IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #74951 Olvastam én is a könyvet már nagyon régen, és teszett is. Elég brutálisan leírja hogyan képezték ki a japánok a saját katonáikat! Végül is hogy ha a sajátjaikkal is úgy bántak néha mint az állatokkal akkor mire számíthatott az ellenség, vagy fogságba esett ketona! Van még pár dolog ami ezzel foglakozik példáúl a Yamato című japá film, nyilván a hajórol szól nem árulok el vele nagy dolgokat, na meg persze tudja mindenki, hogy mi lett a vége csatahajónak, csak ami megfogott a filmben ahogy bemutatja a japán tengerészek életét kevés ilyen film van és egészen jó lett a megjelenítés, egyáltatlán nem gagyi, sőt kifejezetten nagyon ügyesen megcsinálták! ajánlani tudom bárkinek akit a téma érdekel. könyvben meg ott van a Busido lovagjai hát ott is eléggé szépen leírják, hogy válik az ember kegyetlen álattá, habár ez a háborukban előfordul!