IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    egyetértek Solttal hogy a guggolás súllyal nem jó semmire, szétcseszi az izületeidet. De a futás sem jó semmire kb, csak kardiózni, Fogyni nem lehet vele, az izületeket, térdet meg kicsinálja.

A bringázásnál esetleg megpróbálhatod az ergonómikus markolatot, nekem sokat segít, de nekem is a kezem szokott elfáradni legelőször.
    Most egy ilyen markolatot használok:
    markolat
    Vazelint ilyesmiket nem használok, a lábam jól bírja, tegnap pl. tekertem 50km-ert 2 óra alatt. De általában ráérősen tekerek, nem sietek. Arra kell figyelni hogy jól be legyen állítva az ülés magassága a lábadhoz, és kb. ugyanazt a pedál fordulatot tudd tartani. De sok embernek előjön a pirosodás amúgy. Nekem meg a seggem nem bírja, bármilyen zselés, kényelmes stb ülést rakok fel, hamar megfájdul...ez ilyen játék