IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #75674 Szerintem még ne tegyünk pontot az ügy végére. ~82-ben Izraelben készítettek egy külpolitikai tervet, melynek a fő célja az volt, hogy a szomszédos államokat meggyengítsék, darabokra szedjék, majd kiterjesszék felettük a befolyást. A két Iraki háború, a perzsa tavasz ( Szíria, Egyiptom, Líbia...), Irán gyengítése gazdasági szankciókkal mind ennek a tervnek a része, amit ma a nyugati demokrácia importálásának hívnak. Keleten van még egy gond, ez pedig Putyin és az energiahordozók exportjából megerősödő Oroszország, velük is kell valamit kezdeni, mert útban vannak a globális tőkének, erre használják most fel Ukrajnát is. Ennek a fényében én semmiben nem vagyok biztos, ami a géplelövést illeti, ennél nagyobb áldozatokat is hoztak már háborús helyzetben egyes államok ( pl. Coventry bombázása ).