IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
háromszív #75046 Szervusztok, üdv mindenkinek!
Általában csak olvasni szoktam a fórumot, de most egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Az a helyzet, hogy hosszabb kihagyás után újra elkezdtem, illetve csak elkezdtem volna repülni, mert a joystickem(Saitek X45)rakoncátlankodik és nem találom a megoldást. Mondjuk nem is vagyok valami nagy számítógép zsonglőr.
Fenn van a Saitek_X45_Flight_Controller_SD6_32.exe nevű driver, és az fő gond az, hogy a gázkar nem működik. Ami azért is furcsa, mert ha megnyitom a vezérlőpulton keresztül a Játékvezérlőt és a tesztoldalt nézem, akkor minden rendben. A bot középen, ha a gázkart mozgatom, vele együtt szinkronba mozog a piros sáv, aminek középen kell lenni az mind középen van.
ha viszont továbbmegyek a Calibrate fülre már korántsem ilyen jó a helyzet! Csak a gázkar két tekerentyűje van többé kevésbé középen, az x,y tengely és a rudder középállásakor a piros sáv már jóval a középtől jobbra van, a gázkar alaphelyzetében a piros sáv a kontrollmező jobb széléig ér. (mondjuk a játék Controls ablakában a Hotas résznél a Power Control mezőben egy mínusz jel van az U Slider axis felirat előtt) És hiába csinálom végig a kalibrálás lépéseit semmi sem változik.
És ami igazán bosszantó, hogy a játékban aztán egyáltalán nem működik a gázkar, mintha nem is lenne.
Ha valakinek volna valami ötlete, azt nagyon megköszönném!