IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen> Leonom! Egy bizonyos kulturáltsági fokot elért ember az kb így kell ,hogy gondolkozzon. De mint már régebben kifejtettem, ugye van a "nyáj" akiknek kell ,hogy megmondják mi a helyes és mi nem. És mindig lesz aki jelentkezik ,hogy megmondja a tutit. Ezzel nem fog tudni mit kezdeni az emberiség. Legalábbis az elmúlt sok ezer esztendõ ezt mutatja nekem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
egyetértek
én hívõ vagyok, és vállalom is, de senkit nem akarok megtéríteni. Mindenki tájékozódjon és döntsön mit akar.
A kereszténység is itt szúrta el nagyon, hogy évszázadokon át erõszakkal terjesztették azt ami alapból a szeretetrõl szól (inkvizíció, keresztes háborúk, stb)

GOOBY, pls

LeonSilver
"Minden más a sátán mûve ami nem az õ hitéhez kapcsolódik."

Szerintem EZ a legveszélyesebb ebben az egész hitgyülis szarban!
Soha nem értettem miért kell valakit csak azért utálni, lemészárolni, mert más a hite... És azt sem értem, hogy a sajátunkat miért akarjuk ráerõltetni a másikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nem csak a hitet. Politikai nézetet, szokást, étkezési szokást. Igen basszus, ettõl tudok kiakadni még nagyon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mindig csak az alsó sorokban vannak akik "extázisba " esnek,direkt úgy van megépítve a cucc. Ez a Német Sándor nem kispályás ,amúgy az egészet ámerikából importálta😊 Ott ugye számos hason van ,de ez itt egy kis ország így hála az égnek több ilyen nem élne meg nagyon.

Her Laca
A Hitgyüli az érdekes jelenség. Van jó és van szerintem káros oldala is.
Hogy miért is állítom ezt? Nos van egy huszonéves kislány (ez csak egy példa ,de jól szemlélteti a dolgot és õt személyesen ismerjük) aki elég nyomorúságos életkezdetet tudhat magáénak.Amúgy roma származású .Szóval kiskorában beadták nevelõ intézetbe,majd amikor már tudott dolgozni akkor a rokonság kivette,elhelyezték takarítónak egy iskolába(még szerencséje is volt,hogy nem máshová) de munka után bezárták elvették a fizuját stb. Az iskola igazgatója megtudta ezt és lépett ez ügyben ,elhozta onnan,de ez egy más történet. Na a lényeg ,a kislány odakerült a hitgyülibe, õk felkarolták,szereztek neki egy albérletet ahol többedmagával lakik ,minimális pénzért ,de kell társadalmi munkát végeznie,meg valamit adakoznia a gyülekezetnek. Ez az adakozás különben általános ott.Ez eddig dicséretes a szememben ,segítenek embereken akik rászorulnak ,emberhez méltó életet tudnak élni. DE! És itt jött a megdöbbenésem. Egyszer több órát beszélgettünk,és megdöbbenve hallgattam ,micsoda egysíkú tudással van felvértezve a gyerek a vallás tekintetében pl. Másról nem is beszélek. Kérdezgettem,errõl arról,és kiderült,hogy például a Bibliát nem SZABAD!!!!! olvasniuk,csak azt amit a gyülekezet ad neki. Más vallásokról aztán pláne nem informálódhatnak. Olyan fokú agymosás van ott ,hogy hihetetlen. Lévén nem volt célom megingatni a hitében ,de igenis egy kicsit fel szerettem volna nyitni a szemét ,így hosszasan beszéltem neki a vallásokról,mások hitérõl,de egyrészt hihetetlen elutasító volt,másrészt nem is értette mirõl beszélek. Minden más a sátán mûve ami nem az õ hitéhez kapcsolódik. Én megdöbbentem de rendesen.Persze nem egy atomfizikus a gyerek de így még esélye sem lesz egy normális világkép önálló kialakítására.

PhantomAss
az ún. "karizmatikus" gyülekezetekben (mint pl. a Hit gy. is) azt tartják, hogy a Biblia alapján ha a Szentlélek megszáll azt ilyen jelenségek (rángatózás, sikoltozás, hisztérikus nevetés, földön fetrengés, stb) kísérik.
Szerintük alapból a Szentlélek a "nyelveken szólás" ajándékát adja, ami azt jelenti hogy tudnak olyan "nyelveken" beszélni ami másnak érthetelen, de valószínûleg még a beszélõ sem tudja mit jelent. A karizmatikus gyülekezetekben ez egyfajta alap elvárás, ezért mindenki beszél nyelveken (legalábbis azt hiszik). Ez egy kívülállónak úgy jön le hogy mindenki hangosan "hablatyol" valamit és nagy a hangzavar.
Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de én nem értek ezzel egyet.
(van egy teológus diplomám is csak azért vagyok képben nagyjából ezekkel a dolgokkal)

GOOBY, pls

Én valami mesterséges (pl. villogó fény) hatásra elõidézett epilepsziás rohamra gondoltam.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#vigyor>

Her Laca
Ki van az találva ne félj😊 No meg van ott orvos is ,meg komoly rendelõ. Van ott lé ,fussa mindenre😊

Her Laca
40+ éves!!!! És nagyon hasonlít egy nõre akibe majdnem beleszerettem (sõt nem majdnem),csak ugye hát na ,az asszonyt is szeresse az ember oszt gondolkodott a fõldmíves.<#falbav>

Willenbrock
Ez durva,ha így játszanak az még veszélyes is lehet.

Her Laca
Nem,nem színjáték. Konkrétan pontosan tudom ,hogy miért tud ez történni emberekkel. Ismerem az egyik kivitelezõt aki csinálta a helységet😊 A levegõvel van kapcsolatban. Akik érzékenyebbek az oxigénhiányos levegõre így reagálnak,meg még ugye tudat alatt akarják is.

LeonSilver
Hú de jó hangja van bakker

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Egyszer 2 jól szituált ember megpróbált beszervezni a hitgyülibe.Nem tudom miért jó oda járni,ha jól sejtem pénzért 😊
De,hogy ITT mi történek,azt nem értem,színjáték ez,vagy valami gyenge idegzetû fazon hisztérikus rángógörcse?

repvez
Ha tetszett akkor nézd meg a teljes koncertjüket az is fenn van YT-on.
Nagyon jó hangulatot tudnak csinálni a koncerteken .
Her Laca
Ez még jobb így.

Her Laca
Ez a csaj se semmi. Nem is ismertem de ezt most majd pótlom.

LeonSilver
Volt idõ, amikor éjjel-nappal Jamie Winchester és a Hrutka Robi szólt a fülembe 😊

<#eljen><#eljen>

Her Laca

Her Laca
Ez mekkora!!!!!

A katonai kiképzés szimulátorozására régi sztori, meg lehet, hogy csak UL, de poén:
Objektum-orientált kód újrafelhasználása miatt érte egy kis kellemetlenség az ausztrál hadsereget. Manapság ugye már egyre jobb helikopter-szimulátorokat csinálnak, amelyek szinte teljesen ugyanazt nyújtják, mint az igazi repülés. Domborzat, idõjárás, növényzet: mind teljesen élethû. Az ausztrálok úgy gondolták, hogy az állatokat is be kellene rakni, mivel azok a menekülésükkel információt szolgáltathatnak az ellenségnek a környéken repülõ helikopterrõl. A kutatás-fejlesztés fõnöke üzent a programozóknak, hogy tegyenek a programba néhány kenguru-falkát is. A programozók öreg rókaként persze nem kezdtek vadul kódot írni, hanem elõvettek egy már meglévõ részt: a gyalogságot. A menekülési algoritmus ugyanaz maradt, mindössze a bitmap képeket kellett lecserélni, a futás sebességét megnövelni és már készen is volt a kenguru-csapat.

Történt aztán egyszer, hogy amerikai katonák jöttek látogatóba az ausztrálokhoz. A helyi nagyfiúk persze egybol vakítani kezdtek az amerikaiaknak: mélyrepülésben húztak a nagy kenguru-nyáj felé, mire azok jól szétspricceltek. Az amerikai katonák elismerõen bólogattak a mutatvány láttán... aztán döbbentek egy nagyot, amikor a kenguruk visszatértek az egyik domb mögül és Stinger rakétákkal zárótûz alá vették a szerencsétlen helikoptert. A programozók ugyanis elfelejtették kivenni ezt a részt a kódból (az összes attribútum öröklõdött). A tanulság az ausztrál pogramozók
számára az lett, hogy óvatosan kell bánni a kódok újrafelhasználásával, az amerikaiak számára pedig az, hogy az ausztrál vadvilág tényleg olyan veszélyes, mint ahogy azt beszélik.

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca

Magyar változat.

Her Laca
Eztet lesse meg Fõnök😊

<#eljen> Szerintem itthon is fog ez lassan változni talán, mert az oktatás színvonala miatt - hiányos gyakorlati képzés - gond lesz 10-20 év múlva a szakmunkával.
Bár helyesbítek, mert az elsõ foton a fegyver szimulation..gondolom csak összeollózták a képeket.

ÖÖÖÖ hát ilyen már létezik egy ideje. A cikk nem annyira tért ki a részletekre, de ha csak az alapot vesszük a 360'-ban használható éles' lõfegyver, és a reagáló célok vetített célok..na ilyen már régóta van. Itt a katona mozgása, és annak megjelenítése a vr térben az újdonság. Az pont nincs annyira kiemelve.

Her Laca

Her Laca
Egy csomó videóm aláfestõ zenéje tõle van . Lindsey Stirling szeressem õt is.

Her Laca
Megvan egy pár albuma😊 Csak nem reklámozom😊

LeonSilver
Ez is hegedû 😉

Her Laca
Tudom😊

LeonSilver
Egész jó a zene 😊

Her Laca

Her Laca
Meg õt😊

Her Laca
Leonom!
Én õt nagyon szeressem😊

Her Laca
Jó barátom Canadában nyomatta ,asszem Torontó leggazdagabb krapekjának csinálták a kastélyát. A ficak Magyar (mi más lenne) ,és innen vitték a követ ,a márványt ,gránitot,meg a szakmunkát. DE! van egy törvény kint,hogy nem lehet vendégmunkásokkal csak és kizárólag dolgoztatni,így ottaniak is voltak. Elég az ,hozzá,hogy õ 3 hónapot volt kint ,nem kevés pénzért,közben összehaverkodtak a kinti srácokkal. A döbbenet akkor ûlt ki az arcára amikor megtudta,hogy az ottani segédmelós qrva sokszorosát keresi annak amit õk kapnak és ami neki így is nagyon soknak számított. Szakember nem sok van ,de az angoloknál se ahogy a haverok mondják.

Unokatesóm kint dolgozott pár évet a '90-es évek közepén.
Elõször 6 dolcsis órabérért trógerolt, aztán annyit mondott, hogy tud téglafalat rakni (karosszéria lakatos...), onnantól kezdve 12-ért rakta a falat óránként.
Dolgozott vasas cégnél is, valami vacak lépcsõkorlátért horribilis pénzt kért a fõnöke. Megadták.
Szerinte dollár milliomos lehetnék, ha a mûhelyem odakint lenne, olyan ára van az igazi szakmunkának. (Itt meg...<#shakehead>)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Egy tégla fal (mint egy nagyszoba egyik fala) felújítására ami másfél napot vett igénybe kértek 3000 dodót! Mondjuk ezt én is valamelyik csatornán láttam,de hugiék kint éltek és õk is azt mondták,hogy nem véletlen festik maguk a lakásokat az emberek arrafelé,mert írdatlan pénzeket kérnek.

csóka bement a zaciba, valami szart eladott 600-ért. majd közölte,hogy jaj de jó felújítja a kéglit és még marad is. én meg leestem a székrõl. a zálogos meg a raktáros mûsor tele van ilyen agyatlanságokkal
Her Laca
Valszeg félreértettél valamit.

Her Laca
Nem. Az USA ban rettenetes árak vannak,a magyar fizetésekhez viszonyítva szinte elképzelhetetlen összegekért dolgoznak a szakik akik házfelújításokat csinálnak.

hello. 600 dollárból Amerikában fel lehet újítani egy házat? a historyn nézek baromságokat, és nem értem az értékeket. úgy csinálnak mintha 200 dollár egy vagyon volna. vagy az? off vége😊
Her Laca
<#eljen>Sógorom ismeri Tibuszt ,egyszer elmentünk hozzá,valamit vitt neki ,a ficak az egy csoda. otthon nyakában gitárral császkált ,és beszélgetés közben is jártak az újai a húrokon😊 Érdekes volt😊

mijki
Akkor egy nem diumdisu kedvencemet muatom 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver

LeonSilver
diumdisu zene..

mijki
Lehet már mutattam ezt a számot, ha igen akkor bocsi a spamért. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
<#eljen>