91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Majdnem..a fórumon kb. 2-3 hónapja megy a hirig', hogy alapvetően nagyon komoly gond van az fm bizonyos részeivel. Sokáig, vagy nem adtak rá választ, vagy kentek és mismásoltak. Ez kb. most ért véget, mert egyértelműen elfogadták a hibát hivatalosan is ,és ígéretet tettek a javításra. Magyarázatnak-virágnyelven-azt adták, hogy menet közben sok minden előjött, de mivel vannak prioritások már nem nyúlhattak vissza. De most ha minden gép készen lesz(úgy látom az alap működés után ez a legfőbb), nekiállnak rendbe tenni. Azt írták, hogy mivel egy motoron' megy-természetesen-az összes gép, ez a hiba nem csak a messzernél van, csak ott jön ki a legerősebben.
  • VO101 tvr
    "és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják"
    ez úgy hangzik, mintha eddig nem ők csinálták volna ilyenre és nem tehetnének róla, hogy szar.
    Ígérgetés, marketing vigéc duma és csúsztatások területén megérdemlik a csillagos ötöst
  • sakkay
    Ma lőttem le az első lovacskát a Bos-ban.
    Amúgy elismerik a fm-ben lévő anomáliákat főleg a messzernél, és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják. Kíváncsian várom.
  • N3suten
  • N3suten
    ww
  • Her Laca
    És utánozza a rendőrautó szirénáját. Bexarsz ,meg nem mondod,hogy nem igazi:))
  • Solt
  • Her Laca
    Elvittem az ebeket a Rómaira had úszkáljanak egy picit.
    Nem is volt semmi baj a kis kutya ment a nagy után ,élvezte a dolgot.
    Node aztán egyszer jobban bemerészkedett oszt épp fotózom és látom,hogy hiába tempózik viszi az ár:) Eldobtam a telefont ,pipát aztán ruhástól utána eredtem a kis vakaréknak:))

Itt hatol befele

Itt útóléri az öreget.

Itt már kétségbe esik:)))
  • sakkay
    Naaaa..
  • Zpogi
    :)
  • Her Laca
    És a roncsdarabok a vízen? Bexarok. A járművek? Csodálatosak.
    3*7 elsírja magát ha meglátja.
  • Her Laca
    Ja és a felhőzet is parádés:)
  • Her Laca
    Mire őszre megint megveszek mindent ,csak összeáll ez is korrektre:)És a fa leszakította a szárnyat!!!! BOS Fuck:))) Sehol sincs:XD
  • Zpogi
    Team Fusion Update - June 27th 2014 - Effects work + cloudy with a chance of fps :)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Netes kép,nem saját.Csak a sert akartam megmutatni.
  • Zpogi
    Hát nekem a setét serek nem nagyon ízlenek, úgyhogy maradok a világosnál meg a búzánál, na meg a pálinkánál:) Amúgy király az a retro terítő :)
  • whiteskull
    Érdekes lehetett, utólag meghallgatni. :)))

No akkor erre a sörre én is rákóstolok, már csak az íze kedvéért is. :)))
  • Her Laca
    Én most erre az anyagra kattantam rá így meccsnézés közben. Ajánlom kipróbálásra.
  • Her Laca
    Alap ,hogy repülés közben legyen valami itóka is az asztalon.Legalábbis én így vagyok vele,lévén kikapcsolódás ,lazítás lenne a lényeg ahhoz meg szervesen hozzátartozik pl a sör. Meg a pálinka:) Meg a bor. Meg minden ilyesmi.
    Régen egyszer Gida barátom olyan makonyán harcászkodott (ámde sikeresen) ,oszt felvettük a TS beszélgetést. Kár ,hogy már nincs meg a dokumentum,hónapokat röhögött mindenki amikor visszahallgattuk.
    De pl Savi sem veti meg a jóféle nedüket ,de akad még pár szomjas kollega rajtuk kívül is:)
  • whiteskull
    A múltkor próbáltam tökszárazon repülni egyet valamelyik helivel, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy. :)))
  • Solt
    :D :D :D

• Her Laca
    Így van! Rátapintottál a lényegre:)
  • whiteskull
    Én elvagyok a trackir-rel is. :)))

Így legalább megtalálom a poharam az asztalon. :D
  • Her Laca
    Azért ez sem annyira gömbölyű,lehet várhattok még a búvárszemüvegre.
  • Szepy2884
  • sakkay
  • bucsher
    Remélem mire megjelenik elolvad ez a sok hó :)
  • artivizsla #75107
  • Lacusch69
    Túlélte, aztán belekeveredett valami lázadásba, a legjobb barátját mellőle lőtték ki tizedeléskor (ha igaz), ettől megőrült.
    A 20-as években öngyilkos lett.
    Nagyapám másik két testvére meg nem jött haza a keleti frontról.
    Az egyikük a Yad Vasem honlapján holocaust áldozatként van feltüntetve. Persze azt elfelejtették leírni, hogy sváb nemzetiségű m.kir. honv. tizedes volt. (És köze nincs a zsidókhoz)
    A másik testvére pedig (nem megerősített info) az egységével fogságba esett, és mindenkit tarkón lőttek az oroszok...
  • sakkay
    Igen...van egy csomó helyen töltés is-nemcsak hidak előtt meg ilyesmi mint a legtöbb szimnél, de van hogy tök lapos..nemtom' mi a szisztéma. A fákat meg tényleg most anti-klónozzák,kíváncsi is vagyok.
  • Willenbrock
    A sín alá valami töltés kéne,így elég lapos.A fákkal az a gond szerintem,hogy csak egyfélék,egyformák.
  • Willenbrock
    Ennek a hajónak olyan tipikusan magyaros sors jutott.Mint a revíziós politika: Célba ér,elkészül nagy erőfeszítések árán,aztán jön a hirtelen összeomlás.Amúgy túlélte a rokonod,és milyen beosztásban volt ott?
  • sakkay
    Fene tudja. A fák elég furák amúgy is. Mármint közelről, mert a gépből nézve iszonyat élethűek amúgy. Éppen ezért örültem a múltheti hírnek, hogy rengeteg fa típus lesz meg bokrok is. Szóval lehet a hasábozás is elmúlik.
  • Her Laca
    1.52 nél nem hasáb azaz kocka a fa törzse?
  • sakkay
  • Lacusch69
    Köszi, le is töltöttem!
    Én meg ezt találtam, személyes érintettség miatt linkelem (apám egyik nagybátyja ezen a hajón szolgált.)
  • GaBika6
    THX!
  • Her Laca
    TVR linkelte a Puma fórumra. Asszem ez itt érdekelni fog másokat is.
  • Lacusch69
    Hehe :)
    "Én vagyok az apád!"
    20 nyelven