91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Volfram42 #75695 Egy ház és egy gyerek aminek az előbbi a feltétele.:-)
Küldtem azért egy levelet LeonSilvernek. Ha fizetésig nem tudja eladni akkor lecsapok rá. Remélem nyár van és senki nem ilyet keres most.:-) -
#75694 Mi lehet fontosabb egy jó Joynál és pedálnál???? -
Volfram42 #75693 Mondtam, hogy megcsináljuk. Nekem is úgy készített egy srác pedig nem is ismertem nagyon rendes volt tőle. Az alapján összedobunk egyet. Meg van kapcsolási rajz is. -
Solt #75692 Így-így!!! Ők is ezt csinálják a cipőkkel... :))) -
#75691 Esetleg vki tud track ir-t occsóért ? :)
Vagy akár házilag barkácsolt cuccot ?
Én ehhez béna vagyok és eszközöm sincs. :( -
Volfram42 #75690 Félre is ment meg nem is. Gyors pötyögtem telefonról. Nincs gond tudja milyen ez. Egeret is tőle kaptam születésnapra aztán az is 35k volt. Csak nagy gyűjtésben vagyunk és ő előtte vannak most a számok. -
55manfred #75689 Bocsi. A kérdés : hogy lehet telepíteni a Tiger V3 hang módot ? -
55manfred #75688 Sziasztok ! Van valaki aki IL-2 1946 - HSFX -l nyomul ?
Kellene egy kis segítség mert gyenge az angol tudásom.
SAS
és Ez Is
Odáig megvan hogy leszedtem a jsgme és sfs pakkokat... -
#75687 Jó tanács!!!! Asszonyt nem kérdezzük,nem mondjuk ,hogy van új cucc,eleve azt se tudják pl mi hogy néz ki:) Egyik joy olyan mint a másik a szemükben ,ami meg a gépbe van az pláne. :)) És ha megkérdezné mennyi volt ,el kell bagatellizálni ,lehet azt is mondani,hogy szinte ingyé,vagy ajándék:)
Bár hál istennek nálunk az asszony már megszokta az őrületeimet és nem is kérdezget.:) -
#75686 Leon árulja:)) Gondolom elvétetted. :XD Én is vásárlásban vagyok éppen. -
Volfram42 #75685 Jaja. Engem érdekelne a dolog, de otthon meg kell kérdeznem az asszonyt.:-) Szóval lehet lekésem. Csak jelezném, hogy engem érdekel, de miattam ne halogass véletlenül se, ha lenne más jelentkező. -
#75684 Szerintem igen hamar rácsap itt valaki:)Én bármit meghírdettem eddig itt azt nem egész 1 nap alatt elvitték:) No meg korrekt az ár,még itt mindenki bízik a másikban:) -
#75683 Így gondoltam én is Laca. 40-ért lehet vinni a kettőt együtt. :) -
#75682 Na:) Ha vacakol akkor szétkapod oszt átkábelezed a gázkart.Egy napos meló.Na jó nem annyi de ha ráérősen csinálja az ember.Az x52 őt eladod minimum 20 ért a pedált azt is kB de annak nem tudom az árait.Egy 20 ast megér a cucc. -
#75681 Áááá, éppen most hívott :) Aludt a szentem még.
60k-ért tudom megvenni Tőle.
Az x52pro-t és a saitek pedált ha eladom, akkor nem is kerül majd sokba :) -
#75680 Na bakker.És mennyit kérhet érte? Én most bótoltam el Dummyval az övét 50 pénzért, még a tr kérdéses mert lehet azt megtartaná. De a Joy az már tuti.A héten megyek érte.Még vga t nézek,de használtan 100 fölött kérnek egy 780 ért de 103 ért tudok iponból újat.Mármint nettó. De lehet egy 680 is elég lenne. még radeonon is gondolkodtam de az meg nyűgös clodban. -
#75679 Hát nem tudom mi lesz Laca.
Egyszer sikerül beszélnem a csávóval, de most nem tudom elérni, hogy a részleteket megbeszéljük.
Emailre nem reagál, a telefon meg csöröghet napestig....
Pedig már qrvára beleéltem magam, hogy lesz egy ilyenem. Bassza meg... -
VO101 tvr #75678 Nem először lőttek le polgári gépet a történelem folyamán
-
#75677 Mi az új TS jelszó? -
#75676 Savikám :) Te nem punci hanem spitmágnes vagy:))) -
Ebben még káromkodunk is :D
-
artivizsla #75674 Szerintem még ne tegyünk pontot az ügy végére. ~82-ben Izraelben készítettek egy külpolitikai tervet, melynek a fő célja az volt, hogy a szomszédos államokat meggyengítsék, darabokra szedjék, majd kiterjesszék felettük a befolyást. A két Iraki háború, a perzsa tavasz ( Szíria, Egyiptom, Líbia...), Irán gyengítése gazdasági szankciókkal mind ennek a tervnek a része, amit ma a nyugati demokrácia importálásának hívnak. Keleten van még egy gond, ez pedig Putyin és az energiahordozók exportjából megerősödő Oroszország, velük is kell valamit kezdeni, mert útban vannak a globális tőkének, erre használják most fel Ukrajnát is. Ennek a fényében én semmiben nem vagyok biztos, ami a géplelövést illeti, ennél nagyobb áldozatokat is hoztak már háborús helyzetben egyes államok ( pl. Coventry bombázása ). -
VO101 tvr #75673 Igazad van, nem jogilag deklarált hadiállapot van ill volt anno. Idézőjelbe kellett volna tegyem. De nyilvánvalóan más játékszabályok mentén sülnek el ott a fegyverek. Mivel már korábban 6 repülőgépet lelőttek idő kérdése volt hogy felbukkanjon az a banánhéj. És ez még csak nem is járulékos veszteség, hanem sokkal inkább 'baráti tűz' kategória. -
artivizsla #75672 A Földközi-tenger és a Perzsa öböl nem volt háborús övezet, de Ukrajnában is csak a lelövés után zárták le a keleti légteret. Mondjuk, attól még tényleg elkerülhették volna, mivel ekkor már nem sokan repültek fölötte, okulva a korábbi eseményekből.
Más. Pesten épp most "ostromolják" a Szabadság téri emlékművet azok, akik évek óta tüntetnek amiatt, hogy diktatúra és félelem van ebben az országban és persze nincs sajtószabadság, ahhoz képest elég bátrak a pesti nyuggerek, és úgy látszik a tojás is akciós volt a hét végén a sarki fűszeresnél. -
sakkay #75671 Ja. -
#75670 Mit kell nézni rajta?:) Gúvad? -
VO101 tvr #75669 Háborús terület fölé nem kellene berepulni. Ez nem kellene újdonság legyen. De hát spórolni kellett a menetidővel, üzemanyaggal... És ismét az ártatlanok szívtak. Mint a Titanic... -
sakkay #75668 A pilóta szemeit nézzétek! -
sakkay #75667 na talán így.. -
sakkay #75666 -
artivizsla #75665 Mi lenne, ha utólag mi is és Irán is hasonló kéréssel fordulna a nemzetközi szervezetekhez a Tu-154-es és az Airbus lelövése miatt ?
Új hír hogy Ukrajnát megint államcsőd fenyegeti és vajon ki fog megint pénzügyileg segíteni rajta ? Hát persze, hogy az IMF. -
#75664 Na még ez is
-
#75663 Csak jól jött a nyugatnak ez a repülős ügy,hivatalosan is terroristává nyilváníthatják az orosz "szakadárokat" szülőföldjükön: link -
#75662 Van olyan is:) De én most át nem nyálazom az összeset.
De ez biztosan olyan:)
-
#75661 Olyan videókra gondoltam ahol lehet hallani hogy mit beszéltek :D
Ismét kérdés (ha tud rá valaki válaszolni)
-Szerkesztett küldetésben a wingman miért nem gurul ki a felszállóra? Esetemben fogja magát és az állóhelyről nyílegyenesen felszáll. -
sakkay #75660 Már megtaláltam.. -
#75659 Azért ezt fusd át:) Ártani nem árt -
#75658 Ezt meg egyenesen imádom:)
Eredeti.
Ez meg így sikeredett:)
-
#75657 Ez meg a tipikus esete annak amikor akárhova lőttem az betalált:)
-
#75656 Ez pl a személyes kedvencem ,bár itt max a levegőt liggattam,de jól érzékelteti mit jelent számomra a légi harc,a pozíció,az energia megtartás,és az önfegyelem.