IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Még mindig azokkal, nem tudok mit csinálni ilyen távolságból! :(

Tavaly decemberben küldtem vissza... 1 hónap után én írtam nekik, hogy mi fasz van már! Válasz: Tesztelik. Elment megint egy hónap, megint írtam, megint az a válasz, hogy tesztelik. A harmadik alkalommal már kezdtem feszült lenni... megírtam nekik, hogy nálunk 30 napja van a cégeknek arra, hogy elintézzék az ügyet, utána már a pénz vissza jár, vagy zsír új termék. Erre semmi reakció... elküldtem megint, erre leírja, hogy azzal a nyomorék FSX-l tesztelik, és ott nem látnak hibát... Direkt leírtam lépésről lépésre, hogy mit csináljanak, még videót is küldtem.

Elborult az agyam, adtam, egy ultimátumot, nem történt semmi, mentem az EU-s fogyasztóvédelemhez. A Belgák két felszólítást küldtek ki nekik, semmi reakció. Most jön a polgári per...

Mondták volna azt, hogy szerintük jó, és küldték volna vissza... arra még azt mondom oké, legalább visszakaptam, még, ha nem is tökéletes... de ezek se a TIRt nem küldték vissza, se a lóvét, és nem is reagálnak semmire. Ezt még itthon sem meri megengedni magának egy cég sem... :(