IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szabó pipákból vannak jók 5000-7000 között,de nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha Pesten jársz menj el ide
Pipatórium a körúton. A Blahától a Rákóczi tér felé bal oldalon.
VII. JÓZSEF KÖRÚT 38
Itt minden árszegmensben vannak pipák ,nézegetheted fogdoshatod ,eldöntheted mi tetszik,és segítőkész az úr nagyon. Nézni sok mindent kell ,de a legfontosabb az a furat a pipában,ne legyen felül fúrva ,hanem pont a fenekénél legyen. Dohány meg hát ízlés dolga,én javallom a fehér Captain Black ot
ez egy kellemes dohány és a környezeted is kedvelni fogja ,no meg csak 1800 huf egy zacsek.Én pl szeressem,igaz amúgy a natúr dohányokat meg a különlegességeket szippantom.
Ezek közül mind kedvenc pl de a 3P meg a Hyde park az isten:)) igaz ezek 3600 huf ba kerülnek.
Itt meg a pipások szentélye,de ez kicssit drágább mint a fenti.
Ha meg Érden jársz térj be Gáborékhoz az ANNA trafikba. Van ott is mindenféle csudi dolog .ANNA trafik ott is segítenek.