IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75531 Offff
Na gondoltam-mivel szar a lábam-gyaloglog inkább egy egy fős menetet a Bakonyba 40km+...tájoló térkép adjon Isten. Gyanús volt már a tájoló az elején is, de azért nem volt olyan rossz(kölcsön). A kőris hegyig fasza volt, aztán Porva után amikor csináltam egy majdnem kört gyanút fogtam. De mondom lehet én vagyok fasz(az voltam mert a napot nem néztem de hát a faszom gondolta), megyek egy másik úton..a kopasz hegyig ok, aztán térkép-mivel szar semmirevaló civil térképem van csak erre a környékre-köze nem volt a valósághoz(ezt tudom de mindig benyalom), tájoló azt mondta , hogy ő befejezte,így végső kétségbe esésembe telefon,térerő nuku.
Maradt az ősi módszer-naphoz-meg az ösztön, meg egy kis gógyi így eltaláltam ahová akartam, de amikor majd 2 km után megláttam az első turista jelet, küldtem az anyját mindenkinek aki érdekelt.
Tanulság..
1.tájoló legyen fasza, (nézetem én de nem elég alaposan)
2.csak katonai térképpel menjél, ha dobálod a vonalat, és menetet mész időre..
3.legyen elég vized..meg egy kicsit több
4.menjetek többen, ha a többieket is le akarod szopatni:)