IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75372 Nem, majd tavasszal. Csak majd lehet lesz pár kérdésem hosszabb utakra. Te pl használsz vazelint combra vagy ilyesmi? Nekem legelőbb a tenyerem zsibbad el,főleg ezért állok meg egyáltalán pihenni, meg a végén kicsit piros/sebes lesz a combom. A seggem viszont jól bírja..na mondjuk a fertő tónál 100km után ezt már nem mondtam
. Nem vagyok egy nagy biciklis, csak már annyi a sport sérülésem, hogy szabi alatt inkább alternatív sportokat csinálok, pl bicikli, meg menetek a Bakonyba tájolóval. Sajnos a térdem is tropára ment egy pár hónapja,(viszont futni meg tekerni azt tudok érdekes módon, guggolni nagyobb súllyal viszont halál) és a melómhoz jó állapotba kell lennem. Így már jó pár éve megy a sakkozás, hogy éppen mi működik mi nem. Faszomat..