IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #75739 Isten áldja a drága Pilóta Vitéz Urakat!
Immáron bő egy hete próbálgatom szárnyaimat az ATAG szerveren, ahol is kérdésemre, miszerint mimódon vehetném fel a kapcsolatot e méltán dicső társasággal (amit a ATAG-fórumon történt szívmelengető fogadtatás keretében is tanácsoltak), Kobold Repülős Tiszt Úr ide irányított!
Maga a CloD nem új számomra teljesen, mivel a lemez már évek óta megvan, viszont csak nemrégiben szereztem be végre olyan videókártyát, amivel elfogadhatóan muzsikál (persze AMD-t, az itt nem népszerű, ahogy látom). A régi Il2-őt vagy egy évtizeden keresztül nyüstöltem, de csak a mesterséges elleneket aprítottam, mivel akkor meg internetem nem volt. Online repkedéshez eddig csak (szégyen-nem szégyen) a War Thunder nevű dologgal volt "szerencsém". Azt vitte a régi kártyám is (szintén AMD), ami azért nem utolsó szempont, megaztán ott összejött egy-pár, jobbára ex-Il2-ős, TS-ezni, akikkel együtt szidhattuk a fejlesztőket. Őket sajnálom is otthagyni, de hát az egy vergődés.
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy van e rá mód, hogy alkalomadtán az itteni képzett Urak mellé szegődjek egy kis "csatornatisztításra", és ha igen, milyen feltételeknek kellene megfelelnem? Netán érvényben van-e a valami olyasféle rigorózus szabályzat, mint amilyet a Pumaszálláson találhatni?