IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem a kinézet nekem a bajom.Az rendben van mint mondottam.Még az is, hogy sokak szerint élvezetes vele repkednek,mint mondtad neked bejön. Nekem az FM, DM, ami nem tetszik és ettől fogva lehet ez akármilyen csili, Vili. Plusz az,hogy egyszerű mint a faék a gépek kezelése.Most a kérdés,hogy szim vagy nem szim.Ha nem feccölnek bele időt a kutatásba és nem a valóság legjobb megközelítése a cél akkor ez Pl engem nagyon hidegen hagy legyen akármilyen szép is,főleg ha az árakat is mellé veszem.De kinek mi,ha neked tetszik akkor az a lényeg.De ettől ez még szimes körökben nem lesz etalon.Pl ott van Tom aki azért megszállott és neki ingyé van,de ő sem repes érte és nem is használja,akkor nincs miről beszélni:)