91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Na igen. Én azért nem raktam be ezt a vidit, mert olyan mintha direkt vadászta volna , hol és milyen szögben-és közelítésben-néz ki legszarabbul a BOS. Egyszerűen nem ilyen szar mint ebben a vidiben! Direkt van én tudom...
  • Fürtös
    Gyerekek, én nem akarok megbántani senkit, de ez nagyon rusnya....
    A gépek még rendben lennének, de a földi cuccok...az nagyon gáz...
  • Willenbrock
    Ez a játék egyre inkább a wings of preyre hasonlít.
  • GaBika6
  • sakkay
  • repvez
  • Her Laca
    Nem tudom. De nagyon jó kis hangulatos hely.
  • repvez
    a papirkutyák egyik részét itt forgatták nem ?
  • Her Laca
    Ezt jószívvel ajánlom mindenkinek!
  • Her Laca
  • Her Laca
    Na hogy van szeretett Bosod?:) Kóvályog még a messza mint a gólyafos? Bár állítólag az autentikus :))
  • sakkay
    Még az a a sérülésmodell! Hát egy biztos. Az átrepülhető fák mellett ez a rész a leggyalázatosabb...
  • LV 426
    Ezen besz..tam a röhögéstől, bár nem beszélek németül.
    5 perc alatt lenullázták a német légierő javát.
    http://www.youtube.com/watch?v=LhAd4hhMrL4
  • VO101 tvr
    " ... By 1 January 1945 there were 398 La-7s in front-line service of which 107 were unserviceable. By 9 May 1945 this had increased to 967 aircraft, of which only 169 were unserviceable ... " Wiki
    Tehát kb a háború utolsó 3 hónapjában használták érdemben.
  • Her Laca
    Lévén már fémből volt a Szárnya:) De mikor is jelent meg a La7? Pláne tömegesen.
  • Lysandus
    Azt hiszem Kozsedub nyilatkozta valahol a La-7-ről, hogy azért volt jó gép, mert például lehetett vele zuhanni 700 km/h feletti sebességgel is.
  • artivizsla #74559
    Biztos előtte ez egy modellgyár volt,oszt leszóltak Moszkvából, hogy ezután nem 1:72, hanem 1:1 lesz a méretarány. :)
  • Lysandus
    Mondom én, hogy ezekből lehet csak megérteni, Pokriskin miért nem volt hajlandó beleülni...
  • Solt
  • Her Laca
    Régebben se volt ritka a 100 fő,sokszor várni kellett ,hogy bejusson az ember. Voltak, vannak hullámzások,de nem mindenki seggel egész nap a monitor előtt:)
  • Her Laca
    Ezt nem is tudtam,hogy Sztálin rendeletbe foglalta,hogy minden egyes lelőtt ellenséges gépért 1000rubelt fizetnek a pilótáknak.
  • Her Laca
    ez is jó
  • Her Laca
  • Her Laca
    Na itt van egy két érdekesség.
  • sakkay
    Tényleg érdemes elolvasni. Volt ilyen mondat benne amikor egy mérnök kollégájával jöttek ki Sztálintól:
    "de nem tudjuk megcsinálni 2 hét alatt!
    -még mindig jobb ha két hét múlva lőnek minket fejbe, mint most..nem igaz?!Majd lesz valami.."
    Amúgy Sztálin nagyon szerette. De ez ugye egy dolog.
  • repvez
    OFF :D
  • Amaymon
    Látványosan megnövekedett az ATAG szerver populáció. Mitől? Eddig nem volt majd' minden este 80 ember fent. Hétvégén 20-30 már jónak számított.
  • Her Laca
    Én evvel nem kisebbítem az orosz pilóták érdemeit ,vagy az orosz emberek áldozatát amit véghezvittek a háború alatt,de ami tény az tény,az orosz vasak hullottak mint az őszi legyek ,sose értek fel a nyugati technikával.
  • Her Laca
    1.3 tól érdemes nézni.meg 5.00 tól Bakker ez nem repülőgépgyár hanem asztalos üzem Gyalu ,fűrész ,véső ,kalapács meg szeg,ja még enyv is.
  • Her Laca
    Oroszoknak nem hiszünk:) Ez alap.
    Majd elárulja a tutit oszt Sztálin apó lejegelteti mi?:)
  • Her Laca
    itten is van.
  • sakkay
    Azért a témában érdemes elolvasni a Jakovlev könyvét. Roppant érdekes és egy két dolog nagyon a helyére került. Pont itt ajánlotta valaki. Azért ez sem fekete fehér dolog.
  • Her Laca
    Hans-Werner Lerche is tesztelte ő a Luftvaffe tesztpilótája volt .
    Van is könyv róla meg kéne szerezni
    Neki is hasonlóak voltak a megállapításai.
    Na kutakodom egy kicsit..

• Her Laca
    Úgy tudom,hogy a legnagyobb veszteségi aránya ennek a gépnek volt az orosz vadászoknál.
  • artivizsla #74541
    És akkor a műszaki megbízhatóságról még nem is beszéltünk. A szükség nagy úr volt gondolom, csináltak mindent mindenből, csak a frontra kijusson a rendelt mennyiség, mert ha nem, gondolom a fejek hullottak könnyen, mint a legyek.
  • Lacusch69
    Azt hiszem, H.Lipfert próbált ki egy zsákmányolt orosz vadászgépet (talán La-5FN-t), és kb. úgy összegezte, hogy nagyon jó gép lenne, ha lenne ideje kinézni a kabinból, annyit kell figyelnie a műszereket és kapcsolgatni.
  • Her Laca
    itt elég jól dokumentálva van a stalingradi esemény sorozat.
  • Her Laca
    Elméletileg ez lenne a cél egy szemben szerintem.Persze kérdés,hogy ez mennyiben befolyásólná az orosz gépeken repkedők eredményességét. Gyanítom nagyban.Megszünnének a digfightok legalábbis azok a fajta forgolódások amik jellemzőek.Főleg nem egyénileg menne a móka.
    Mondjuk ez nem volt máshogy a valóságban sem.
  • GaBika6
  • GaBika6
    Én kihívásnak tartanám, mint az a-10c-ben a rengeteg funkciót. Valójában csak a felszállás és eljutás a célig is nagy kihívás benne. Van aki csak repülni szeret, van aki bütykölni, kapcsolgatni...