IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És miljen madarat akarsz? Papagájból jó sok félét lehet kapni 😊

A környéken, ha valaki ilyen beteg madarat lát, mindjárt nekem szólnak. Már híre ment, hogy ilyen állatmentõ vagyok 😊 Az elõbbi már a második ilyen ölyvem volt, de a legcifrább sztorim egy szavanna varánusz volt amit, éppen jóapám talált a kiserdõben, októberben, éppen a kihûlés határán.

Her Laca
Velem most nagyot fordult a világ.Vagyis azt hiszem,hogy változtam.
Szükségem van a nyugalomra,és elkezdtem járni a határt.Most érdeklõdöm mi is kéne ahhoz,hogy legyen madaram .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mindig is tetszettek a sólymok. Anno a madártani egyesületben "ragadozószakos" tag voltam. Azóta is szorgalmasan küldözgetnek leveleket (fõleg egy kis támogatásért) Tavaly volt egy egerészölyvem, de csak két hétig. Az erdõben találtam, amikor az a nagy hó volt. Teljesen legyengült, mert nem talált táplálékot. Már elrepülni sem volt ereje. Hazavittem, jó kövér egerekkel feltápláltam, aztán mikor megerõsödött elengedtem. Annyira jó érzés volt, látni újra repülni.

Papa01
Teljesen igazad van, a kép undorító.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Aranyos kis film volt, de már igen csak rég láttam.

Hát én is voltam így. Mikor a CloD kijött, az elsõk között vettem meg. Aztán ahogy a 77Px széthullott, úgy elkedvetlenedtem (hú még leírni is elég), hogy vagy 7 hónapig gép elé sem ültem. (Mondjuk az is beszart közben.) Aztán csak vissza húzott a dolog. Mert lássuk be, ha nem volna a zsigereinkben ez az õrület, már régen abbahagytuk volna, oszt legfeljebb pasziánszoznánk néha egy kicsit.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tegnap elõtt elhatoltam délelõtt a közeli erdõbe,és találkoztam egy solymász krapekkal.Nekem mindig is tetszettek ezen madarak,de most teljesen beléjük szerelmesedtem.
Volt nála kettõ,elengedte õket ,hát olyat játszottak,hogy lefo....am a bokámat.
Na az légi harc volt!!!😊)

Her Laca
😊) Sokadik ,de ez most végleges döntésem.
Tényleg nem izgat már egy picit sem,a gép elé is csak azért ülök,hogy itt társalogjak.
Ha érdekel van G940 meg TR😊

Értem 😊
Azért ne nyomd el olyan gyorsan a cuccost, fogunk még szerintem jókat repkedni együtt. Sajna a pipázásban nem tudok partner lenni, mert 25 éves munka viszonyom tiszteletére nem csak egy kis pénzt kaptam, hanem egy jó kis asztmát is 😞
Egyébként kedvelem a jó illatú pipafüstöt, csak sajna most fuldoklok egy slukktól is.

Her Laca
Értem!😊
Na akkor hajrá!
Én ezt kaptam,azaz,majd megyek megvenni én is😊

Zpogi
Ez most hanyadik alkalom is?<#crazya>

Hát még csak a hozzájárulás van meg asszony pajtás részérõl. De a többi már gyerekjáték lesz 😊
Igazándiból én sem a BOS miatt veszem. De a mostaninak a gázkarja nem tökéletes a helikopterekhez. Pedig azzal szeretnék foglalkozni többet.

Her Laca
<#fejvakaras>
Nem akarok vásárolni Testvírem😊))

Sajna monitorom vagy gépem nincs eladó, de nem sokat vesztettél, kihagyható látvány 😊

Her Laca
Ó😊 Legyen benne sok örömöd😊
És milyen?
Egy darabig szemezgettem én is vele,de én most akarom eladni az egész szakramentumot😊
Mán nem akarok evvel foglalkozni .

Ja! És van egy idõsebb testvérkéje szintén X52. Annak a két tekerõje néha egy kicsit ugrál, de amúgy jó.

Üdv Urak 😊
Remélem mindenkinek megtelt a fa alja. Nekem úgy néz ki, befigyel egy Warthog.<#nyes> Ezen okból megválnék szeretett és megbecsült X52-emtõl. Tökéletes jó állapotban van, minden pöpecül mûködik rajta. Ha vkit érdekel dobjon egy Pü-t.

Her Laca
Úgy látszik nekem már a gép is önvédelmi állásban van mert én ezt látom😊

De legalább nagy felbontású lenne mert én nem látom. A rossz szemeimmel és monitorommal fél órája nézem közben cserélgetem a szemüvegeimet mit akar ábrázolni a kép.
Mit hány borsólevest, fõzeléket,vagy cigánykereket?
Egyik picsa a másik szájába hány...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Én nem látom a képet😞
Akkor sokat nem vesztettem😊

mijki
Tele van idióta kamu felhasználókkal az egész SG, a sok kis iskolás "nem kaptam xbox onet-t mindenki elmehet a picsába" típusú szeretethiányos ****fejjel. Más fórumokon is naponta jönnek a trollok. Egyszerûen ignorálni kell õket és kész.

Ha neki ez okoz örömöt, hogy ilyen képeket keres és mutogat, elég beteg belsõ világgal rendelkezhet az illetõ. Lehet egy szibériai nyaralás jót tenne neki.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Most akartam az "úriembert" igen durva hangnemben elküldeni oda, ahonnan eredendõen jött, de remélem Leon is jár erre...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Na ez a rejtvény testvírem😊))

Kész vagyok. Töltött káposzta mérgezésem van ,de reggelire is azt fogok enni csak azért is.Küzdök az utolsó leheletemig. Leöblítem jófajta Ír égetett szesszel ,és várom ,hogy talán helyrejöjjek.

<#fejvakaras>

Mi ezt annak idején politikailag korrektebben "disco királynak" neveztük <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Benézek, véde a map-nak. Ok. modom hazaindulok. Látom a gyereket a Spit-ben. Hagyom. Erre megpiszkál, majd amikor ráfordulok kilép a szeróról. Mi az ha nem gyávaság???

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Miért ?

ATAG-on a vörösök gyávák.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az atombomba készítõinek voltak álmatlan éjszakái.
Samuel Colt beleõrült a találmányába. Dúsgazdagon de megbomlott elmével halt meg. Az volt a rögeszméje, hogy azok lelkei kísértik, akik az általa "alkotott" fegyver miatt vesztették életüket...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

De akkor nem az öreg Kalasnyikovnak lenne lelkifurdalása az élete végén.
Senki nem vitatta, hogy az AK nem egy jó fegyver, igaz, mi az AMD-vel azért tudtunk rontani rajta, de még ezt is elbírta.
Nagyon
demokratikus országok zászlajában is benne van a fegyver.
Hecker007
Az ilyen helyeken ha nincs lõfegyver akkor megoldják máshogy az ilyen-olyan vitákat, konfliktusokat, törzsi háborúk voltak és lesznek is, a véressége ugyanolyan ha karddal darabolják fel egymást mintha puskával lövik halomra a másikat.
Az hogy az AK elterjedt annak az az egyszerû oka van hogy olcsó elõállítani, egyszerû mint az ék, bele tárazhatsz bármit ami az ûrmértéknek megfelel és a kis bantu is lazán tud vele lõni egy 2 perces kiképzés után.
Ha az M16 tudná ugyanezt akkor most az lenne a legelterjedtebb fegyver.

kik szabadságának a jelképe?

Nem akarok én ezen annyit rugózni, mindenki azt gondol róla, amit akar. Egy dolog viszont tény, hogy ez a fegyver a maga egyszerûségével nagyban hozzájárult a helyi konfliktusok antihumánus elrendezéséhez. Nem azt mondom, hogy ez a tárgy volt azoknak a kiváltója, de általa egy olyan eszközt kapott kezébe az emberiség, amely révén elég gyorsan és meglehetõsen véresen lehetett megoldani a helyi konfliktusokat és egyéb nézeteltéréseket. A függetlenség és felszabadítás persze csak nézõpont kérdése, mint a vadászat is. Nagyon nem mindegy, hogy a puska melyik oldalán áll az ember.
Nem túl demagóg ez a indoklás? Mostanság divatos hogy a sokaknak a terrorizmus jut ennek a fegyvercsalád kapcsán.Sokaknak viszont a szabadságoz,függetlenségükhöz szükséges eszköz példaképe. Azért tudott elterjedni ilyen nagy számban mert egy kiváló konstrukció! A modern ember kõbunkója! Vannak és voltak is pontosabb,könnyebb,nagyobb tûzerejû karabélyok de az AK család az ami szinte az összes kompromiszumos megoldást egybe tudta kovácsolni. Az Stg 44 egy nagyon jó fegyvercsalád volt de mûszakilag sokkal bonyolultabb.
Kár ezen moralizálni, én sem akarok, de ez a kifogás már sokat nem számít úgy kb. 100 millió embernek.
Hecker007
Ha nem az õ fegyverét használták volna akkor lett volna helyette más, arról hogy mire használják amit tervezett, nem õ tehet.

Nem úgy értettem, hanem tekintve az általa koppintott fegyver elég rossz hatással volt az emberiségre, mondhatni ahol kézbevették, ott egyfajta mûszaki fogamzásgátlóként lett használva, most éppen Szudánba.
Her Laca
Földbe?

Vajon õ hová fog kerülni?
Her Laca

Her Laca

whiteskull
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Hecker007
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Papa01
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!