91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Igazi mesterek.
  • repvez
    Na az meg a másik csapat ami szereti a jónépnek eladni a portékáját többször ugyan azt .
  • Her Laca
    Ott Oleg is a képben van ugye?
  • PhantomAss
    dcs ww2, majd ott meglessük a messzert és a dorát
    hamarosan jön az is
    és az eleve szimnek készül
  • Her Laca
    Lexarják.
    Fogadd el nem NEKED csinálnak szimet.
    Azoknak akik a War tündért szeretik ,ott van a tömeg ,ott van a lé,azoknál akik goldokat vesznek pénzért,ők hajlandóak lesznek páncélüvegért is fizetni,meg minden faxságért. Vér Istvánoknak akik megelégszenek avval,hogy torkig húzzák a botot és forduljon az a Lavor körbe karikába.
    Nem kell itt bűvészkedni mindenfélével ,mert elmenne a kedvük tőle.
    Sztálin idejében ezeket már gödörbe lőtték volna ,hogy így megbecstelenítenek egy nagy nevet mint az IL2!!!
  • sakkay
    Aha..csak Lofnak is összemegy az arca a lent leírt dolgok miatt. Arról nem beszélve, hogy nem kell nagyon figyelni a saját fórumát, hogy lássa mit akar a nép. És a többség egyre hangosabb.
  • Her Laca
    Eztet meg Tom írta.

"
    Ezt meg is kérdezték Loft-tól, hogy miért nem WT kiegészítőt gyártanak, ha ennyire viszolyognak attól, hogy szimulátort csináljanak (arra írták ezt, hogy Loft kifejtette, hogy minél kevesebb gombbal kell irányítani a BoS-t, annál jobb). De abban igaza van Loft-nak, ezt teljesen megértem, hogy felháborodik ezen a kérdéseken, hiszen ők a kezdetektől fogva SEM mondtak mást. Csak a fórumozók hitették el magukkal, hogy "á, biztos szimulátorosabb lesz ez végül", meg hogy "biztos beleteszik, ha sokan kérik". Q&A-ban írta Loft, hogy az il-2 fórum angol része kevés ahhoz, hogy érdemi változásról döntsenek, ha olyan szavazást hoznak amiben 1000+ válasz van, azzal majd foglalkozni fog (itt már kissé arrogánsan hajtotta el a népet).

Loft egyébként ismét leírta, nem szimulátort, hanem egy nagyon pontos FM-re és DM-re épülő (ettől lesz jobb mint a WT) repülős játékot csinálnak. Ami nem a hardcore szimulátorosoknak szól (!) (ezt viszont most olvastam tőle először)."

Ennyi és nem több. Asszem kár a bötűt tovább pocsékolni erre .

• VO101 tvr
    Csatlakozom az előttem szólóhoz!
  • Her Laca
    Bakker addigra nyögdíjas leszek:)
  • repvez
    csak ugy lehet időtálló dolgot késziteni ha nagyot lépnek elöre és mint látjuk a TF modjával túl lehetett volna lépni a nehézségeken ha még egy kis időt szánnak rá és maradhatott volna minden ,de sajna ez van, most majd várhatunk ujabb 5-6 évet hogy valaki nekiáljon egy új full real szimnek, ami talán már a virtuális buvárszemüveget kihasználva készül :)
  • Her Laca
    És itt az én nagy bánatom! Mert a CLOD ban benne van rengeteg lehetőség,csak most ezek ráültek a forráskódra és így nem nagyon lehet tovább lépni.Én pl ezért rühellem őket de rendesen:)))
  • sakkay
    Mint tudjuk..
  • Her Laca
    Sajna az élet kegyetlen:)

Szerintem nagyon önteltek és egy síkon mozog a gondolkodás módjuk,de ez legyen az ő problemályuk:) Ha egy kicsit odafigyelnének és lenne bennük alázat akkor egy igazán jó kis szimet csinálhatnának demég ott van a DX 9 es problema is a jövőre nézve. Összetett ez rendesen.
    A CLOD al nagyot akart az 1C ,előre mutató volt ,elqrták sajna a dolgot a vakarózással,vagy mert annyira összetettet akartak csinálni,de ez meg a másik véglet.
  • repvez
    Nekem nincs meg a BoS,csak én ezidáig más szemmel néztem rá.
    Én azt hittem, hogy mivel a CLod megbukott ezért a 777 átvette és megprobálja ugyan azt a szintet hozni a bugok nélkül más helyszinen megvalósitani, hogy később majd erre alapozva kijön más helyszinekkel több tipussal,de mint olvasom, ők ezt egyáltalán nem full realisztikus repszimnek készitik és nem akarják a rendszereket sem leszimulálni,Mert mint Loft irja nem szereti a sok gomb nyomkodást és a manuálok tanulását, ők azoknak késuitik akik szeretnek repülni és harcolni realisztikusabb modon mint a WOT.

Szerintem Laca és Te közted is ez lehet a nézeteltérés,mert Laca is a Clodhoz méri hozzá amihez nem fog felérni semmilyen szinten,mert nem ez a cél.

Nem azt mondom, hogy nem lesz abban a rétegben sikeres,de nem lesz a WW2es szimulátor tronkövetelője.
  • Her Laca
    Hogyan ? Szerinted házalok próbálgatni? Nekem untig elég volt az ,hogy a messza repül,lévén én Jak ba asszem nem ücsörögnék sűrűn :) így hidegen hagy hogyan viselkedik. De mindegy is ,majd ha aszt mondják kész, újra letesztelem addig úgyis veszek cuccot ,elkérem valakitől mondjuk Tom tól ,kivesézem 3 napig és majd mondok róla verdiktet:)
    Ha előzetesen véleményt akarnék alkotni akkor aszondom ,hogy ezek lyukra futnak így ,de bármi lehet még :)Mondjuk én nem szurkolok értük:) mint tudjuk.
  • sakkay
    Ja, amúgy akkor annyi nekik. Anyagilag biztos. Mivel nyílt' béta, ennyire pőrén, még nem volt szimulátor az életbe. A kiadás pillanatában nincs titok.
  • sakkay
    Légy szíves próbáld ki a Jakot..éppen most nézem, szinte az összes említett rep anomália vagy nincsen, vagy alig..elég fura.
  • repvez
    Laca Ezt kár volt belinkelned, eddig én is abban a hitbe voltam, hogy megprobálnak valami komolyat összehozni,de ahogy olvasom a válaszait nekik ez megsem fordult a fejükben . ez tényleg a wár tündér és a clod között lesz valahol,de talán az előbbihez közelebb :(
  • Her Laca
    És még valami,hátha nem olvassa mindenki .
    Tazar írta és engedelmével beteszem ide . Minden szava aranyat ér!!!!

"1/3_vszd_Tazar

Hozzászólás Re: IL-2 STURMOVIK: Battle of Stalingrad
    VO101_Tom írta:
    Az FM hibái nagyrészt onnan jönnek, hogy nem programoztak le kormányerőt, így bármilyen sebességen bármekkora kitérést lehet lépni, húzni.

De ha ezt kijavítanák, akkor a szárnyprofil eltéréseket is le kellene modellezni, az meg gyakorlatilag annak a beismerésével lenne egyenértékű, hogy igaza van a TF-nek. :lol:

A CloD is a kormányerők ÉS a szárnyprofilok leprogramozása miatt lett olyan, amilyen. Ennek a két dolognak az együttes lemodellezése volt az igazán forradalmi lépés. Ugyanis így lett gyakorlatilag mindenkinek igaza. A Spit és a Hurri konstansba jobban fordul, de a 109-est - sőt a 110-est - is lehet húzni, energiafölényből. Ezek mellesleg tökéletesen megfelelnek a visszaemlékezéseknek is.
  • Her Laca
    És ahogy nézem a dolgokat mán megint!!!!! qrva szar így énem:(
  • Her Laca
    Na ez itt tényleg beszédes testvíreim.

Csak egy kiragadott részlet,azért ez sokmindenre rávilágít.
    Google fordítóval :))
    "II/JG3Siggi, a május 6, 2014 - 13:10, azt mondta:
    Loft, a veszély szembe az a stratégia, hogy létrehozzon egy olyan háború Thunder extrákkal. Kivéve akkor van egy lecsupaszított háború Thunder próbál lenni sim nélkül minden dolog dedikált Simmers akar. Van egy kifejezés, hogy: "Ahhoz, hogy két szék közt a pad alá esik." Miért War Thunder emberek vásárolni BoS? Miért Simmers vásárolni BoS?

Az egyetlen ok, tarja sikertelen volt, mert volt egy ilyen hibás rendetlenség, nem azért, mert túl bonyolult volt. Ha már megjelent a jelenlegi állapotában (Csapat Fusion fix) azt garantálja, hogy lett volna olyan sikeres, mint az eredeti IL2. A helyzet az, hogy elidegenedett legtöbb vásárlók, és a történelem azt mutatja, ha egy játék hozta az embereket nagyon kevés cserébe, még egyszer már majdnem teljesen fix. Nem baj egyre újabb vásárlók, akik olvassák az eredeti véleménye, és tegye a játékot, ki a tudat örökre.

Mint mindig azt hiszem, a legjobb stratégia az lenne, hogy minden kötelező. A GUI, hogy engedélyezze vagy tiltsa le a különböző funkciókat és szolgáltatásokat, illetve a globális GUI ravaszt, hogy "Full Cockpit Funkcionalitás" vs "Limited Cockpit Funkcionalitás". Kérem mindkét tábor ebben az ügyben, és ez csak jobb lesz az értékesítés, nem? Bár fogalmam sincs, hogy milyen könnyű vagy nehéz lenne, hogy hasonló kód a GUI.

Ezt már LOFT írta válasznak.

Mindenki, aki megpróbál kedvére végső halott. A legtöbb sims zárva. Mivel ez a közösség nem lehet boldog :)Ezért a beteg próbálja megtalálni lehet, hogy nem annyira csodaország, akik lehet, csak azt, hogy repülni és harcolni. Közel vagyunk a finálé, és ha baj van, lehet, hogy valaki más is tetszik jobban :)a dolgok egyszerűek.

Én nem vagyok jó ember, én vagyok a jobb pasi.
  • Her Laca
    Ja Loft válaszol
  • Her Laca
    Nem vagyok meggyőzve sajna. Ezt most olvastam
    "Extreme_One, on 06 May 2014 - 11:54, said:
    One of the biggest mistakes you might make is to underestimate your audience.

Choice is rarely a bad thing.

Maybe it would be wiser to ask your audience (a poll maybe) if they would prefer these things to be simplified or more consistent with reality.

If you guys all our audience we are doomed. We try to attract much bigger slice of people who love to fly and fight. For hardcore only players 1C try to create Clod and no success. Our team concentrate on other different way."

Kb fordításgoogle módra.
    "Extreme_One, a május 6, 2014 - 11:54, azt mondta:
    Az egyik legnagyobb hiba, lehet, hogy az, hogy alábecsülik a közönség. Choice ritkán rossz dolog. Talán bölcsebb lenne, hogy kérje a közönség (a szavazást talán), ha inkább ezeket a dolgokat egyszerűsíteni kell, vagy jobban megfelel a valóságnak.

Ha a srácok minden közönség halálra vagyunk ítélve. Igyekszünk, hogy vonzzák a sokkal nagyobb szeletet az emberek, akik szeretnek repülni és harcolni. A hardcore játékosok csak 1C megpróbál létrehozni Clod és sikertelenül. Csapatunk koncentrátum egyéb más módon."
  • repvez
    Egyébként a játékoknál pont a fizikai és FM dolgokat nem értem, hogy hogy tudják ugymond ennyire elnézni a dolgokat,mert rendben van, hogy nem lehet olyan szinten modellezni mint egy cél superszámitogéppel,de azért a fizikai törvények elég jól dokumentálva vannak képletekkel amik leirják egy repülőre ható erőket és azt az adott géptipus adataival összevetve elviuleg jó hatásfokkal megközelitöen kéne viselkednie.
    LEgalább is érezhető különbségeket kellene érezni a különböző súlyú és szárny felületű gépek vezethetősége között.

Egyébként ebben az időben tulnyomorészt stabil gépeket gyártottak tehát nagyon aggilis mozgásokra nem lehetne képes mint most .
    Legalább is én igy gondolom, hogy egy valós dolgok könnyebb reprodukálni,mint egy ismeretlen kiszámithatatlan tárgyét.
  • sakkay
    Pedig alig van tárgy ahol érzékelni lehet! Nagyon kíváncsi vagyok rá nyári mappon. amúgy egyre jobban az a helyzet, szorul a hurok, mert utána néztem a wop-nak, meg a war t.-nek. Az utóbbi, gyakorlatilag ha full reálra állítod(majdnem)eléri az átlag embernek a szimulátor jelentés alját. Na most annál jóval jobbnak kell lenni realitásban, mert ott a látvány , a gépek tömege, a földi eszközök tömege, és a játékosok tömege, nagyon nagyon veszélyes lesz. Kivéve akkor nem, ha látványosan komoly szim lesz a BOS.
  • Her Laca
    Mert ott csak értékeket irkálnak át ,de ha bele kéne nyúlni mondjuk az FM be mélyebben ,ne adj isten beletenni olyat amit kihagytak (mert úgy gondolták nem kell pedig DE!) na az lehet ,hogy már nem férne bele az időbe,vagy úgy járnának mint annó a CLOD akik dobtak ki egy komlett grafikus motort és újra kezdték. Szóval érted,22 es csapda effektus.
    Persze lesz aki tapsol mindenhez amit csinálnak ,csak szerintem azokból nem fognak megélni:)
  • Her Laca
    Csak sajna az FM és pl amit Tom is írt a kormányerőkről az nem ilyen egyszerű dolog. Innen a szkepticizmus.
  • Her Laca
    Ne fossák le. Ha javítják ,vagy megcsinálják akkor jó,ha nem akkor jó lesz a játék a WT-s srácoknak.
    Én csak a jelenlegi állapotot néztem ,akármi lehet még,abban igazat adok nektek,hogy van benne potenciál,de ahhoz,hogy a szimes társaság ezt egyöntetűen el is fogadja ,bizony oda kéne figyelniük miket is mondanak.
    Nagyon őszintén mondom,hogy a CLOD az ebből a szempontból sokkal jobb,bár a sebesség érzet itt valóban más,ha akarod akkor akár jobb is.
  • sakkay
    Éppen most jött ki egy új javítás..pl javítják a tűz, nyomjelző és fényeffekteket. A robbanás károkozását a környezetében stb..
    szóval ilyesmiről pofázok-lehet nem lesz igazam, de hetenként jön a javítás és nagy erőket ölnek bele.
  • sakkay
    Igen néztem ilyesmiket én is sokat, s bár abban óhatatlanul igaza van Tomnak amit a kormányerő kitérítésének (nem)figyelembevételéről írt, nagyon nehezen bírom elképzelni, hogy lefosnák az fm-ben az egyértelmű hibákat.
  • Her Laca
    Na nézd 5.30 tól,jól látszik ,hogy milyen finom mozdulatokkal lehet vezetni ,és amikor lövik a bombert szinte rezzenéstelen a szálkereszt .
    A baj szerintem is azzal van amit Tom leírt a pumákéknál,nem is értem ezt miért nem modellezik le,ez szerintem fontos lenne. Most olyan eccerű érzése van az embernek .
  • sakkay
    Ja ok, nem is azzal van a gond amit te írsz.
  • Her Laca
    Most telórol írok de majd mutatok felvételeket hogy egy igazi messza hogy is repült,milyen finoman is lehetett vezetni. Bár szerintem te is láttál már ilyet
    Guncam felvételeken is tisztán látszik,hogy nem lebeg lobog, gondolj bele egy 30 assal hogy találtak el volna bármit is ha ilyen lett volna.
  • Her Laca
    Na várjál.Én nem írtam le, egyszerűen azt jegyeztem le,hogy jelenleg nem jó.
    Ha javítják majd tovább lépünk, de addig csak annyi,hogy jelenleg szerintem az FM az hibás
    És még nem is merültem bele:) gondolj bele ha felgyűröm az ingújat oszt nekifekszem. Megutálnál:)

• sakkay
    Nem, nincs rendben. Ellenben pl. a lábkormánnyal kapcsolatos anomália éppen a clodban is bent volt alapból, és az atagosok szedték ki. Én csak azt nem értem, hogy tényleg nincsen! kiadva még és, hogy ki milyen %-ban hisz, egyéni szoc. probléma. Tudom, hogy páran repülnek itt. Én elhiszem nekik, hogyha valamire azt mondják ilyen tuti! nincsen-ám legyen, akkor nincsen. De mindenbe belekötni, és előre leírni valamit úgy hogy nincsen kész, na az nem egy-hogy finom legyek-szép dolog.
  • Her Laca
    Na jó de Pl Sakkay az tudta,hogy egy 40% ős játékot vesz.
    A kérdés inkább az hogy ő is hasonlókat tapasztal e,vagy neki ez így rendben van ahogy a gép viselkedik a levegőben.
  • Her Laca
    Én nem szándékozom meggyőzni senkit. Csak kíváncsi voltam és megnéztem,aztán leírtam a tapasztalatom. Ahogy olvastam más is hasonlókat mond gondolom akkor nem láttam annyira rosszul a dolgot. Ennyi és nem több részemről.
  • VO101 tvr
    Már kész van. Kifizetted teli áron és használod A kérdés, hogy mennyire tudják a későbbiekben még feljavítani. A többi mellébeszélés és terelés
  • sakkay
    Nem. Ez pont azt jelenti, amilyen szándékkal én írtam. Meglátjuk, ha kész lesz.
    Ennyi.
  • VO101 tvr
    Azt, hogy írhatsz bármit, vannak akiket úgysem fogsz meggyőzni