IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nem vagyok egy pontvadász de ez a rész határozottan okosan van megcsinálva a BOS-ba.Ha van légi győzelem a repülés alatt, de nem élted túl, vagy ki kellet ugrani-a légi győzelem ugyan jóvá van írva, de 0!!pont. Vér Pistik határozottan hátrányba. Ha leszálltál de megtörted a gépet, kevés pont, ha leraktad tökéletesen a gépet sok sok pont-de csak persze ha amúgy csináltál valamit. Szerintem még szorzó is van ha egy repülés alatt több gépet is lelőttél és minden tökéletes. A lovacskával vigyázni kell emelkedésben. DE mintha meg manőverező harcban jóval könnyebb lenne elkapni mint a Jakot..tudom inkább bnz gép. Én meg "f"-et repülök(ami meg nagyon ügyes a messzerek között ugye) amíg nem adják oda a g2-nek a tuning' üzemmódját'. Ha rátolom a maxot, magamban mindig elkezdem számolni az időt. De tényleg..