IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a tüntetõk sem szarral gurítanak. Ha nem tévedek ez sörétes puska.

LeonSilver
http://444.hu/2014/02/20/eletben-van-a-meglott-onkentes-lany/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ja. Bocsánat! Félreértettelek!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem az egyénekre értem, de mindegy is. viszont ez mennyire tipikus
LeonSilver
A nyelvet csak azért utálom, mert egy ROHADT ÁLLAT orosz tanárnõnk volt általánosban. A rühedék kurvája!

LeonSilver
Mondjuk ezt nem értem. Az igen, hogy a nyelvüket utálod, én is hasonló cipõben járok.
De a kultúrájukat miért? Viszockij? Jeszenyin? Okudzsava? Mengyelejev? Stb.. õket mondjuk miért?

Her Laca
Szerintem nem ,de végül is hót mindegy. Ez egy lövésznek céllövölde ,a távolságok se nagyok ,mennyirõl lõhetnek városban max 100-200-300-400 méter. Úgy hogy a fegyver mindegy is,hogy a franc essen beléjük.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem az nem AWP... kétlem, hogy az ukránoknál rendszeresítve lenne. Inkább a saját gyártású Z-008-s lesz az...

www.smart-bus.hu

mondjuk azt hozzá tenném, hogy a végtelenségig utálom õket a rohadt nyelvükkel meg a kibaszott kultúrájukkal egyetemben
Hogy kicsit árnyaljam a képet. Ukrajnában van 11 millió Orosz nemzetiségû Ukrán állampolgár. Na most ezek mind kormánypártiak. A keleti régiókban fõleg ezek(délen is sokan), orosz keverék<#alien> ésvagy orosz pártiak élnek. Kijev és a nyugati régiók ukrán, a legnyugatibb Pedig Ruszin majd-hozzánk legközelebb Magyar nemzetiségek laknak. Na most értelem szerûen,az adott esetben Orosz nemzetiségû Berkutos tömegoszlató, vagy terroros, nagyon nem a saját népének nézi a tömeget, fõleg, hogy dobálja molotovval. Természetesen kurvára nem értek egyet a civilekre lövõkkel-legyen az akárki-csak leírtam, hogy kicsit helyre rakjam a dolgokat.

tudom sajnos. Cegléden fociztunk ellenük laktanya szinten, nagy bünti volt nekik ígérve ha nem nyernek, nyertek. valamint a xv kerületi orosz kórház mellet nõttem fel. hallottunk dolgokat
Her Laca
Nem érted. Olyan kiképzést kap ,hogy meg sem fordul a fejében,hogy ne tegye meg ha mondják. Te is megtennéd ,ha egy 2 évet foglalkoznának veled ,hidd el. Azaz ne hidd el , mert úgysem fogadja el az ember ezt ,és nem tudja magáról elképzelni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

az átkosban voltam katona. kanizsán ért a szarházi váltás. úgy volt, hogy ha gáz van minket kivezényelnek a városba. egy fiatal hadnagy volt a szakasz pk. mondom neki, aki nekem tûz parancsot ad azt lelövöm. azt mondta, hogy ilyen parancsot õ soha nem tenne és jönne velem. nem hiszem, hogy a lelkiismeret felülírható. bár lehet én vagyok az idióta, de hát ez van
Her Laca
Megvan bakker. Az egy AWP.

Her Laca
Mondjuk én a Remington 700 ast csipázom. Az egy jóóóóó fegyver. Majd Sakkay megmondja a tutit,neki ez a szakmája mostanság . Valami kommanó vagy mi ugye.

Her Laca
Az nem orosz fegyver. Vagy angol ,vagy német ,svájci. Asszem az oroszok most az AWM-F angol fegyvert rendszeresítették,de ezek ukránok.

LeonSilver
Ez itt egy kis baráti tásaság bajtársam! mert ha van is vitán vagy valamiben nem egyezik a véleményünk, nem anyázunk, nem kívánjuk a másik vérét. Mi több, kulturáltan folyik a diskurzus. Különben is, arról lehet dumálni, amit a HG megenged. Én meg megengedek szinte bármit. 😉

Her Laca
Ez valami focista???? vagy mi

szarok rá, hogy mitõl motiváltak a lázadok. szar élet vagy szar politikusok ( rohadjon meg mind ) de nem hülyék, hogy az életüket eldobálják! nyilván oka van, hogy nem látnak más megoldást, és ennél nagyobb áldozat nincs. minden tiszteletem az övék. csak példát vehetünk és tisztelettel gondolhatunk róluk R.I.P.
Láttam, sõt lõttem is vele! 😊 A videót viszont nem néztem meg, nem sokkolom magam... azért gondoltam dragunovra, mert délután láttam pár képet, ahogy azzal mászkáltak a lövészek...

Egyes hírek most arról szólnak, hogy orosz mesterlövészek lövöldözik a tüntetõket... :S Ezen a videón látható a fegyvere is a lövésznek, de az nem dragunov amennyire ki tudom venni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az még majd egy év😊

Hecker007
Majd ha kijön a BoS 😄

Her Laca
Mi már csak így nyomjuk itten. Elárulom ,hogy a repszimekrõl esik itt a legkevesebb szó😊

Her Laca
Indi! Még valamit ne felejts el. Ezen emberek azaz a belügy "katonái" orosz kiképzést kaptak.Nem tudom,te találkoztál e már orosz katonával ,én voltam is kis ideig együtt velük,na ott olyan nem létezik,hogy ha a góré aszongya,hogy lõjél és a pacák meg nem lõ. Elképzelhetetlen! Lehetetlen!Nincs rá más szó. Ergo azt kell megbüntetni aki kiadta a parancsot. De ahogy hallom leváltották a hadsereg vezetõjét mert nem volt hajlandó a katonákat a saját népe ellen vezetni. Meg több városban országszerte már átvették a hatalmat a felkelõk,és a karhatalom is átállt hozzájuk. Remélem hamar lerendezik Kievben a dolgot és béke lesz .

Her Laca
Ha azzal lövik térden akkor ott térd nem marad. Láttál már szvd lõszert?

te vagy a tárgyilagos? vagy ez az arany közép? az mondjuk nem létezik. nem látom az arányosságot, sem a molotoval, sem a kövekkel szemben. esküszöm azt se értem mirõl beszélsz. még egyszer, ez egy sima köztörvényes gyilok több emberen elkövetve! és az eu töketlensége és szégyene, hogy ezt meg tehetik. vissza olvasva kicsit személyeskedõ lett. bocs
R4ng3r
Il2-sturmovik-avagy az ukrán helyzet. 😄

Hecker007
A molotov, meg a hajítógép mi a tököm ha nem fegyver? Nem karabély meg mesterlövész puska az oké, de elég komoly sérüléseket lehet vele okozni és azért kevésbé szar lehet a golyó okozta seb mint a molotovtól kigyulladni...
Nem jobb itt egyik oldal sem a másiknál.

nnnaaaaaaaaaaa etten van a lényeg, ha lenne fegyverük, deeee nincsen! mint a palesztin kölök aki kõvel dobál egy tankot és kap egy 9mm a fejébe, hogy esélye se legyen. egyébként ha nem akarod védeni õket, pedig olyan
Szerintem érthetõ, hogy kezd elszakadni a cérna mindkét fél részérõl, azért tettek errõl bõben az elmúlt hónapokban. Mondjuk, mikor a rendõrök fejére potyogtak a molotov koktélok és gyulladtak ki a ruha alatt, legalább olyan szarul éreztem magam, mint amikor azt kellett nézni, hogy lövik a népet. A felkelõk azért hónapokig cibálták az oroszlán bajszát, gondolni lehetett, hogy egy idõ után kezdenek begurulni. Mondjuk az óriás csúzli + macskakõ kombó elég kreatív egy eszköz, de egyben gyilkos gépezet is, vaktában lövöldözni vele legalább olyan durva dolog, mint AK-ból osztani az áldást.
Hecker007
Ja abból a videóból annyi látszik hogy pajzsokkal mennek a tüntetõk és kész, de a lövész szemszögébõl nem látjuk azt se tudjuk mivel lõtt, nem hogy azt hogy milyen távcsõ volt és azon keresztül mit lát... nem védeni akarom én se õket, de azért a tüntetõk se jobbak semmivel, ha lenne fegyverük akkor lõnének õk is ugyanúgy...

Tiszteletben tartom... 😊

Egyébként teljesen érthetõ a dühöd, de gondolj bele abba, hogy parancs nélkül ez nem lenne... azt kéne elsõnek kibelezni, aki ilyenre parancsot ad.

www.smart-bus.hu

ezt én nem így látom. és ha azt kapják amit kívánok nekik, a pokol tüzén fõnek az idõk végezetéig
milyen vezetõk? erre nincs indok, nézd már meg azt a kurva videot. a távcsövön pontosan látja mi a téma. azért lõ, mert egy kibaszott pszihopata tetû. semmi mentsége nem lehet. rohadt gyilkos
A belbiztonsági szervek mesterlövészei tüzelnek... ezek mind árva gyerekek, akiket állat módjára a gyilkolásra képeznek ki kiskoruk óta. Nem hiszem, hogy õk a hibásak...

Ez olyan dolog, mintha a követ hibáztatnád, ha agyondobsz valakit... nem a kõ a hibás, hanem aki eldobja.

Ha ezek kiskatonák, vagy mezei rendõrök lennének, akik a normális társadalomban szocializálódtak, akkor elvárható lenne ilyenkor egy parancsmegtagadás... de ezektõl...

www.smart-bus.hu

Hecker007
Azért azt se kell elfelejteni, hogy nem is olyan rég még a tüntetõk dobálták a molotov koktélt a rendõrökre, ha rám dobolták volna én is gondolkozás nélkül közéjük lõnék.
Azt meg honnan tudja aki lõ, hogy esetleg nem megint molotvval dobálóznának vagy valami házilag tákolt robbanószert akarnak odavinni a pajzsok mögött? Sose lehet tudni hogy mire készülnek a tüntetõk. Lenne persze jobb megoldás a lövöldözésnél, meg a molotovnál, de állítottak már katapultot is a tüntetõk.... Szerintem nem a kis emberrel van itt a baj vagy a rendõrökkel, hanem azokkal a vezetõkkel akik ezt az egészet irányítják.

parancs? ki nem szarja le a kurva parancsaikat? mindig e mögé a szar mögé bújnak, jó kurva anyát az ilyen isten verte barom állatnak, bazd nem térek magamhoz
Gyerek koruk óta ilyen állatnak nevelik õket. Tény, hogy megérdemelnék a karóbahúzást, de jobb lenne azt elkapni, aki parancsot ad arra, hogy testvér lõjön testvérre...

www.smart-bus.hu

imát mondok azért, hogy ezeket a rendõröket meg találják és kivégezzék. ezek nem emberek. üvölteni tudnék
A kárpátaljai régió rendõrfõnöke bejelentette, hogy hûek a lakossághoz, és nem fognak fegyvert rájuk, semmilyen kijevbõl érkezõ alkotmányellenes parancsot nem hajtanak végre.

www.smart-bus.hu

Szerintem dragunov...

www.smart-bus.hu

Valahogy Trianoni megemlékezések ügyében nem láttam a milliárdokat repkedni meg az emlékév sem tünt fel nekem pedig volt egy 90-ik is már.
Tipikus esete a van sapkád, nincs sapkád effektusnak. Ha nincs ünnep, az a baj, ha meg van, akkor meg az, lényeg, hogy lehessen a feszkót gerjeszteni.
LeonSilver
Persze, hogy nem. Hadsereget (???) odaküldeni meg botorság volna.

"Ez a cikk nem kommentelhetõ",ez azért beszédes!
Willenbrock
A mazsihisz tiltakozik a német megszállás emlékmû ellen.Szerintük az történelemhamisítás,és ismerjük el,hogy mi vagyunk a bûnösök deportálás ügyben: CIKK
Nem igazán értem,hogy a megszállás tényében mi a történelemhamisítás...

Arra értem, hogy ez a buli nem az ukrán és a szíriai emberek szabadságáról, a demokráciáról és a korrupció elleni harcról szól. Mint ahogy a II.vh sem ezekrõl szólt, még ha a mai napig is emberek milliói hiszik ezt.
Két hatalmi övezet ismét megtalálta egymást.
Kié lesz Sziria? Ukrajna nyilván nem kérdés. Ott rendet csinálnak majd az oroszok. Vagy így vagy úgy. Vagy pénzügyi összeomlás által (demokratikus-liberális módszerrel) vagy páncélosokkal (mint Kína 1989-ben).
De õszintén. Ki hiszi el, hogy nyugat ukrajna és kárpátalja kiválhat Ukrajnából? Az EU nem fog ezért 1 katonát sem beáldozni. Lásd Sarajevó, Srebrenica. 10e embert öltek le szisztematikusan a kéksisakosok szeme elõtt.

Willenbrock
Nem valószínû,hogy azt hagynák az ukránok.Mi meg jelen helyzetünkben sajnos nem sokat tehetnénk katonailag.