91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75615 Még egy kérdés.
Meg lehet valahogy változtatni a műszerek megvilágításának a színét?
Jelenleg zöld "flood light" van meg zöld műszerfény. -
#75614 A Jet Era 1.33 leírás szerint DBW 1.7-re lehetne rakni. Remélem mehet fordítva is hogy utána rakom fel a DBW-t.
Ismét lenne még pár kérdésem.
A küldetésszerkesztőben látok Balaton 1 és 2 map-ot. Létezik más magyarországi map IL-2-höz?
Az IL-2 patch-ek felrakása után valami rejtélyes módon magyarra váltott a program. Ezt hol lehetne visszacsinálni?
Van olyan rádióváltás a földi irányítással, hogy megtudjam az ellenséges gépek tőlem számított irányát és távolságát (földi rávezetés)? Olyan van hogy TAB - 9 - 3 (földiirányítás - célvektor) de ez csak tíz fokonként mond valami irányt (magasságot nem), és többszöri lekérdezéskor csak körözök egy pont körül, de nem látom a bombázóköteléket, mert nincsennek is itt ezen a ponton. Ha ez nem az ellenségre vezet rá akkor mire vezet?
Éjszakai elfogás a MiG-17-el eléggé lehetetlen így, akár van valami radarja akár nincs.
-
#75613 El lehet lenni még mindig az IL2-1946 -al is :)
Mát csak az alap tájjal kell valamit csinálnod. Én a Dark Blue World -el játszom néha, abban az alap táj is klasszisokkal szebb, mint a 46-ban:
Galéria 1.
Meg néha rákattanok a WWI -re is. Ez meg a tovább moddolt DBW WWI-es része:
Galéria 2. -
#75612 Gondoltam tolok pár képet... Jet Era 1956 mod
MiG-17PFM (bár nekünk csak PF volt)
kép1
kép2
kép3
Kár hogy a radar rosszul van megcsinálva. -
nagyon jó lenne kipróbálni, csak sajnos mostanában kb. minden hétvégém foglalt ezért nem hiszem hogy összejönne nekem.
De bőven megfelel az is amit egy régi szimes mond...
Bár tudom hogy te nem vagy oda érte, azért kiváncsi leszek milyennek fogod látni az oculust. -
#75610 Közben megtaláltam mit kell átírni,most már csak be kell állítani a vezérlőket,aztán letesztelem a koreás modot. -
#75609 Ok,az up3 beállításával volt gond,a mod files cache nem volt kiválasztva,a memóriát 700 körülire állítottam,így nem ment,most 128 on van.
Most már csak ahoz kérnék segítséget,hogy az 1920x1080-as széles képernyős tv-hez,hogy lehet beállítani a képet? -
#75608 A kiegészítőhöz (korea 1950-51)az UP3.0 rc4 kell,feltelepítettem,de valami nem stimmel.Single missionból valamit betölt,de általában nem.Az üzenet: Il-2.exe alkalmazáshiba,read művelet nem végezhető stb.Máskor meg a 3do/mesh/russian troops hiányt jelez.Látszólag helyesen telepítettem,így:
Il-2 4.07
4.11.1 ultrapatch (4.08-tól 4.11.1 fixig tartalmazza)
4.12
4.12.1
4.12.2
UP3.0
3.0 RC4 (ez elvileg tartalmazza az RC1,2,3-at) RC4 telepítés előtt az UP3.0-át deaktiváltam is.
Valaki tudna ebben segíteni,hogy mi lehet a gond? -
#75607 Köszi -
artivizsla #75606 IL2 1946 4.07 után :
4.08
4.09
4.09 Skins
4.10
4.10.1
4.11
4.11.1
4.11.1 Hotfix
4.12
4.12.1
4.12.2 -
artivizsla #75605 Nekem ez van felírva, de egyébként igen
Telepítési sorrend :
IL2 1946 4.07
4.08
4.09
4.09 Skin
4.10
4.10.1
4.11
UP3RC1
RC2
RC3
RC4 -
#75604 Az UP 4.1 lefelé kompatibilis igaz? Tehát ha egy kiegészítőnek UP 3.04RC kell,akkor 4.1 is jó neki? -
artivizsla #75603 Mondjuk régebben olyan is volt, amikor az amik szedtek le tévedésből egy iráni Airbust, de Ivánék is kaptak már le az égről Boeinget, sőt Maléves gépet is lőttek már le, nem ez volt az utolsó, ami rosszkor volt rossz helyen. -
Solt #75602 Főleg, hogy Kína mögöttük áll! :) -
#75601 Esetleg olyat el tudnék képzelni,hogy ezután Európa is felajánl majd katonai segítséget,a "szakadárok" uralta területek mielőbbi megtisztításához,Oroszország ellen pedig szigorú szankciókat kell hozni,keményebben fel kell lépni meg minden. -
#75600 Ne kombinálj:) Nem lesz ebből semmi,nincs az az idióta nyugati politikus aki az Oroszokkal bajuszt akarna kötni.És pont:) -
#75599 Most nézem,hogy Amszterdamból indult,talán lehet vele valamit kezdeni :/ -
#75598 Ebből nem lehet büntetőháborút csinálni,mert nem nyugati gép volt.Bár,ha kiderül,hogy sok nyugati is utazott rajta,akkor talán. -
#75597 Nemlexarom kik lőtték le?Lelőtték oszt kész.Marad még pármilliárd ember a földön ,egy hónap múlva senki sem fog emlékezni erre már,ha csak nem csinálnak belőle valami jó kis ürügyet egy nagyobb konfliktushoz ,mert akkor beírja magát az eset a történelembe. -
#75596 Kis fejlemények az utasszállítóval kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HTKA-ról:
"Na ez érdekes lesz...
Az utasszállítok ugye kb 10 000 m-ren repulnek.A lelovésukhoz komoly légvédelmi rendszer kell, milyen véletlen az ukrán erok pont ma reggel telepítettek Buk rendszereket Donyeck kozelébe.
Lehet ok lotték le és ráakarják fogni az onvédelmi erokre....."
-
#75595 Itt azt írják hogy lelőtték . :( -
#75594 HTKA-n azt írták hogy az ukrán biztonsági erők megerősítették a gép lezuhanását.
Az érdekes hogy flightradar-on minden gép elkerüli Délkelet-Ukrajnát. Lehet valaki hibázott. -
#75593 Valakiknek mindig áldozatot kell hozni egy egy nagy terv érdekében. -
#75592 BREAKING NEWS
Reports says that a Malaysia Airlines Boeing 777 with 295 souls onboard has crashed in Ukraine near the Russian border.
We're currently trying to find the actual flight in our database. More information to come. -
#75591 Én még azt is bevállalom,hogy ha 2 napig itt lesz akkor aki kíváncsi rá eljön és megnézi.Természetesen csak a "régi barátok" idegenekkel nem foglalkozom:) De majd ha minden kész akkor még tovább szövöm ezt a gondolatot:) -
#75590 -
sakkay #75589 -
Solt #75588 Szimekhez akkor lesz majd az igazi, ha oldalanként 4K-s kijelzőt kap, de ahhoz olyan vga kell, ami azt fix 60 fps-l ki is hajtja. Ez még legalább 2-3 év, és akkor is CF vagy SLI az éppen aktuális csúcs kártyából. No meg DX12 vagy Mantle, mert a jelenlegi dx verziókkal a késleltetés miatt macerás lesz alá dolog, főleg, hogy jelenleg az összes driver a maximum fps-re hajt, a késleltetés meg óriási. Ennek az egésznek az aranykora majd akkor jön el, ha majd érkeznek az igazán erős APU-k, mert a közös memória címtér késleltetés szempontjából nagyon előnyös...
Első körben a kis látótávval rendelkező fps játékokhoz, meg az autószimekhez lesz majd jó szerintem. -
#75587 Én már vagy 30 éve sajnálom őket baszki!
A zömük még fára sem tud mászni. Ha meg lehorzsolja a bűrit, akkor szalad anyucihoz aki mindenféle szart (neogranormon és társai) ken rá, majd antibakteriális szappannal jóóól lefürdeti a lurkót. Allergiásak is minden szarra. Milyen érdekes, hogy mi "öregebbek" nem vagyunk azok. Persze mi a szabadidőnket a szüneteket a szabadban töltöttük, ha elestünk és vérzett a térdünk akkor vízzel, Uram bocsá vizelettel gyógyítottuk a sebet :D A méh csípést meg sárral. És mosatlanul ettük a gyümölcsöt, az út széléről a sóskát, stb... Indiános könyvet olvastunk. Télen tökig érő hóban rohangáltunk és leszartuk, hogy átvizesedett a kesztyű... már ha volt egyáltalán kesztyűnk.
TV??? A tököm se volt rá kíváncsi, amikor kint lehetett játszani!
Igen Barátom! Sajnálom én is a gyerekeket. A technika elvett tőlük valami olyant, amit semmivel nem lehet pótolni. -
sakkay #75586 Persze az occulusé a jövő(vagy ami lesz) csak ott is már a felbontáson megy a harc, a többi kész. Aztán már csak a perifériás kijelző marad és kész a szép új világ..sajnálom a gyerekeinket.... -
#75585 nekem nem is annyira a 4k a fontos, hanem a sík kijelző vs a valódi periférikus látás ami hajlított, térbeli. Ezt sztem a virtuélis szemüveg adhatja vissza a legjobban.
Hiába 4k a monitor és ultra wide, akkor is egy sík képernyőt nézek ami nem ugyanaz.
Egyébként még nem láttam élőben 4k monitotr, szal nem tudom h mennyivel jobb, de biztosan észrevehető a különbség a full hd-hoz képest -
sakkay #75584 Sokat agyaltam egy időben , hogy vajon ha egy átlagos emberi szem képességeit lefordítanánk' egy monitor felbontására, milyen eredmény születne. Tudom itt van pár tényező amit ezzel a példával nehéz lefedni, de megközelítőleg azért mégis lehet valamire jutni. Akkor jutott eszembe először amikor jó pár az első full hd fényképet nagyítva nézegettem és rájöttem, hogy sokkal jobb a szemem mint a kép felbontása, mert már rég pixelek voltak pl. a rendszámok, amikor ugyanonnan még tisztán leolvastam őket szabad szemmel. A BOS oldalon most megy egy fórum téma , hogy reális e a nagyítás használata. Szerintem amíg nincs olyan monitor, amin úgy látsz mint szabad szemmel nincs mit beszélni. (És a perifériás látás még meg sincsen említve)
Szóval szerintetek a 4K már eléri a szem képességeit, vagy a fölött? -
#75583 Ha 4.10.1m-re akarom peccselni az il-t,akkor elég csak azt feltenni,vagy 4.8,4.9 is kell elé? -
#75582 Laca részletes beszámolót majd pls! -
#75581 Fedélzeti radar Koreában még nem volt,a valós problémák pedig kb azok voltak,amiket felsoroltál.Azért a valóságban a láthatóság jobb lehetett valamivel,mert pl az ezüstös géptörzseken megcsillant a napfény,ez alapján vették sokszor észre egymást.Kár,hogy az il-2 ezt nem tudja,a régi Mig Alley-ben ilyen is volt. -
#75580 Őrség! Hogy pontosítsak. Szerintem ott van a legnagyobb kiterjedésű erdőség hazánkban.Vagy az egyik legnagyobb.És a klímája sem egyszerű,van olyan hely ahol nyáron reggel 7-8 körül mínuszba hajlik a hőfok. -
#75579 Nem tudom merre szoktál túrázgatni ,de én mutatok neked olyan erdőt kis hazánkban ahol derékig áll az avar(nyáron is) és egyedülálló fát akkor sem találsz ha keresel,hangyabolyt pláne nem,a moha meg körbenőtte még a fa tetejét is ,a napot azt nem is látod:) és mindez olyan kiterjedésű,hogy 3 óra gyaloglás egyenes irányba oszt egy retek tisztást se találsz.Szóval hidd el meg lehet kavarodni nyáron is ,de ha mindezt 1-1.5 méter hó is borítja akkor az az igazi :) -
Solt #75578 Ott a helyem, köszönöm! :))
-
sakkay #75577 Gondolom nekem szolt. Szóval nagyon nem lehet eltévedni..de mivel 1.10 perc volt vonat indulásig, épp eléggé el voltam ahhoz, hogy lekéssem..és ugye sok vonat nem közlekedik onnan. -
#75576 Meg most 2 fullos kártya kell hogy megmozduljon élvezhetően.Azt mondja ,hogy a felbontás az parádés már (mondta ,hogy mennyi de már nem emlékszem de FHD -t üti) viszont meg is nőtt a hardver igénye.