IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Fasztotot kellene betiltani!! Inkább kötelezni kellene, hogy vagy gyalog, vagy bicaj 5km alatt!
    Én vezetek is-ha muszáj-biciklizek is-főleg azt-meg hát persze gyalogolok.
    Pontosan látom elfogulatlanul, hogy viszonyulnak egymáshoz a dolgok.
    A budapesti dologgal abszolút egyetértek. Ott én is csak hüledezek a sok kreténen. Mondjuk ha van maszk még elmegy, de az életveszély marad. Még azt is elismerem, hogy elég sok kerékpárosnak:
    1.fingja nincs a kreszhez
    2.ha van leszarja
    Viszont az autósok meg úgy csinálnak mintha tekerni kéne a pedált a kocsiban, és nem akarnak megállni mert nehéz felgyorsulni. Akkor sem ha nem nekik van elsőbbségük, és látják jövök.
    A másik meg a canga'út..értem én , hogy nem elég feltűnő a sárga csík esetleg piros út, de ne vegye már zokon senki ha felhívom erre a figyelmet. Mondjuk nem szoktak visszaszólni. Azért ha valaki nem reagál(mert hát ugye ki nem szarja le a biciklist) aszt tudatosan szaratom be..na akkor néha van egy kis anyázás, barátságos tekintettel nyugtázom, és javaslatot teszek a jövőbeni viselkedésre.
    Amúgy nem az én hibámból eddig történtek:
    egyszer bekanyarodott velem egy kisbusz-én nem akartam de muszáj volt,kinyitotta egy csaj-kibaszta pontosabban-az ajtót, no comment de túléltem, egy buszra rá kellett lapulnom oldalról, és egyszer egy részeg szemből megpróbált kivégezni..na őt pl. miután összekapartam magam a két parkoló kocsi közül ahová ugrottam a bicajról, kicsavargattam a kocsijából. Bizonytalan volt kicsit a váltóval a köcsögje és lesprinteltem a faszkalapot..na ott kicsit nekem is elmentek otthonról.