IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #74635 Én is így látom ahogy te mondod! Majd hülye lesz kiadni a kezéből a konkurnciának a forráskódot, mármint a CLOdét, hiszen ha nincs konkurencia nincs összehasonlitás alap sem! Nekem meg van mind a két játék, így nyomon követem a forum oldalát mind a kettőnek, és azt kell, hogy mondjam most a jelenlegi állapotban inkább több az olyan vélemény, hogy a sok minden jobban teszik sok embernek ami a CLODban van, mint inkább forditva! Sokan hasonlitják össze a CLODdal, hogy nekik ez tetszik meg az meg mitom' meg miegymás! Nyilván nehéz lenne a BOSra hivatkozni ami még kész sincs, hogy bezzeg a BOsban ez így van meg úgy, ezért módszeresen elnyomják és elhalgatatják az ellen véleményeketmert azért az Ő forumokon ne fikázzák a BOST, de azért Ők sem hugyozhatnak a széllel szemben sokáig, itt tényleg mindent a piac fog eldönteni, WOTos dolog az már levan foglalva, ott már nem igazán tud mit nyújtani, hiszen gépek tömkelege van ráadásul inygyér', nagyrésze, a CLODot meg ugye nem vitték tovább, mert az ugye nem az ő bulijuk, kitudja lehet, hogy láttak benne olyan problémákat amit mi nem, egy biztos a sajátjukat eröltetni az nyilván valóan biztosabb!
Habár azért még bizok benne, hogy hátha egy jó kis szim sül ki a BOSból, mert azért még sok van benne, függetelenűl, hogy azt mondják, hogy ez meg majdnem 100%, hiszen minden játék fejlődik, minden játékba új dolgok kerülnek bele ha ujabb adatok állnak a rendelkezésre és van idő azok finomitásokra, mert ugye a Team Fusion is állitgatja a gépek paramétereit ha az eddig ismert adatok új bizonytást nyernek!