IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #75741 Hát igen, néztem én, hogy zoom-olva kissé mocsarasabbak a partok, meg időnként megjelennek valami fehér vonalak, de az csak innen a fórumról derült ki számomra, hogy az AMD-specifikus, Ezek szerint talán a nagy négyszögletes tó is.
Nos, a TS lenne a komoly fegyvertény, bár már anélkül is eltájékozódom lassan, hogy hol találok magamnak egy kis bajt:). Azért így elég lutri, hogy mikor mekkora túlerőbe szaladok bele. Az angolom sajnos nem túl erős az ATAG TS-hez, próbáltam, úgyhogy mindenképp jól jönne egy kis kommunikálás az édes anyanyelven. Na és persze szívesen összeszednék egy kis taktikai bölcselmet (a gépészkedés már alakulgat, csak szokni kell).