IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Borisz80
    Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést.
    Még egyszer.
    Nem ismerem az Il-2-t. Csak azért vettem meg pár napja, mert azt mondták, hogy lehet benne repülni 50-es évekbeli jet-ekkel (MiG-15,17,19, F-86 stb...)
    Mint kiderült rengeteg kisebb mod, patch van hozzá. El sem tudok igazodni közöttük, hogy mit mire kell rakni, mi mivel kompatibilis. Káosz ez az egész. A Jet Era 1.33-as modot sikerült felrakni a 4.12.2m-es patches Il-2 1946-ra. Itt van is a fent említett típusokból.
    Viszont a grafika valami rettentő (régi). Viszont rengeteg csillivilli IL-2 1946-os képet látok pl. MiG-15-ös modokkal.
    Ebben szeretnék valami segítséget kapni, hogy tiszta legyen minden, és ki tudjam választani a megfelelő 50-es évek jet modját.

Pumaszállás weboldalon olvastam, hogy van két nagy mod (HSFX, Ultrapack), de azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, melyiket lenne érdemesebb felrakni a jet-ekhez.

Köszönöm a segítséget!

Jelenleg ilyen a Jet Era 1.33-al.
    MIG-17PM