, kötelezõ iskolai testnevelés, Bp nagymértékû rendbetétele, kettõs állampolgárság stb. ( lusta vagyok mobilról tovább sorolni )
Egy szó mint száz, ha valaki elfogultság nélkül, nyitott szemmel, objektíven képes mérlegre tenni az eddigieket, akkor azt hiszem olyan egyértelmû választ kaphat, ami nem biztos, hogy egybecseng a te véleményeddel. :)
www.smart-bus.hu
Mindamellett,hogy bizonyos megállapításaiddal egyet értek,de pl a közüzemi rezsikhez én úgy tudom annó nem volt befolyása a kormánynak. Ergó ha emeltek akkor nem a kormány emelt ,vagy tévedek?
Amúgy tudsz olyan alternatívát ami ezeknél jobb? Most komolyan kérdezem.
Mert én Solt al is egyetértek sok mindenben,viszont neked is mint mondtam igazságod vagyon azért dolgokban,így én úgy látom,hogy valahol középen van az igazság.
Amúgy tõled is megkérdezem,ha az elõzõk maradtak volna ,szerinted jobban élsz most? Komolyan kérdezem.
Ezzel mélyen egyet kell értenem, csak ezt én éppen nem pozitívumnak gondolom.
A választást meg már rég megnyerte nekik az ellenzék, csak az a kérdés milyen arányban: marad a 2/3, vagy kevesbben lesznek? Vagy esetleg még többen...
persze ez csak az én véleményem
GOOBY, pls