IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szükségem van a nyugalomra,és elkezdtem járni a határt.Most érdeklõdöm mi is kéne ahhoz,hogy legyen madaram .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Volt nála kettõ,elengedte õket ,hát olyat játszottak,hogy lefo....am a bokámat.
Na az légi harc volt!!!😊)
Tényleg nem izgat már egy picit sem,a gép elé is csak azért ülök,hogy itt társalogjak.
Ha érdekel van G940 meg TR😊
Azért ne nyomd el olyan gyorsan a cuccost, fogunk még szerintem jókat repkedni együtt. Sajna a pipázásban nem tudok partner lenni, mert 25 éves munka viszonyom tiszteletére nem csak egy kis pénzt kaptam, hanem egy jó kis asztmát is 😞
Egyébként kedvelem a jó illatú pipafüstöt, csak sajna most fuldoklok egy slukktól is.
Na akkor hajrá!
Én ezt kaptam,azaz,majd megyek megvenni én is😊

Igazándiból én sem a BOS miatt veszem. De a mostaninak a gázkarja nem tökéletes a helikopterekhez. Pedig azzal szeretnék foglalkozni többet.
Nem akarok vásárolni Testvírem😊))
És milyen?
Egy darabig szemezgettem én is vele,de én most akarom eladni az egész szakramentumot😊
Mán nem akarok evvel foglalkozni .
Remélem mindenkinek megtelt a fa alja. Nekem úgy néz ki, befigyel egy Warthog.<#nyes>#nyes> Ezen okból megválnék szeretett és megbecsült X52-emtõl. Tökéletes jó állapotban van, minden pöpecül mûködik rajta. Ha vkit érdekel dobjon egy Pü-t.

Mit hány borsólevest, fõzeléket,vagy cigánykereket?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akkor sokat nem vesztettem😊
Ha neki ez okoz örömöt, hogy ilyen képeket keres és mutogat, elég beteg belsõ világgal rendelkezhet az illetõ. Lehet egy szibériai nyaralás jót tenne neki.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kész vagyok. Töltött káposzta mérgezésem van ,de reggelire is azt fogok enni csak azért is.Küzdök az utolsó leheletemig. Leöblítem jófajta Ír égetett szesszel ,és várom ,hogy talán helyrejöjjek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Senki nem vitatta, hogy az AK nem egy jó fegyver, igaz, mi az AMD-vel azért tudtunk rontani rajta, de még ezt is elbírta.
Az hogy az AK elterjedt annak az az egyszerû oka van hogy olcsó elõállítani, egyszerû mint az ék, bele tárazhatsz bármit ami az ûrmértéknek megfelel és a kis bantu is lazán tud vele lõni egy 2 perces kiképzés után.
Ha az M16 tudná ugyanezt akkor most az lenne a legelterjedtebb fegyver.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb