IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
én hívõ vagyok, és vállalom is, de senkit nem akarok megtéríteni. Mindenki tájékozódjon és döntsön mit akar.
A kereszténység is itt szúrta el nagyon, hogy évszázadokon át erõszakkal terjesztették azt ami alapból a szeretetrõl szól (inkvizíció, keresztes háborúk, stb)
GOOBY, pls
Szerintem EZ a legveszélyesebb ebben az egész hitgyülis szarban!
Soha nem értettem miért kell valakit csak azért utálni, lemészárolni, mert más a hite... És azt sem értem, hogy a sajátunkat miért akarjuk ráerõltetni a másikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nem csak a hitet. Politikai nézetet, szokást, étkezési szokást. Igen basszus, ettõl tudok kiakadni még nagyon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy miért is állítom ezt? Nos van egy huszonéves kislány (ez csak egy példa ,de jól szemlélteti a dolgot és õt személyesen ismerjük) aki elég nyomorúságos életkezdetet tudhat magáénak.Amúgy roma származású .Szóval kiskorában beadták nevelõ intézetbe,majd amikor már tudott dolgozni akkor a rokonság kivette,elhelyezték takarítónak egy iskolába(még szerencséje is volt,hogy nem máshová) de munka után bezárták elvették a fizuját stb. Az iskola igazgatója megtudta ezt és lépett ez ügyben ,elhozta onnan,de ez egy más történet. Na a lényeg ,a kislány odakerült a hitgyülibe, õk felkarolták,szereztek neki egy albérletet ahol többedmagával lakik ,minimális pénzért ,de kell társadalmi munkát végeznie,meg valamit adakoznia a gyülekezetnek. Ez az adakozás különben általános ott.Ez eddig dicséretes a szememben ,segítenek embereken akik rászorulnak ,emberhez méltó életet tudnak élni. DE! És itt jött a megdöbbenésem. Egyszer több órát beszélgettünk,és megdöbbenve hallgattam ,micsoda egysíkú tudással van felvértezve a gyerek a vallás tekintetében pl. Másról nem is beszélek. Kérdezgettem,errõl arról,és kiderült,hogy például a Bibliát nem SZABAD!!!!! olvasniuk,csak azt amit a gyülekezet ad neki. Más vallásokról aztán pláne nem informálódhatnak. Olyan fokú agymosás van ott ,hogy hihetetlen. Lévén nem volt célom megingatni a hitében ,de igenis egy kicsit fel szerettem volna nyitni a szemét ,így hosszasan beszéltem neki a vallásokról,mások hitérõl,de egyrészt hihetetlen elutasító volt,másrészt nem is értette mirõl beszélek. Minden más a sátán mûve ami nem az õ hitéhez kapcsolódik. Én megdöbbentem de rendesen.Persze nem egy atomfizikus a gyerek de így még esélye sem lesz egy normális világkép önálló kialakítására.
Szerintük alapból a Szentlélek a "nyelveken szólás" ajándékát adja, ami azt jelenti hogy tudnak olyan "nyelveken" beszélni ami másnak érthetelen, de valószínûleg még a beszélõ sem tudja mit jelent. A karizmatikus gyülekezetekben ez egyfajta alap elvárás, ezért mindenki beszél nyelveken (legalábbis azt hiszik). Ez egy kívülállónak úgy jön le hogy mindenki hangosan "hablatyol" valamit és nagy a hangzavar.
Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de én nem értek ezzel egyet.
(van egy teológus diplomám is csak azért vagyok képben nagyjából ezekkel a dolgokkal)
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De,hogy ITT mi történek,azt nem értem,színjáték ez,vagy valami gyenge idegzetû fazon hisztérikus rángógörcse?
Nagyon jó hangulatot tudnak csinálni a koncerteken .
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Eztetet sasold meg!
Objektum-orientált kód újrafelhasználása miatt érte egy kis kellemetlenség az ausztrál hadsereget. Manapság ugye már egyre jobb helikopter-szimulátorokat csinálnak, amelyek szinte teljesen ugyanazt nyújtják, mint az igazi repülés. Domborzat, idõjárás, növényzet: mind teljesen élethû. Az ausztrálok úgy gondolták, hogy az állatokat is be kellene rakni, mivel azok a menekülésükkel információt szolgáltathatnak az ellenségnek a környéken repülõ helikopterrõl. A kutatás-fejlesztés fõnöke üzent a programozóknak, hogy tegyenek a programba néhány kenguru-falkát is. A programozók öreg rókaként persze nem kezdtek vadul kódot írni, hanem elõvettek egy már meglévõ részt: a gyalogságot. A menekülési algoritmus ugyanaz maradt, mindössze a bitmap képeket kellett lecserélni, a futás sebességét megnövelni és már készen is volt a kenguru-csapat.
Történt aztán egyszer, hogy amerikai katonák jöttek látogatóba az ausztrálokhoz. A helyi nagyfiúk persze egybol vakítani kezdtek az amerikaiaknak: mélyrepülésben húztak a nagy kenguru-nyáj felé, mire azok jól szétspricceltek. Az amerikai katonák elismerõen bólogattak a mutatvány láttán... aztán döbbentek egy nagyot, amikor a kenguruk visszatértek az egyik domb mögül és Stinger rakétákkal zárótûz alá vették a szerencsétlen helikoptert. A programozók ugyanis elfelejtették kivenni ezt a részt a kódból (az összes attribútum öröklõdött). A tanulság az ausztrál pogramozók
számára az lett, hogy óvatosan kell bánni a kódok újrafelhasználásával, az amerikaiak számára pedig az, hogy az ausztrál vadvilág tényleg olyan veszélyes, mint ahogy azt beszélik.
Si vis pacem, para bellum.
Magyar változat.
Én õt nagyon szeressem😊
Elõször 6 dolcsis órabérért trógerolt, aztán annyit mondott, hogy tud téglafalat rakni (karosszéria lakatos...), onnantól kezdve 12-ért rakta a falat óránként.
Dolgozott vasas cégnél is, valami vacak lépcsõkorlátért horribilis pénzt kért a fõnöke. Megadták.
Szerinte dollár milliomos lehetnék, ha a mûhelyem odakint lenne, olyan ára van az igazi szakmunkának. (Itt meg...<#shakehead>#shakehead>)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro