91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A súllyal guggolás szerintem önmagában faszság... szétkúr mindent, főleg, ha az ember nem tökéletesen csinálja. Saját súllyal legalább olyan jól lehet edzeni, sőt...
  • sakkay
    Bocs keveset....
  • sakkay
    Nekem a bicaj elsősorban mozgás és helyváltoztatás, másodsorban nem szennyezek. Szóval hiába nem fogyaszt sokat egy kis robogó nekem nem alternatíva.
  • sakkay
    Nem, majd tavasszal. Csak majd lehet lesz pár kérdésem hosszabb utakra. Te pl használsz vazelint combra vagy ilyesmi? Nekem legelőbb a tenyerem zsibbad el,főleg ezért állok meg egyáltalán pihenni, meg a végén kicsit piros/sebes lesz a combom. A seggem viszont jól bírja..na mondjuk a fertő tónál 100km után ezt már nem mondtam . Nem vagyok egy nagy biciklis, csak már annyi a sport sérülésem, hogy szabi alatt inkább alternatív sportokat csinálok, pl bicikli, meg menetek a Bakonyba tájolóval. Sajnos a térdem is tropára ment egy pár hónapja,(viszont futni meg tekerni azt tudok érdekes módon, guggolni nagyobb súllyal viszont halál) és a melómhoz jó állapotba kell lennem. Így már jó pár éve megy a sakkozás, hogy éppen mi működik mi nem. Faszomat..
  • VO101 tvr
    Én két éve robogóval nyomulok. Én ebben találtam meg a legjobb kompromisszumot.
    Hosszabb tavra alkalmas, mit a bicaj.
    Gyorsabb.
    Optimalizált teljesítmény (70ccm) mellett be tud illeszkedni a városi közlekedés ritmusába. Így Kevésbé önveszélyes.
    Bedugult forgalomra nem vagy alig érzékeny.
    Csomagot is lehet vele szállítani a bicajhoz képest.
    Persze figyelni kell az autókra, mint szőke telefonáló nő vagy ffi hormon tultengését autójában robogó ellen kiélő idiota.
  • PhantomAss
    ja, én kerékpár fan vagyok
    most vettem magamnak egy merida tfs 100 cross trekkinget
    táncsak nem te is kerékpárt akarsz venni?
  • messerharcos
    hát, dogoljatok akkor majd lelassított idővel, nyolcadsebességgel
  • sakkay
    Ja, és ma is ittam, ha esetleg valakinek feltűnt volna milyen ügyesen fogalmazok. Repülésnél viszont nem zavart..
  • sakkay
    Nem vagyok egy pontvadász de ez a rész határozottan okosan van megcsinálva a BOS-ba.Ha van légi győzelem a repülés alatt, de nem élted túl, vagy ki kellet ugrani-a légi győzelem ugyan jóvá van írva, de 0!!pont. Vér Pistik határozottan hátrányba. Ha leszálltál de megtörted a gépet, kevés pont, ha leraktad tökéletesen a gépet sok sok pont-de csak persze ha amúgy csináltál valamit. Szerintem még szorzó is van ha egy repülés alatt több gépet is lelőttél és minden tökéletes. A lovacskával vigyázni kell emelkedésben. DE mintha meg manőverező harcban jóval könnyebb lenne elkapni mint a Jakot..tudom inkább bnz gép. Én meg "f"-et repülök(ami meg nagyon ügyes a messzerek között ugye) amíg nem adják oda a g2-nek a tuning' üzemmódját'. Ha rátolom a maxot, magamban mindig elkezdem számolni az időt. De tényleg..
  • Her Laca
    Na nem találtam amit akartam Miki ,de itt van valami hasonló.
  • Her Laca
    ja. Úton van de tudok vele beszélni.
  • LeonSilver
    Lacám! A kamionos spanod él még? :)
  • artivizsla #75363
    Régebben a motorosokat is szapulta mindenki, mára talán már nem annyira háborús a helyzet autós és motoros között Pesten, idővel szerintem az autós és bringások között is változni fog a helyzet, de azért az is világos, hogy Pesten még elég gyerekcipőben jár a kerékpárosokat támogató úthálózat. Viszont az is igaz, hogy a pesti autósokra jellemző a gyorshajtás, index nélküli sávváltás, zebrán és a piros lámpán történő áthajtás és akkor még a parkolási anomáliákról nem is beszéltünk. Mindkét félre szükség van ahhoz, hogy egymás mellett tudjanak békében élni.
  • Her Laca
  • Her Laca
    A spit utol fog érni ha ügyes,de !!! Az elején zuhanásban egy kis előnyt ha összeszedsz és már nullán mentek akkor el kell kezdened finoman emelni.
    A végén bebaxod spirális emelkedőbe és tuti nem fog utánad menni mert nem bírja. Na onnantól már csak rajtad múlik. Van is videóm majd előkotrom miről is beszélek.
  • Solt
    Ha van, akkor is mindig akad egy gyökér, amelyik mellette az úton biciklizik!! Sokkal több az arrogáns vadparaszt a bringások közt... az autósok közt is sok a hülye, de a java része ártalmatlan, max csak bosszantó amit művelnek, viszont a bringások közt rengeteg az ön és közveszélyes.
  • Her Laca
    Nem akarok nagyon vitát ez ügyben:) de én máshogy látom.
    Alapvetően bárki hibázhat én is,de pl magam egy nyugodt közlekedő vagyok ,mondhatnám előzékeny mindenkivel.Sőt aszt veszem észre,hogy átalakult egy kicsit a közlekedési kultúra az autósok többségénél pozitív irányba,persze bunkók mindig lesznek. A kerékpárosok nagy része vagy nem ismeri a kresszt vagy nem akarja használni,pl felüljárón lazán faszán tekeregnek ,piros lámpa az minek és sorolhatnám. Életveszélyes amit művelnek. Persze ha lenne normális bicikli út akkor ok ,de nincs ,mert vagy az úttestből vagy a járdából szakítanak ki darabokat amik amúgy sem a szélességükről híresek pesten.
  • Willenbrock
    Szerintem meg autósok közt van a legtöbb bunkó.Gyalogos,biciklis,robogós nekik nem ember,ha autóban ülnek,ők az erősek.Ezért simán kijönnek az elsőbbségadás táblánál,mintha a kreszben az lenne,hogy annak van elsőbbsége,akinek nagyobb a járműve,vagy a 2 nyomvonalasnak automatikusan elsőbbsége lenne az 1 nyomvonalassal szemben.Szégyelljem magam,ássam el magam,takarodjak az utakról amiért csak robogóm van,és nem öttonnás luxusterepjáróm.Az ilyeneket legszívesebben kilőném egy páncélököllel.
  • VDomino
    "Legközelebb jobban ügyelek az energiára, meg megkellene tanulnom elétartani :D"

1.-Mindig vertikálisan gondolkodj!
    2.-Mikor már úgy érzed,jó az elétartás,akkor mégegyszer akkora elétartás,és úgy lesz jó.

Ezek Laca mondatai,amik akkor égtek bele az agyamba,amikor egyszer 1v1-eztünk,küönösen a 2. hasznos.
    Tud valamit ez az old bird,még ne írd le.
  • sakkay
    Igen. Bevallom én is meglepődtem, ki is próbáltam még egyszer nem-e néztem el valamit. De nem.
  • sakkay
    Emlékszem. Mármint azt , hogy beszéltetek róla.
  • sakkay
    Én is iszom..délelőtt edzés, délután ivás..szabin vagyok.
  • Her Laca
    Régebben ,akkor még nem írtál ide,volt egy fellángolása Mikinek Il2 ben,és nagyon meg akarta mutatni:) Meg Messerharcos is. Csúnya,csúnya vége lett a dolognak emlékeim szerint,na nem mintha erre büszke lennék,csak ami tény az tény.
  • Hecker007
    A CloDban is hasonlóan működik, annyi különbséggel, hogy ott 2 fokozatban kapcsolható, legalábbis én így emlékszem. Nem tudom melyik a helyes működés, az minden esetre biztató, hogy a propellerek forgásába ennyire belementek.
  • Her Laca
    Nem tudom. Az biztos,hogy be kellett kapcsolni,azt nem tudom,hogy a zuhanó fékhez van e köze,és van e valami sebesség határ amitől megszólalt.
    Utána kéne olvasni,de én most iszom meg várom a VB döntőt:)
  • sakkay
  • Her Laca
    Akkor van mit pótolni. Gyakorlás -gyakorlás-gyakorlás Miki fiam:) Ennyit tudok mondani. Már ha valóban le akarsz részegedni:)
    Mellettem csak egy valami szól,lévén már nem látok,nem hallok jól, a reflexeim gyatrák ,szóval max az évek meg a rutin:)
  • sakkay
    Hm..nem tudom jó ez az alapmodell, mindenesetre nem semmi a levegő modellezés. Felszállás előtt kiengedtem' a szirénát. Persze állva nem szólt kb 50 kmh-nál kezdett marha halkan zümmögni. Leálltam de látom ám, hogy bár a sziréna nem szól, mégis pörögnek a kis propellerek. Leállítottam a motort, megálltak. Bekapcsoltam, nem indult el a pörgés rányomtam a fékekre,aztán gázt adtam és elindultak a kis propellerek, de nem annyira , hogy hang is legyen bakker még azt is megcsinálták ami az életbe is van, hogy valamit-mozgását valaminek- egy kicsivel nehezebb elindítani, mint szinten tartani..na ez azért nem rossz.
  • mijki
    Felmentem ATAG-ra kicsit vadászgatni, itt-ott meglőttem 1-2 gépet(azt hiszem 4-5 darabot, de valamelyiket csak pár kiskala találta el), esett ez az erre kaptam 0.24 pontot. Pedig az egyik Spit pont előttem esett át és tépte a 20-as mint állat. Na mindegy. :)

Második neki futásra tenger felett kb. 4k-n járok, egyszer csak pamacsok mögöttem, hátra nézek, Spit. Gondoltam ennek a fele se tréfa, pedál belép, leborít, teper a francba, de az a fránya mocsok követett. Elkezdtem S-ezni, majd pár perces dog után fürdőzhettem a Csatornában.

Legközelebb jobban ügyelek az energiára, meg megkellene tanulnom elétartani :D
  • sakkay
    Na teszteltem a Stukát. Majd elmondják itt a hozzáértők, hogy ez így reális avagy nem, mindenesetre a szimben imigyen működik:
    Alapvetően a sziréna propellerei nem pörögnek repülés közben, így hangot sem ad. Ha viszont bekapcsolod elkezd pörögni, ezzel egy időben hangot is ad..minél nagyobb a levegő áramlása, annál hangosabb a sziréna..ha gyertyába állítom és már majd megáll a levegőben láthatóan a sziréna pörgés is lassul, és éppen vagy nem is hallani a vijjogást de ehet tényleg meg kell állnia szinte.. Szóval jó, avagy nem jó a modell?
  • sakkay
    Rég voltam ott. Mármint úgy , hogy körül is tudjak nézni. De aki sokat vannak ott mind dicsérik.
  • artivizsla #75344
    Magyarországon részemről Szeged az etalon a városi kerékpár használata ügyében. Ott nem csak szövegeltek róla, hanem tettek is az érdekében és lett is eredménye.
  • sakkay
    Fasztotot kellene betiltani!! Inkább kötelezni kellene, hogy vagy gyalog, vagy bicaj 5km alatt!
    Én vezetek is-ha muszáj-biciklizek is-főleg azt-meg hát persze gyalogolok.
    Pontosan látom elfogulatlanul, hogy viszonyulnak egymáshoz a dolgok.
    A budapesti dologgal abszolút egyetértek. Ott én is csak hüledezek a sok kreténen. Mondjuk ha van maszk még elmegy, de az életveszély marad. Még azt is elismerem, hogy elég sok kerékpárosnak:
    1.fingja nincs a kreszhez
    2.ha van leszarja
    Viszont az autósok meg úgy csinálnak mintha tekerni kéne a pedált a kocsiban, és nem akarnak megállni mert nehéz felgyorsulni. Akkor sem ha nem nekik van elsőbbségük, és látják jövök.
    A másik meg a canga'út..értem én , hogy nem elég feltűnő a sárga csík esetleg piros út, de ne vegye már zokon senki ha felhívom erre a figyelmet. Mondjuk nem szoktak visszaszólni. Azért ha valaki nem reagál(mert hát ugye ki nem szarja le a biciklist) aszt tudatosan szaratom be..na akkor néha van egy kis anyázás, barátságos tekintettel nyugtázom, és javaslatot teszek a jövőbeni viselkedésre.
    Amúgy nem az én hibámból eddig történtek:
    egyszer bekanyarodott velem egy kisbusz-én nem akartam de muszáj volt,kinyitotta egy csaj-kibaszta pontosabban-az ajtót, no comment de túléltem, egy buszra rá kellett lapulnom oldalról, és egyszer egy részeg szemből megpróbált kivégezni..na őt pl. miután összekapartam magam a két parkoló kocsi közül ahová ugrottam a bicajról, kicsavargattam a kocsijából. Bizonytalan volt kicsit a váltóval a köcsögje és lesprinteltem a faszkalapot..na ott kicsit nekem is elmentek otthonról.
  • Her Laca
    Mióta feltalálták a robbanó motort:) ?
    Mindig is csodálom a Budapesten forgalomban kerékpározókat amúgy. Adnak az egészségnek a marhái:)
    Mindamellett szabálytalankodnak ,öngyilkos jelöltek ,és még faragatlanok is. Szó nélkül elütik a gyalogost aki a járdán (átnevezett "kerékpár útra") téved. Én nagyvárosban betiltanám a biciklizést az utakon.
  • sakkay
    Itt van pár kerékpár fan ugye?
  • sakkay

Na neeee.
  • artivizsla #75339
    A könyv a megjelenése óta meg van, természetesen!
  • Vogel
    Eleinte kettő volt, majd egy is elég alapon egy, végül már nem használták őket. A légifölény mellett lehetett a sziréna, majd kikopott, ahogy fogyott a fölény.
    1.
    2.
  • Lacusch69
    Kérd el Szepytől a KG.200 c. könyvemet.
    Fikciós regény, de nagyon sok dolgot megtudhatsz az említett ezredről.

Egyébként érdekes, még egy a google fordítón keresztül is, hogy közel sem volt olyan sikertelen a Mistel, mint korábban mondogatták.
    Annyit még, hogy Baumbach egy Lancaster berepülése közben zuhant le (kellett neki olyan fosba ülni...)
  • artivizsla #75336
    Gondolom, hogy a családtagok "jó hosszú" életűek lehettek ezek után.