IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #75178 Azt is én írtam, csak itt más a nickem. :-)
Az eredeti FaceTrackNoIr-nál tényleg nincs led, az egyfajta arcfelismerő és arcmozgás figyelő progi. De mint írtam állandó, jól megválasztott világítás kell hozzá, és a proci (i5-3570K) teljesítményének 20 százalékát lekötötte.
De a FaceTrackNoIr-nek van egy ledes (clip-es), ahogy te írod freetrack változata is, ami jóval kevesebb erőforrást használ, és üzembiztosabb is, mert nem függ például a világítástól. Ez tulajdonképpen egy kiegészítő, ami szintén bárki számára elérhető. A freetracknél azért jobb, mert még ma is fejlesztik, míg a freetracket már nem. Sőt szerintem már nem is freetrack, hanem maga a TrackIr csak házilag. A TrackIr ugyanúgy látható fény szűrős 120 fps-re képes kamerát használ ledekkel, mint ez, ha a ps3 eye-cammal használod...