IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    A Lavor még nagyon alapon van. PL multiban még nem is lehet repülni. Azon meg tudod érdemes elgondolkodni ha az etalon-nem irónia-sérülésmodellnek vesszük a Clodot(már ami a fegyver általit illeti) nem fura, hogy egy me110-el többször törzstalálatot érek el egy hurikánon, és az vidáman repked, miközben a szárnyra rak egy nagy és két kis lyukat? Éppen tegnap nézegettem ezt. Óriás villanások sokszor-gondoltam a109-el béna vagyok mert a szárnyon van a 20-as, nem biztos , hogy az is megvolt. Quikben még régebben beállítottam szépen, hogy hová hordjon de ott is fura volt, hogy sokszor 2 másodpercig csak nyelte az ellen és ahhoz képest egész jól nézett ki. Na de a me-110 mindent egy tengelyről indít' és abszolút nincsen meg a hatás.
    Elismerem, hogy a BOS talán sok, de a CLOD sérülés okozás terén meg kevés. Legalábbis ami vizuálisan látszik. Azt meg ugye vedd figyelembe, hogy mint a tűzerő de főleg a fegyverek elhelyezése jóval hatásosabbá teszi a sérülés okozás a BOS idejében.