91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #75335
    KG 200

1.
  • Willenbrock
    Egy északi hadnagy leszállt vele egy déli repülőtéren "tévedésből"
    Itt írnak róla
    A szovjetek kezére is jutott egy F-86,mikor Pepeljaev földre kényszerített egyet,azt már nem tudom,hogy repképes maradt-e.
  • Frenky
    OFF! Üdv, az Uraknak! Akit érdekel esetleg és szeretne csatlakozni erre tessék:
    DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
  • sakkay
    Faszom tudja nem repülök stukát. Egy párat repültem az elején addig eljutottam, hogy nem égettem le a motort felszálláskor..kb 7-8 alkalom kellett míg rájöttem mi van. De a sziréna akkor még nem volt, így azt nem teszteltem. Ha valaki igényli, megnézhetem neki. Csak szóljon mert engem annyira tényleg nem érdekel, de ha valakit itt komolyan érdekel szívesen tesztelem.
  • Her Laca
    Legyen úgy:) De azért ne érd bele nagyon magad:))) De ha türelmes vagy 10 év múlva majdnem 60 leszek:))
  • mijki
    El foglak kapni :D Már évek óta készülök erre :D
  • Her Laca
    Keressetek rá.Jerico kűrt vagy trompet volt asszem a neve.Biztos van leírás a működéséről.Én most meccset nézek.
  • feca1229
    Nekem is ugy rémlik, hogy a Stukán a sziréna a zuhanóféklap nyitással van összefüggésben.
  • Leon77
    AI mindig van a programban (DCS World). Amilyen modult (jelen esetben a Dora) megveszel, azt tudod reptetni. Példa: World letölt, telepít, modult megvesz, telepít, konfigol, repteti.
  • Her Laca
    1.30 tól!
  • Her Laca
    Ez marhaság minden tiszteletem mellett :) Gondolkodjunk!

Mert! Ha más értékeket adnak meg mondjuk ,lévén sebesség függő a dolog akkor miért nem szól vízszintes repülésnél ha felfele igen ,vagy felszállásnál ,vagy akármikor? Vagy milyen érték befolyásolja?
  • Her Laca
    Gyakorolni akarsz??? Kapd össze magad Miki fiam! Naponta 1 óra minimum gyakorlás!De inkább kettő. Különben te fogsz leitatni engem és az sokba fog fájni:)))
  • Her Laca
    Én nem tudom. Mutattad,én véleményeztem. Hogy mi lesz az érdektelen számomra. Ez így egy férc munka jelenleg:)) Csak ,hogy bosszantsalak:XD
  • sakkay
    Nem kell ehhez hatalmas fm hiba elég ha mondjuk más adatot adnak ahhoz , hogy szóljon a sziréna gondolom én. Azt tudom , hogy pl. ma is javítanak rajta valamit, aztán lesz csak multiban..mától.
  • Her Laca
    Én még mindig ott tartok,hogy 0.17 nél felfele kaptatva már rákezdi:)
    Márpedig ez nekem azt jelenti,hogy nem vesz figyelembe alapvető repülési értékeket amik kellenek a sziréna működéséhez (FM!!!!) hanem oda van scriptelve a hang. Ha tévedek akkor bocs:)
  • 77pxdumbo
    Nem a zuhanó féklap nyitása aktiválja a szirénát? Valamiért így emlékszem.
  • sakkay
    Csak mondom. 1.20....
  • sakkay
  • mehetel10b
    arról nem is beszélve hogy a stukán 1 db sziréna-propeller volt!
    0:35-nél meg tisztán látszik hogy 2 db pörgettyű van....
    Nem tudom hogy egy ilyen alap dolgot hogy tudtak benézni?
  • Her Laca
    Dehogy:) Szomszéd hozta.Én zäbringer barát fogyasztok.
  • Lacusch69
    Te Laca! Mi az a Ritterkönig a sarokban??? Nehogy azt mondd, hogy a lányodé...
  • mijki
    Elfogadom a kihívást :D
    A Team Fusion patcheket a következő sorrendben kell feltenni?
    - 3.0
    - 3.01
    - 4.0
    - 4.3
    - 4.312
  • Her Laca
    Felfelé kaptatva szerinted éléri azt a megfelelő sebességet?:)
  • sakkay
    Nem az van, hogy ha megfelelő a sebesség onnantól szól?!
    Csak kérdem.
  • Her Laca
    Különben miért ne szabadna. 100 lityóig engedve van nekem a pálesz főzése / év. Maga a nagygóré engedte meg:) Sőt! Egyenesen biztat!
  • Her Laca
    Kicsit hamar rákezd az a sziréna:)) még felfele hatol oszt már szól is:) Van itt még mit tajkolni:XD
  • Her Laca
    Miki fiam!
    Kb 2 hónap múlva repképessé teszem ismét magam,kihagytam több mint fél évet ,na amint összeállt a cuccom szólok neked és ha lelősz ,istenemre mondom berugatlak:)
  • Her Laca
  • mijki
    Virtuális pilótáknak jár kóstoló? :D
  • Her Laca
    Miből miből:) Melyből,de már készül a barack, majd jön a körte.
  • artivizsla #75305
    "...A hivatalos webshopban és a steamen egyaránt ismét olcsóbban érhető el néhány DCS modul. A Flaming Cliffs 3 39.99 dollár, de ha csak 1-1 típust akarsz repülni, akkor az F-15C, az A-10A, vagy a Szu-25 csak 9.99 dollár. Az augusztusban megjelenő DCS: Fw 190 D-9 Dora jelenleg 39.99 dollárért vásárolható meg, ez a megjelenés időpontjában 49.99-re fog változni. A P-51D Mustang repülési modellje az egyik legjobb, reményeim szerint a Focke Wulf repmodelljét is legalább ennyire alaposan programozták. Az akciós árlista:"

Ha a Dóra-val akarok csak repülni, akkor elég a most akciós "DCS: Fw 190 D-9 Dora"-t megvenni, ill. valamilyen ( pl. P-51 ) AI-k azért vannak a programban ?

DCS: Fw 190 D-9 Dora (pre-sell)

The Focke-Wulf Fw 190 is widely regarded as Germany's best fighter aircraft of World War II. Its appearance in the skies over France in August 1941 was a rude shock to the Allies, as it was clearly superior to any other plane. For nearly a year, the Fw 190 was the unmatched champion of the air war in Europe. The Fw 190 had speed and high altitude performance as its two great assets.

The development of advanced allied fighters resulted in the Fw 190 D–9 variant which first saw service in September 1944. This variant had a larger nose that housed a more powerful Junkers Jumo engine that produced 2,100 hp with the MW-50 boost system. The D-9 was designed for high altitude aerial combat and is a worthy adversary to the P-51D Mustang.

The distributive files will be available August 5.

Minimum system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz; RAM: 6 GB; Free hard disk space: 10 GB; Video: 1 GB RAM card, DirectX11 - compatible; Sound: DirectX 9.0c - compatible; requires internet activation.

Recommended system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core i5+; RAM: 8GB; Hard disk space: 10 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX660 / ATI 6950 DirectX11 or better; Sound: DirectX 9.0c - compatible; DirectX: 9.0C; requires internet activation.

• sakkay
  • 77pxdumbo
    Helyes!
    Csak az asszonyt ne engedd a közelébe, mert lekvár lesz belőle
    Az enyém is bugyog már
  • whiteskull
    Gondolom abból, mint minden rendes férfi. A kamrából kilopott lekvárból. :DDD
  • mijki
    Miből csinálsz pálinkát? :) Ha szabad tudni persze :D
  • Her Laca
    Na megyek tovább pálinkát főzni:)
  • Her Laca
    Ahelyett ,hogy az alant linkelt messzereket állítanák repkészre ,és csinálnának belőlük egy 5-8 gépes egységet ,inkább ilyen retek migekre pazarolják a pénzt. Ezek csak elcsúfítják az eget szerintem.
  • Her Laca
    Sok újdonságot( semmit) nem lehetett megtudni ebből:) Eddig is tudtuk,hogy remek gép volt,csak az orosz játékfejlesztők néha belenyúlnak a balansz miatt:))Mondjuk azért az jó,hogy nem tudnak annyira rontani rajta ,hogy ne legyen sikeres:XD
    Ha egyszer egy Német csapat csinálna egy VH-s szimet ,szvsz lenne szemkerekedés a vereseknél.
  • sakkay
    Na igen. Nem is tudnak annyit termelni amennyi kellene.
  • Solt
    Arra gondolok... de az elvileg arra van, hogy akik játékot akarnak fejleszteni rá, azok vegyék meg, ehhez képest veszi boldog-boldogtalan! :D Kínában már fel is függesztették az árusítást... :D