IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha nem vagy gyakorlott pipás akkor érdemes egy billiard ot venned ,az egyenes szárú vagy esetleg egy bent potot,annak egy csöppet hajlított a szára.
billiard
pot
Ezekkel könnyebb a pipázás,és mondjuk én rusztikoltat vennék ,egyrészt nem látszanak a gyökér hibái (olcsóbb pipáknál azért akad javítás a gyökéren) és mint mondtam megnézni a kazán belsejét a furatot ,hogy ne az alja fölött legyen mert akkor az alsó dohány nem tud elégni és előbb utóbb megkeseredik a pipa. De a boltokban amiket mutattam segítenek neked. Aztán van a szár miből is legyen. Ebonit az jó ,kényelmes ,viszont elszineződik ,no meg lévén puhább mint az akril a fognyomot is beszedi. Az akril az kicsit ridegebb ámde nem olyan kényes.