IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Összegezzük.
Most akkor mi is legyen?
A Joy 35.
A TR az 20.
Most vagy elküldöm Hecker kartársnak az egészet és elbótoljátok ,vagy Neki a joyt Vizslának a TR-t.
Mi légyen?
Jelezzétek nekem mind 1.
Az biztos,hogy csakis futárcéggel küldöm,annak a költsége a joy ra kb 5 ezer,mert nagy a csomag ,persze a TR is belefér a dobozba.
Ha külön küldöm a TR -t az olyan 2-3 ezer ahogy tapasztaltam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezt beszéld meg Heckerrel😊)
Na most komolyan. Nem tudom neki mind a kettõre szüksége van e ,de nekem ez így egyszerûbb.
Persze ha neki nem kellene a TR (mert van pl) akkor valamit lehet variálni,én nagy barátotok vagyok 😊
Jut eszembe.
Elmegyek sétálni egyet ,aztán csinálok egy utolsó repülést ,azt jól felveszem és megörökítem😊
És nyugdíjazom magam😊
Privibe küld el a telefonszámod oszt majd holnap felhívlak .
Úgy is G940 és Warthog között vacilálok<#vigyor>#vigyor>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Régebben azért toltam az órákat bele a szimbe.
Szóval inkább pipát vásárolok😊) Azokat babusgatom mostanság meg kitaláltam,hogy készítek is saját magam egyet. Lehet venni ,tömböt és én faragom ki .😊)
Régebben folyékonyan játszottam. Most meg az a rohadt atag (fps 100+) dadog.És egyre jobb VGA-m van!!!! Mondhatnánk ,menjek máshova,de ugye máshol meg nincs embör😊
Bezárult a kör.<#eplus2>#eplus2><#rinya>#rinya>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De már mondtam régebben is.
Már nem köt le,unom.Nagyon unom.
Majd ha lesz valami ami érdekel ,veszek másik cuccot,de ahogy nézem ez a veszély mostanában nem fog fenyegetni.
Egyik szarabb mint a másik😊
A CLOD is vacak már, és hiába csinálnak új gépeket ,térképeket ,nincs idõjárás (régi IL be volt) ,no meg nem tetszik hogy kényre kedvre variálnak a gépekkel.Mert gipsz jakab aszt mondta ,meg az angol tesztek,meg a lófaxt a seggükbe😊 A 20 as akkor sebez ha éppen úgy gondolja😊
Az a BOS meg ,na azt hagyjuk😊 Inkább nem is megyek bele ,mert még megint vitát generálok.
Ha érdekel valakit a kettõ 55 pénzé vihetõ. Azé annyi mert ennyibe fáj egy pipa amit kinéztem magamnak😊 Olcsóbban nem adom😊
Lehetõleg egybe adnám oda ,mindegyik hibátlan a joy nagy generál után van,a TR hez adok egy raklap csiptetõs izét olyan ledes vackot.
A menete a következõ. Polgár eljön,megnézi ,kipróbálja ,kifizeti ,onnantól kapugarancia😊 Nem viszem sehova,nem postázom.
Na jó Savinak igen😊)De neki nem köll😊

Közben, a jó öreg 1946-is alakulgat!
http://www.youtube.com/watch?v=oUybNFyuqg8
Köszi Sanyo!!! <#worship>#worship>
ON.
D9
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A Béna.
"Az Arakis azért van , hogy megedze az igazhitûeket!"
Már maaarha igazhitû lettem.<#vigyor>#vigyor>
Ez sajnálatos.<#rinya>#rinya> Hogy tudsz így létezni?😊
Ja van egy jó képem.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Persze lehet, hogy szét lehet szedni a cuccot és valami monyákkal meg lehet csinálni, ezt nem vitatom 😊 De ennek tényleg utána kell járni. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És még alatta néhány.
Valamint tényleg! Az USB csak naftát ad. Kell egy BT és kell a blue soleil szoftver.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64