91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Volfram42
    Egy ház és egy gyerek aminek az előbbi a feltétele.:-)
    Küldtem azért egy levelet LeonSilvernek. Ha fizetésig nem tudja eladni akkor lecsapok rá. Remélem nyár van és senki nem ilyet keres most.:-)
  • Her Laca
    Mi lehet fontosabb egy jó Joynál és pedálnál????
  • Volfram42
    Mondtam, hogy megcsináljuk. Nekem is úgy készített egy srác pedig nem is ismertem nagyon rendes volt tőle. Az alapján összedobunk egyet. Meg van kapcsolási rajz is.
  • Solt
    Így-így!!! Ők is ezt csinálják a cipőkkel... :)))
  • Torzonborz
    Esetleg vki tud track ir-t occsóért ? :)
    Vagy akár házilag barkácsolt cuccot ?
    Én ehhez béna vagyok és eszközöm sincs. :(
  • Volfram42
    Félre is ment meg nem is. Gyors pötyögtem telefonról. Nincs gond tudja milyen ez. Egeret is tőle kaptam születésnapra aztán az is 35k volt. Csak nagy gyűjtésben vagyunk és ő előtte vannak most a számok.
  • 55manfred
    Bocsi. A kérdés : hogy lehet telepíteni a Tiger V3 hang módot ?
  • 55manfred
    Sziasztok ! Van valaki aki IL-2 1946 - HSFX -l nyomul ?
    Kellene egy kis segítség mert gyenge az angol tudásom.
    SAS
    és Ez Is
    Odáig megvan hogy leszedtem a jsgme és sfs pakkokat...
  • Her Laca
    Jó tanács!!!! Asszonyt nem kérdezzük,nem mondjuk ,hogy van új cucc,eleve azt se tudják pl mi hogy néz ki:) Egyik joy olyan mint a másik a szemükben ,ami meg a gépbe van az pláne. :)) És ha megkérdezné mennyi volt ,el kell bagatellizálni ,lehet azt is mondani,hogy szinte ingyé,vagy ajándék:)
    Bár hál istennek nálunk az asszony már megszokta az őrületeimet és nem is kérdezget.:)
  • Her Laca
    Leon árulja:)) Gondolom elvétetted. :XD Én is vásárlásban vagyok éppen.
  • Volfram42
    Jaja. Engem érdekelne a dolog, de otthon meg kell kérdeznem az asszonyt.:-) Szóval lehet lekésem. Csak jelezném, hogy engem érdekel, de miattam ne halogass véletlenül se, ha lenne más jelentkező.
  • Her Laca
    Szerintem igen hamar rácsap itt valaki:)Én bármit meghírdettem eddig itt azt nem egész 1 nap alatt elvitték:) No meg korrekt az ár,még itt mindenki bízik a másikban:)
  • LeonSilver
    Így gondoltam én is Laca. 40-ért lehet vinni a kettőt együtt. :)
  • Her Laca
    Na:) Ha vacakol akkor szétkapod oszt átkábelezed a gázkart.Egy napos meló.Na jó nem annyi de ha ráérősen csinálja az ember.Az x52 őt eladod minimum 20 ért a pedált azt is kB de annak nem tudom az árait.Egy 20 ast megér a cucc.
  • LeonSilver
    Áááá, éppen most hívott :) Aludt a szentem még.
    60k-ért tudom megvenni Tőle.

Az x52pro-t és a saitek pedált ha eladom, akkor nem is kerül majd sokba :)
  • Her Laca
    Na bakker.És mennyit kérhet érte? Én most bótoltam el Dummyval az övét 50 pénzért, még a tr kérdéses mert lehet azt megtartaná. De a Joy az már tuti.A héten megyek érte.Még vga t nézek,de használtan 100 fölött kérnek egy 780 ért de 103 ért tudok iponból újat.Mármint nettó. De lehet egy 680 is elég lenne. még radeonon is gondolkodtam de az meg nyűgös clodban.
  • LeonSilver
    Hát nem tudom mi lesz Laca.
    Egyszer sikerül beszélnem a csávóval, de most nem tudom elérni, hogy a részleteket megbeszéljük.
    Emailre nem reagál, a telefon meg csöröghet napestig....
    Pedig már qrvára beleéltem magam, hogy lesz egy ilyenem. Bassza meg...
  • VO101 tvr
    Nem először lőttek le polgári gépet a történelem folyamán

• Her Laca
    Mi az új TS jelszó?
  • Her Laca
    Savikám :) Te nem punci hanem spitmágnes vagy:)))
  • acidrain

Ebben még káromkodunk is :D
  • artivizsla #75674
    Szerintem még ne tegyünk pontot az ügy végére. ~82-ben Izraelben készítettek egy külpolitikai tervet, melynek a fő célja az volt, hogy a szomszédos államokat meggyengítsék, darabokra szedjék, majd kiterjesszék felettük a befolyást. A két Iraki háború, a perzsa tavasz ( Szíria, Egyiptom, Líbia...), Irán gyengítése gazdasági szankciókkal mind ennek a tervnek a része, amit ma a nyugati demokrácia importálásának hívnak. Keleten van még egy gond, ez pedig Putyin és az energiahordozók exportjából megerősödő Oroszország, velük is kell valamit kezdeni, mert útban vannak a globális tőkének, erre használják most fel Ukrajnát is. Ennek a fényében én semmiben nem vagyok biztos, ami a géplelövést illeti, ennél nagyobb áldozatokat is hoztak már háborús helyzetben egyes államok ( pl. Coventry bombázása ).
  • VO101 tvr
    Igazad van, nem jogilag deklarált hadiállapot van ill volt anno. Idézőjelbe kellett volna tegyem. De nyilvánvalóan más játékszabályok mentén sülnek el ott a fegyverek. Mivel már korábban 6 repülőgépet lelőttek idő kérdése volt hogy felbukkanjon az a banánhéj. És ez még csak nem is járulékos veszteség, hanem sokkal inkább 'baráti tűz' kategória.
  • artivizsla #75672
    A Földközi-tenger és a Perzsa öböl nem volt háborús övezet, de Ukrajnában is csak a lelövés után zárták le a keleti légteret. Mondjuk, attól még tényleg elkerülhették volna, mivel ekkor már nem sokan repültek fölötte, okulva a korábbi eseményekből.

Más. Pesten épp most "ostromolják" a Szabadság téri emlékművet azok, akik évek óta tüntetnek amiatt, hogy diktatúra és félelem van ebben az országban és persze nincs sajtószabadság, ahhoz képest elég bátrak a pesti nyuggerek, és úgy látszik a tojás is akciós volt a hét végén a sarki fűszeresnél.
  • sakkay
    Ja.
  • Her Laca
    Mit kell nézni rajta?:) Gúvad?
  • VO101 tvr
    Háborús terület fölé nem kellene berepulni. Ez nem kellene újdonság legyen. De hát spórolni kellett a menetidővel, üzemanyaggal... És ismét az ártatlanok szívtak. Mint a Titanic...
  • sakkay
    A pilóta szemeit nézzétek!
  • sakkay
    na talán így..
  • sakkay
  • artivizsla #75665
    Mi lenne, ha utólag mi is és Irán is hasonló kéréssel fordulna a nemzetközi szervezetekhez a Tu-154-es és az Airbus lelövése miatt ?
    Új hír hogy Ukrajnát megint államcsőd fenyegeti és vajon ki fog megint pénzügyileg segíteni rajta ? Hát persze, hogy az IMF.
  • Her Laca
    Na még ez is
  • Willenbrock
    Csak jól jött a nyugatnak ez a repülős ügy,hivatalosan is terroristává nyilváníthatják az orosz "szakadárokat" szülőföldjükön: link
  • Her Laca
    Van olyan is:) De én most át nem nyálazom az összeset.
    De ez biztosan olyan:)
  • Borisz80
    Olyan videókra gondoltam ahol lehet hallani hogy mit beszéltek :D

Ismét kérdés (ha tud rá valaki válaszolni)
    -Szerkesztett küldetésben a wingman miért nem gurul ki a felszállóra? Esetemben fogja magát és az állóhelyről nyílegyenesen felszáll.
  • sakkay
    Már megtaláltam..
  • Her Laca
    Azért ezt fusd át:) Ártani nem árt
  • Her Laca
    Ezt meg egyenesen imádom:)
    Eredeti.

Ez meg így sikeredett:)
  • Her Laca
    Ez meg a tipikus esete annak amikor akárhova lőttem az betalált:)
  • Her Laca
    Ez pl a személyes kedvencem ,bár itt max a levegőt liggattam,de jól érzékelteti mit jelent számomra a légi harc,a pozíció,az energia megtartás,és az önfegyelem.