91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75135 Majdnem..a fórumon kb. 2-3 hónapja megy a hirig', hogy alapvetően nagyon komoly gond van az fm bizonyos részeivel. Sokáig, vagy nem adtak rá választ, vagy kentek és mismásoltak. Ez kb. most ért véget, mert egyértelműen elfogadták a hibát hivatalosan is ,és ígéretet tettek a javításra. Magyarázatnak-virágnyelven-azt adták, hogy menet közben sok minden előjött, de mivel vannak prioritások már nem nyúlhattak vissza. De most ha minden gép készen lesz(úgy látom az alap működés után ez a legfőbb), nekiállnak rendbe tenni. Azt írták, hogy mivel egy motoron' megy-természetesen-az összes gép, ez a hiba nem csak a messzernél van, csak ott jön ki a legerősebben. -
VO101 tvr #75134 "és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják"
ez úgy hangzik, mintha eddig nem ők csinálták volna ilyenre és nem tehetnének róla, hogy szar.
Ígérgetés, marketing vigéc duma és csúsztatások területén megérdemlik a csillagos ötöst -
sakkay #75133 Ma lőttem le az első lovacskát a Bos-ban.
Amúgy elismerik a fm-ben lévő anomáliákat főleg a messzernél, és azt ígérték amint kész a 111 meg a 190, keményen rendbe rakják. Kíváncsian várom. -
#75132 -
#75131 ww -
#75130 És utánozza a rendőrautó szirénáját. Bexarsz ,meg nem mondod,hogy nem igazi:)) -
Solt #75129 -
#75128 Elvittem az ebeket a Rómaira had úszkáljanak egy picit.
Nem is volt semmi baj a kis kutya ment a nagy után ,élvezte a dolgot.
Node aztán egyszer jobban bemerészkedett oszt épp fotózom és látom,hogy hiába tempózik viszi az ár:) Eldobtam a telefont ,pipát aztán ruhástól utána eredtem a kis vakaréknak:))
Itt hatol befele
Itt útóléri az öreget.
Itt már kétségbe esik:)))
-
sakkay #75127 Naaaa.. -
#75126 :) -
#75125 És a roncsdarabok a vízen? Bexarok. A járművek? Csodálatosak.
3*7 elsírja magát ha meglátja. -
#75124 Ja és a felhőzet is parádés:) -
#75123 Mire őszre megint megveszek mindent ,csak összeáll ez is korrektre:)És a fa leszakította a szárnyat!!!! BOS Fuck:))) Sehol sincs:XD -
#75122 Team Fusion Update - June 27th 2014 - Effects work + cloudy with a chance of fps :) -
#75121 -
#75120 Netes kép,nem saját.Csak a sert akartam megmutatni. -
#75119 Hát nekem a setét serek nem nagyon ízlenek, úgyhogy maradok a világosnál meg a búzánál, na meg a pálinkánál:) Amúgy király az a retro terítő :) -
#75118 Érdekes lehetett, utólag meghallgatni. :)))
No akkor erre a sörre én is rákóstolok, már csak az íze kedvéért is. :))) -
#75117 Én most erre az anyagra kattantam rá így meccsnézés közben. Ajánlom kipróbálásra.
-
#75116 Alap ,hogy repülés közben legyen valami itóka is az asztalon.Legalábbis én így vagyok vele,lévén kikapcsolódás ,lazítás lenne a lényeg ahhoz meg szervesen hozzátartozik pl a sör. Meg a pálinka:) Meg a bor. Meg minden ilyesmi.
Régen egyszer Gida barátom olyan makonyán harcászkodott (ámde sikeresen) ,oszt felvettük a TS beszélgetést. Kár ,hogy már nincs meg a dokumentum,hónapokat röhögött mindenki amikor visszahallgattuk.
De pl Savi sem veti meg a jóféle nedüket ,de akad még pár szomjas kollega rajtuk kívül is:) -
#75115 A múltkor próbáltam tökszárazon repülni egyet valamelyik helivel, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy. :))) -
Solt #75114 :D :D :D
-
#75113 Így van! Rátapintottál a lényegre:) -
#75112 Én elvagyok a trackir-rel is. :)))
Így legalább megtalálom a poharam az asztalon. :D -
#75111 Azért ez sem annyira gömbölyű,lehet várhattok még a búvárszemüvegre. -
Szepy2884 #75110 -
sakkay #75109 -
bucsher #75108 Remélem mire megjelenik elolvad ez a sok hó :) -
artivizsla #75107 -
Lacusch69 #75106 Túlélte, aztán belekeveredett valami lázadásba, a legjobb barátját mellőle lőtték ki tizedeléskor (ha igaz), ettől megőrült.
A 20-as években öngyilkos lett.
Nagyapám másik két testvére meg nem jött haza a keleti frontról.
Az egyikük a Yad Vasem honlapján holocaust áldozatként van feltüntetve. Persze azt elfelejtették leírni, hogy sváb nemzetiségű m.kir. honv. tizedes volt. (És köze nincs a zsidókhoz)
A másik testvére pedig (nem megerősített info) az egységével fogságba esett, és mindenkit tarkón lőttek az oroszok... -
sakkay #75105 Igen...van egy csomó helyen töltés is-nemcsak hidak előtt meg ilyesmi mint a legtöbb szimnél, de van hogy tök lapos..nemtom' mi a szisztéma. A fákat meg tényleg most anti-klónozzák,kíváncsi is vagyok. -
#75104 A sín alá valami töltés kéne,így elég lapos.A fákkal az a gond szerintem,hogy csak egyfélék,egyformák. -
#75103 Ennek a hajónak olyan tipikusan magyaros sors jutott.Mint a revíziós politika: Célba ér,elkészül nagy erőfeszítések árán,aztán jön a hirtelen összeomlás.Amúgy túlélte a rokonod,és milyen beosztásban volt ott? -
sakkay #75102 Fene tudja. A fák elég furák amúgy is. Mármint közelről, mert a gépből nézve iszonyat élethűek amúgy. Éppen ezért örültem a múltheti hírnek, hogy rengeteg fa típus lesz meg bokrok is. Szóval lehet a hasábozás is elmúlik. -
#75101 1.52 nél nem hasáb azaz kocka a fa törzse? -
sakkay #75100 -
Lacusch69 #75099 Köszi, le is töltöttem!
Én meg ezt találtam, személyes érintettség miatt linkelem (apám egyik nagybátyja ezen a hajón szolgált.)
-
#75098 THX! -
#75097 TVR linkelte a Puma fórumra. Asszem ez itt érdekelni fog másokat is.
-
Lacusch69 #75096 Hehe :)
"Én vagyok az apád!"
20 nyelven