IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Sokat agyaltam egy időben , hogy vajon ha egy átlagos emberi szem képességeit lefordítanánk' egy monitor felbontására, milyen eredmény születne. Tudom itt van pár tényező amit ezzel a példával nehéz lefedni, de megközelítőleg azért mégis lehet valamire jutni. Akkor jutott eszembe először amikor jó pár az első full hd fényképet nagyítva nézegettem és rájöttem, hogy sokkal jobb a szemem mint a kép felbontása, mert már rég pixelek voltak pl. a rendszámok, amikor ugyanonnan még tisztán leolvastam őket szabad szemmel. A BOS oldalon most megy egy fórum téma , hogy reális e a nagyítás használata. Szerintem amíg nincs olyan monitor, amin úgy látsz mint szabad szemmel nincs mit beszélni. (És a perifériás látás még meg sincsen említve)
    Szóval szerintetek a 4K már eléri a szem képességeit, vagy a fölött?